Ihnaja Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) Dobrý den,dnes jedu z práce ,bylo namrzlo tak zapnu topení a po chvíli cítím pekelný smrad jako by se pálily plasty nevíte co s tím? Dále bych potřeboval poradit zda je normální ,že po ujetí 15 km se rafička teploty pohne cca o 2mm , či jak tyto 2 problémy vyřešit…Vzhledem k tomu,že se blíží zima je to celkem akutní..Díky za pomoc P.S:pilový filtr jsem měnil před cca 8 měsíci + vysával i větrák za filtrem Editováno: 2. Říjen 2013, autor: Ihnaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Pomalé ohřívání motoru řeš v sekci motor! Určitě tam na to je nějaké vlákno,tak v něm pokračuj. Navíc jsi ani nenapsal,jaký motor máš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ihnaja Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 1,4 MPI 44KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Dále bych potřeboval poradit zda je normální ,že po ujetí 15 km se rafička teploty pohne cca o 2mm čidlo teploty,alebo maximálne rozsypaný termostat..to čidlo vypíše aj diagnostika,ak to napojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Vlákno jsem přesunul a upravil jeho název. Na smrad v topení si napiš do sekce interiér,pokud se to tam již někde neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 urcite termostat nebo cidlo teploty vody ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Souhlas, taky mě to jeden čas zlobilo. Auto dlouho topilo, nakonec to byl opravdu prasklej termostat. Preventivně jsem koupil komplet novej termostat s obalem i čidlem. Teď to fachčí jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.