Rypicong Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 jo, i kdyby to bylo bezporuchové auto, tak za současný peníze to je nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Nevím no, Rapid za tyhle peníze mi nepřijde nijak drahý sice šla cena trochu nahoru, ale s tím i výbava ve Freshi je to přece super ne? Auto takové velikosti a dejme tomu (i když asi nebudete souhlasit) kvality za 350 000 kč na pohodu jako jasně, Thalie za 200 000 kč to není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 (editace) trochu nahoru ? zrovna u mého modelu je nárůst cca 30tis výbava vyloženě nahoru nešla. ( krytky sedaček a led denní, 12V zásuvka apod. nepočítám, to jsou píčovinky ) Jo, přidal se winter paket a parkovací senzory, ale platí se za bílou ( nejčastější barva ) a za sunset, ostatní položky jsou krapet dražší - o stovku až tři. Takže je to nula na nulu, ale auto celkově podražilo... A to já mám z druhé vlny zdražování. První Rapidy jsou cenou ještě lépe . Ale je to OT a nepatří to sem Editováno: 8. Červen 2016, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Nevím no, Rapid za tyhle peníze mi nepřijde nijak drahý sice šla cena trochu nahoru, ale s tím i výbava ve Freshi je to přece super ne? Auto takové velikosti a dejme tomu (i když asi nebudete souhlasit) kvality za 350 000 kč na pohodu jako jasně, Thalie za 200 000 kč to není. Nemáš pravdu, za 350tis jsou skoro dvě Thalie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Vracím téma zpět k řešení Vad a neduhů. Dnes jsem byl v servisu, budou to řešit klasicky na záruku (mám prodlouženou ještě rok nebo 12000km), žádné neuznání vady a vstřícný krok ke spokojenosti zákazníka. Objednány díly. V ETCE jsou sice už nové verze krytů sloupků, ale dle mého VINka mu to nabídlo pouze původní provedení. Tož uvidíme, jak bude odolné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 A vis proc vstricny krok a ne uznani vady? Takova vychcana oberlicka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 (editace) To opravdu nevím. Tohle napsal p.Brojer jako ofiko vyjádření ŠA. Ale servis to bude řešit jako záruční opravu. Ještě jsem se na to ptal, aby to neplatili oni. Na ně si fakt nemůžu stěžovat, v tomhle je jejich technik vstřícný (zato kvalita mechaniků jak kdo). Ale věřím, že e-mail na infolinku s fotkou pomohl, že schvalovací kolečko tím odpadlo a kdoví jak by dopadlo. Editováno: 8. Červen 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 No mě třeba překvapili po nějakých 50k najetých kilometrech, že mi vyměnili na záruku bez řečí tu odrbanou řadící páku, to jsem vážně nečekal. Tady se jedná o nějaký výlitek z odpadkových plastů a ještě si při tom zahrají na grandy. No vlk se nažere a tak dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Dve veci. Takto vypada nastavovac pasu F3. No je videt ze uz je to jinak reseno. Ze by nahoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 (editace) Já mám obecně u Rapidu trochu dojem, že si Škoda vyzkoušela, kam až může na zákazníkovi zajít a na Fabii 3 ty největší kixy poladili / odstranili : ) Editováno: 9. Červen 2016, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 No a zde neco z kvality vyroby. Kdo ze tady brani Skodu az do krve? Miklis tys to reklamoval a uznali ti to? Trochu se mi u tebe prolinaji pasy a toto tak nevim. Uvidim jestli s tim budu neco delat uz mam po zaruce a na dohadovacky nemam naladu. Pan Oil to vyresi, napatlam to a hotovo. Obdobne je to i na druhe strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 (editace) Jo, mě to uznali jako záruku na prorezivění a ta je 10 let, jestli mě paměť neklame. Do hodiny bylo ŠA potvrzeno. Být tebou, tak to řeším taky tak. Pokud máš tedy ještě chuť a čas na návštěvu servisu a opravu..... Pásy mi uznali taky, akorát dají původní díl, co patří k mému VIN. Editováno: 9. Červen 2016, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 No a zde neco z kvality vyroby. Kdo ze tady brani Skodu az do krve? Miklis tys to reklamoval a uznali ti to? Trochu se mi u tebe prolinaji pasy a toto tak nevim. Uvidim jestli s tim budu neco delat uz mam po zaruce a na dohadovacky nemam naladu. Pan Oil to vyresi, napatlam to a hotovo. Obdobne je to i na druhe strane. 20160609_192820.jpg Jo, tohle je špatně evidetně tam praskl lak a na místě, kde je hodně vody reklamace na lak je 10 let, takže šup do servisu jinak škodu nebráním do krve, jen říkám, že to furt není tak hrozný, jako jinde třebas 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Tiež som si všimol vydranie. Držiak bol nastavený na 2 pozíciu od spodu zo 4. Po zistení vydratia som ho posunul na 3 pozíciu. Auto 3 roky/34 tisíc/ ja mam 180 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Nejvíc mě štve, že mi dají podle VINka opět staré řešení. Nebo mr 2017 to má pořád stejně? FABIA III, kterou jsem jel zpět ze servisu, to má fakt vyřízlé víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 právě nedávno jsem vezl jednoho kámoše, ten si zapínal pás a říká, to nějak dře, to v mé O1 to je lepší... Tak jsem mu hned povyprávěl, jak s tím lidi mají problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Tak už mám plast B sloupku vyměněn. Jsem zvědav, jestli budou plasty drnčet jako u původního, kde jsem to tlumil velurovou fólií. Tvar výřezu je pořád stejný. Dal jsem tudíž pás o jednu pozici nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Ve středu jedu do servisu. Závadu už mám nahlášenou a čekám na schválení. Chci se jen zeptat, zda výměnu udělali bez poškození a zakypání jiných ploch. Trochu se toho bojím. Jsi teda spokojen? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Já si nemůžu stěžovat, výměna proběhla bez komplikací. Nic v okolí nepoškozeno. Musí se demontovat spodní uchycení pásu a správně by tam měl pak přijít nový šroub. Takže pozor na to, šroub nechat objednat a vyměnit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Horní držák pásu u řidiče mám OK. U spolujezdce je to vybroušené. Důvod je jasný: 1) Řidič - sedadlo posunuto více dozadu a pás po usednutí vytahuju pravou rukou přes sebe 2)Spolujezdec (manželka) - vytahuje bás pravou rukou dopředu Záruku mám ještě 2 roky, hodím za rok též na reklamačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Zvedl jsem kapotu, abych se podíval, jak vypadá ten plech pod tím těsněním, co mikliskovi zrezivěl. Plech pod těsněním mám sice ok, ale objevil jsem rez u těch šroubů, co je s nimi přišroubovaný blatník - viz foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Tady to vypada asi jen na ty srouby, ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 já když si auto přivezl poprvé domů, tak jsem všechny šrouby co jsem viděl vzal konkorem navedlo mě k tomu reznutí šroubu B sloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Nikdy by mne nenapadlo, že to auto je smontovaný šroubama, který zreznou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Nebudu tady povidat ja co vsechno by nenapadlo me kdyz jsem vuz kupoval. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Uz to beru s humorem pac to jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.