FISHkaa Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Čaute, někde čtu, že tam nejsou sklopitelné zadní sedačky, včera sem byl ve škodovce a tam stal starsi MR s delenyma+sklopitelnýma sedačkama... Jak to tedy je? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Co ja vim, tak ze zacatku tam sklopne sedacky nedavali, ale pak je tam davat zacali, ale presne data od kdy ano, to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 MR 05.Tak je začali dávat.Tedy 08/04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jééé to sou ale šmoulové... chjo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Sklopný sedačky nedávali akorát do výbavy Classic,v ostatních výbavách byly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Určitě jste viděli tu reklamu jak jde z banky seda vzadu do Superba a říka Alfredovi že chce do klubu.Zaujalo mne proč za dítětem je opěrka hlavy a za ním ne.Žeby byly opěrky sklopny to je asi blbost co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Sklopný sedačky nedávali akorát do výbavy Classic,v ostatních výbavách byly. Byly až od MR2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 To bych se klidně hádal měl jsem r.v.03 v plné a měl jsem sklopný sedačky.Pokud se podíváš do etky tak jde objednat blokování opěrky i na rok 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Já měl 2002 eleganci a nic a teď mám 2004 comfort a taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Ja mel 03 a nic a neslo ani objednat, nedelalo se. Ted mam 06 a jo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Já mám sklopné a dělené(rv.2005), jen mě se*e , že se nedají odklopit sedáky jako třeba u octávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Jo sedaky, to je peklo. Ale ted jsem byl o vikendu na rybach a spal jsem v aute a nadhera:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Určitě jste viděli tu reklamu jak jde z banky seda vzadu do Superba a říka Alfredovi že chce do klubu.Zaujalo mne proč za dítětem je opěrka hlavy a za ním ne.Žeby byly opěrky sklopny to je asi blbost co? Taky jsem si toho všimnul, jestli ona tam ta opěrka není proto, aby bylo lépe vidět na tu banku?? A nebo možná kvůli světlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 jinak "nesklopne" se delaji i dneska - pokud mate v zadni loketce bar, tak sedacky nejdou sklopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnovejx Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 To bych se klidně hádal měl jsem r.v.03 v plné a měl jsem sklopný sedačky.Pokud se podíváš do etky tak jde objednat blokování opěrky i na rok 2003. Jam 6/2003 elegance a sklopné sedačky nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Jak jsem shanel svojeho Supika, tak jsem mel podminku, aby ty sedacky byly sklopne a co jsem zjistil pri prohlizeni v tech lepsich vybavach tak 4. mesic 2004 je jeste nemelo a moje je 6.2004 a je uz ma sklopne. Z 5.04 jsem nevidel zadne auto tak mozna uz i ta je sklopne ma, ale to nevim na 100 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Nekde jsem cetl, ze je to kvuli tuhosti karoserie. U prvnich Superbu se totiz kroutila karoserie a vetsi tuhosti dosahli prave tim, ze pouzili sedacky jako vystuhu (stejne to ma treba Leon Cupra). Od toho MR2005 vyresili tuhost jinak a proto se daji normalne zklapet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mastakiils Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 AHoj, ja mam 04 Comfort a neprisel jsem na to jak se sklapeji ,ale v navodu je napsane ze to jde. Tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 mam 05 a tam je na kraji nahore takovy tahlo ( u dveri), to povytahnu nahoru a jdou normalne klopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Mám 2002 eleganci a sklopit nejdou,jak psal Cosby,až od roku 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ne od roku vyroby 2005, ale modeloveho roku 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mastakiils Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 a neni to podle vybavy ? ze to jde treba jen u clasicu, a jeste takovej malej dotaz modelova rada 05 je uz po faceliftu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Modelova rada 2005 neni jeste po faceliftu. Myslim ze az model. rok 2007 je po faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Jak psal Cosby, sklopné sedačky až od MR2005, dříve ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-repus Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Pánové tak uplně jinak. Ještě tento rok ( do jara ) se na lince v Kvasinách objevovali obě verze, karoserie bez sklopných sedaček má pevnou nabodovanou příčku a je tudíž tužší. Na lince cca každé třetí auto mělo pevnou příčku. Určitě to nemělo nic společného s výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.