Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute, někde čtu, že tam nejsou sklopitelné zadní sedačky, včera sem byl ve škodovce a tam stal starsi MR s delenyma+sklopitelnýma sedačkama...

Jak to tedy je? diky -_-

Co ja vim, tak ze zacatku tam sklopne sedacky nedavali, ale pak je tam davat zacali, ale presne data od kdy ano, to nevim :(

MR 05.Tak je začali dávat.Tedy 08/04

• Autor

jééé to sou ale šmoulové... chjo ...

• 2 týdny později...

Sklopný sedačky nedávali akorát do výbavy Classic,v ostatních výbavách byly.

Určitě jste viděli tu reklamu jak jde z banky seda vzadu do Superba a říka Alfredovi že chce do klubu.Zaujalo mne proč za dítětem je opěrka hlavy a za ním ne.Žeby byly opěrky sklopny to je asi blbost co?

Sklopný sedačky nedávali akorát do výbavy Classic,v ostatních výbavách byly.

Byly až od MR2005

To bych se klidně hádal měl jsem r.v.03 v plné a měl jsem sklopný sedačky.Pokud se podíváš do etky tak jde objednat blokování opěrky i na rok 2003.

Já měl 2002 eleganci a nic a teď mám 2004 comfort a taky nic

• 4 týdny později...

Ja mel 03 a nic a neslo ani objednat, nedelalo se. Ted mam 06 a jo:-)

Já mám sklopné a dělené(rv.2005), jen mě se*e , že se nedají odklopit sedáky jako třeba u octávky.

Jo sedaky, to je peklo. Ale ted jsem byl o vikendu na rybach a spal jsem v aute a nadhera:-)

Určitě jste viděli tu reklamu jak jde z banky seda vzadu do Superba a říka Alfredovi že chce do klubu.Zaujalo mne proč za dítětem je opěrka hlavy a za ním ne.Žeby byly opěrky sklopny to je asi blbost co?

Taky jsem si toho všimnul, jestli ona tam ta opěrka není proto, aby bylo lépe vidět na tu banku?? A nebo možná kvůli světlu.. :unsure:

• 3 týdny později...

jinak "nesklopne" se delaji i dneska - pokud mate v zadni loketce bar, tak sedacky nejdou sklopit ;)

• 1 rok později...
To bych se klidně hádal měl jsem r.v.03 v plné a měl jsem sklopný sedačky.Pokud se podíváš do etky tak jde objednat blokování opěrky i na rok 2003.

Jam 6/2003 elegance a sklopné sedačky nemám.

Jak jsem shanel svojeho Supika, tak jsem mel podminku, aby ty sedacky byly sklopne a co jsem zjistil pri prohlizeni v tech lepsich vybavach tak 4. mesic 2004 je jeste nemelo a moje je 6.2004 a je uz ma sklopne. Z 5.04 jsem nevidel zadne auto tak mozna uz i ta je sklopne ma, ale to nevim na 100 %.

• 2 týdny později...

Nekde jsem cetl, ze je to kvuli tuhosti karoserie. U prvnich Superbu se totiz kroutila karoserie a vetsi tuhosti dosahli prave tim, ze pouzili sedacky jako vystuhu (stejne to ma treba Leon Cupra). Od toho MR2005 vyresili tuhost jinak a proto se daji normalne zklapet.

AHoj, ja mam 04 Comfort a neprisel jsem na to jak se sklapeji ,ale v navodu je napsane ze to jde. Tak nevim

mam 05 a tam je na kraji nahore takovy tahlo ( u dveri), to povytahnu nahoru a jdou normalne klopit

Mám 2002 eleganci a sklopit nejdou,jak psal Cosby,až od roku 2005.

Ne od roku vyroby 2005, ale modeloveho roku 2005.

a neni to podle vybavy ? ze to jde treba jen u clasicu, a jeste takovej malej dotaz modelova rada 05 je uz po faceliftu ?

Modelova rada 2005 neni jeste po faceliftu. Myslim ze az model. rok 2007 je po faceliftu.

• 3 měsíce později...

Jak psal Cosby, sklopné sedačky až od MR2005, dříve ani náhodou.

• 2 týdny později...

Pánové tak uplně jinak. Ještě tento rok ( do jara ) se na lince v Kvasinách objevovali obě verze, karoserie bez sklopných sedaček má pevnou nabodovanou příčku a je tudíž tužší. Na lince cca každé třetí auto mělo pevnou příčku. Určitě to nemělo nic společného s výbavou. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.