Publikováno Srpen 29, 200619 r Čaute, někde čtu, že tam nejsou sklopitelné zadní sedačky, včera sem byl ve škodovce a tam stal starsi MR s delenyma+sklopitelnýma sedačkama... Jak to tedy je? diky
Srpen 29, 200619 r Co ja vim, tak ze zacatku tam sklopne sedacky nedavali, ale pak je tam davat zacali, ale presne data od kdy ano, to nevim
Září 9, 200619 r Určitě jste viděli tu reklamu jak jde z banky seda vzadu do Superba a říka Alfredovi že chce do klubu.Zaujalo mne proč za dítětem je opěrka hlavy a za ním ne.Žeby byly opěrky sklopny to je asi blbost co?
Září 9, 200619 r Sklopný sedačky nedávali akorát do výbavy Classic,v ostatních výbavách byly. Byly až od MR2005
Září 9, 200619 r To bych se klidně hádal měl jsem r.v.03 v plné a měl jsem sklopný sedačky.Pokud se podíváš do etky tak jde objednat blokování opěrky i na rok 2003.
Říjen 4, 200618 r Já mám sklopné a dělené(rv.2005), jen mě se*e , že se nedají odklopit sedáky jako třeba u octávky.
Říjen 4, 200618 r Jo sedaky, to je peklo. Ale ted jsem byl o vikendu na rybach a spal jsem v aute a nadhera:-)
Říjen 5, 200618 r Určitě jste viděli tu reklamu jak jde z banky seda vzadu do Superba a říka Alfredovi že chce do klubu.Zaujalo mne proč za dítětem je opěrka hlavy a za ním ne.Žeby byly opěrky sklopny to je asi blbost co? Taky jsem si toho všimnul, jestli ona tam ta opěrka není proto, aby bylo lépe vidět na tu banku?? A nebo možná kvůli světlu..
Říjen 22, 200618 r jinak "nesklopne" se delaji i dneska - pokud mate v zadni loketce bar, tak sedacky nejdou sklopit
Červen 6, 200817 r To bych se klidně hádal měl jsem r.v.03 v plné a měl jsem sklopný sedačky.Pokud se podíváš do etky tak jde objednat blokování opěrky i na rok 2003. Jam 6/2003 elegance a sklopné sedačky nemám.
Červen 8, 200817 r Jak jsem shanel svojeho Supika, tak jsem mel podminku, aby ty sedacky byly sklopne a co jsem zjistil pri prohlizeni v tech lepsich vybavach tak 4. mesic 2004 je jeste nemelo a moje je 6.2004 a je uz ma sklopne. Z 5.04 jsem nevidel zadne auto tak mozna uz i ta je sklopne ma, ale to nevim na 100 %.
Červen 21, 200817 r Nekde jsem cetl, ze je to kvuli tuhosti karoserie. U prvnich Superbu se totiz kroutila karoserie a vetsi tuhosti dosahli prave tim, ze pouzili sedacky jako vystuhu (stejne to ma treba Leon Cupra). Od toho MR2005 vyresili tuhost jinak a proto se daji normalne zklapet.
Červen 28, 200817 r AHoj, ja mam 04 Comfort a neprisel jsem na to jak se sklapeji ,ale v navodu je napsane ze to jde. Tak nevim
Červen 28, 200817 r mam 05 a tam je na kraji nahore takovy tahlo ( u dveri), to povytahnu nahoru a jdou normalne klopit
Červen 30, 200817 r a neni to podle vybavy ? ze to jde treba jen u clasicu, a jeste takovej malej dotaz modelova rada 05 je uz po faceliftu ?
Červen 30, 200817 r Modelova rada 2005 neni jeste po faceliftu. Myslim ze az model. rok 2007 je po faceliftu.
Listopad 8, 200816 r Pánové tak uplně jinak. Ještě tento rok ( do jara ) se na lince v Kvasinách objevovali obě verze, karoserie bez sklopných sedaček má pevnou nabodovanou příčku a je tudíž tužší. Na lince cca každé třetí auto mělo pevnou příčku. Určitě to nemělo nic společného s výbavou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.