Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, chci se jen informovat, zda se ještě stále lepí na karoserii označení motorizace. Dřív si to člověk mohl vybrat, zda to tam chce, nebo ne. V současné době tato možnost zmizela i z konfigurátoru na webu ŠA.

Díky

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Si myslím, že toto o šetření není. Proč inzerovat, co mám za motor, stejně to nebylo komplet. Jen by to byl návod, pro "odběr" na objednávku. Já jsem měl v konfigu BEZ a oni to před objednávkou zrušili  :kol-28:

Vloženo (editace)

Urcite ne, brzdy jsou videt skrze kola (samozrejme pokud nejsou poklice) a naprava je poznat dle rozchodu zadnich kol. Vlecna naprava ma kola vice schovana v blatnicich ;-)

Editováno: , autor: XJOHNNYX
Vloženo (editace)

to opravdu požínáš ty rozdíly pouhým okem?

Rozchod vzadu (mm) – dle motorizace 1520; 1514; 1512

jinak RS lift i combi 1506 mm

z toho plyne, že když se na O III dají stejně velká kola jako na O III RS - budou na klasické O III vylízat daleko víc než na O III RS - zajímavé, ale realita ....

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo (editace)

Je to tak, proste ja to poznam, je to poznat treba i z fotek.

A at predejdeme dohadovani, dobre to je poznat u seriovych kol, jakmile jsou kola s jinym ET poznava se to hure. A z fotek zalezi na uhlu pohledu ;-)

Editováno: , autor: XJOHNNYX
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Pani Vy co mate este oznacenie motorizacie mohol by niekto prosim zmerat vysku pismen a napriklad vzdialenost od spodku veka kufru pripadne aj od kraja?dakujem!

Editováno: , autor: SniperWolf
Vloženo

to bola hodnotna rada !Dakujem ja to zvladnem aj sam a original napisy doma mam...len jeden je mensi a druhy vacsi predpokladam ze jeden bude na Rapid a preto sa chcem uistit od niekoho co to ma na voze.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...