electron Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 ake ma Rapid kodovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 To by mě taky zajímalo zda se to dá vypnout. Pokud to jde vypnout, vypne se jen zvuk nebo i kontrolka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 poodsuň sedačku a odpoj svorkovnici na pásu sedačky a kontrolka bude zhaslá a nic nebude signalizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 A nebude to mít vliv na funkci airbagů, myšleno, že si auto bude myslet, že tam nikdo nesedí a pak ho nevystřelí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 U řidiče? S tím se snad nepočítá,že by tam nikdo neseděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 No jasný, nějak jsem si vsugeroval, že se tím vypne i spolujezdec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electron Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) otazka tu uz padla,...ked odpojim svorkovnicu na pase,bude airback funkcny,? nie je cela elektroinstalacia airback,cidlo v sedacke + pasy prepojena? tym padom vylucenie /odpojenie/ jednej casti prestava fungovat celok? Editováno: 24. Říjen 2013, autor: electron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 a proč to chceš vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Na co to vypínat,aspoň to donutí jsi ty pásy zapnout-- zdraví máme jen jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electron Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 pretoze mi to zerie nervy pri preparkovavani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Až tě někdo ťukně při přeparkovávání a ty nebudeš mít pás, hodně štěstí s airbagem. Ta kontrolka tam k něčemu účelnému je a vypnout se nedá záměrně, takže tyhle požadavky mi přijdou naprosto absurdní. P.S.: Odpojovat něco přímo na svorkovnici může mít za nějakých pár kilometrů klidně vliv na nějakou chybku v jednotce, zrovna tady to vidím na docela zásadní problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electron Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 neriesme co bude,ked bude,alebo ci je to absurdita atd.. otazka bola zrozumitelna a jasna,:da sa vypnut akusticka signal.nezapnuteho pasu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 U Supa 1 a 2 jsem to měl vypnuté. Nepípalo, ani nesvítila kontrolka. Bylo to už ze Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 (editace) dneska jsem skoušel zmněit v kodovaní typ upozornení na nezapnutí pasu, jsou tam možnosti 1 2 3 4 , přez vcds, a buhužel mám asi starou verzi nebo co , vcds mi hodilo hlašku že jednotka není aktivovaná "mám takový dojem, že se to týká nových jednotek které ještě nebyli kodovany VAG " nebo se pletu a vcds jen straší ? A odpojovat kabel/svorkovnici od signalizace pasu pěkná pitomost ! nejsem si jist ale muže teoreticky vypnout, jak airbag a zaroven napinaky pasu ! pokud je kontrola nezapnutých pasu spojena z jednotkou arbagu jinak ta signalizece nezapnutých pásu je fakt děsná otravna ! mám takový dojem že přístrojovka brzo příjde o "pípák" jestli to nepujde "překodovat" cituji : Až tě někdo ťukně při přeparkovávání a ty nebudeš mít pás, hodně štěstí s airbagem. Mám takový dojem že arbag nevystřelí pokud auto jede pomaleji než 40 kmh, tedy nevím jak je to u nových aut , ale mám takový dojem že na vystřelení arbagu bude vliv hodně faktoru ! Editováno: 8. Listopad 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Premyslej..Vazne si mysli ze airbag se nevypali pokud jedes pod 40km/h? A co kdyz stojis a do Tebe vlitne debil v 70/90ce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 ty stojíš , kliček OFF , a ono do tebe někdo vletí , jsem ještě neviděl že by arbag vyletěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 V lete sme tu meli povodne a v garazich pod barakem se nekolik aut vlivem proudu srazilo/narvalo o sloup. Vsechny meli vystrelene airbagy, vsechny. Vzdy samozrejme jen ty, na te strane, kde doslo k nejakemu narazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Kde je ten ''aktivní moderátor'' tady je samé OT a je mu to jedno. Otázka zněla jasně a řeší se tu kdy vysřelí airbak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 tak ono to jak si souvisí , někdo tu radil odpojit draty pod sedačkou tak jsme reagoval , viz co jsme psal UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.