Přejít na obsah

Olej pod autem

vikyviky

Doporučené příspěvky

Asi jsem se špatně vyjadříl mněl jsem spíše namysli auta prodané v německu - rakousku - norsku- švédsku , tedy rozdílná kvality prodavaných aut ! když dám příklad , u nas se zasadně montují silemy "z dirama"  předních ramen čtyřamené , v německu se vždycka davaji na škody plne silemy ! když se v original servisu zeptáte jestli maji plné silemy přednich ramne , tak odpověd je ,ne to tam nepatří ! ((si snad dělaji srandu)) :kol-28:

tak auto je doma , hurá :kol-31:  , tak upřesnění informaci co stím bylo : prasklý kryt rozvodového řetězu , vymněna celého krytu ,tedy mám na konci čísla pismeno C "puvodně jsem mněl B" pak přetěsnění olejové vany , dale přetěsní turba "tam byl další ukap oleje" a nakonec znich velezlo že mněnily i rozvody , i když nebyla na moje win servisní akce

takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že prasknul kryt roz řetězu :kol-32:

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak auto je doma , hurá  , tak upřesnění informaci co stím bylo : prasklý kryt rozvodového řetězu , vymněna celého krytu ,tedy mám na konci čísla pismeno C "puvodně jsem mněl B" pak přetěsnění olejové vany , dale přetěsní turba "tam byl další ukap oleje" a nakonec znich velezlo že mněnily i rozvody , i když nebyla na moje win servisní akce

takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že přesknul kryt roz řetězu

No to je docela dost... :kol-32:  Kolikže to máš najeto km? 

Odkaz ke komentáři

takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že přesknul kryt roz řetězu :kol-32:

To Ti povím. Ukaž nám fota poškození krytu rozvodů, a to z vnější i vnitřní strany. Pak si vem do ruky řetěz a zkus na něm najít nějaký defekt (např. deformaci, otěr na hraně článku, atp.) a tento defekt vyfoť taky a foto ukaž.

"vikyviky", bohužel, dle popisu, co bylo vše měněno, tak to vypadá tak, že toto výrobní vada není. Fota přesně ukáží, co se stalo.

Odkaz ke komentáři

Tam jde asi i o to jaky styl jezdi, de jeho popisu "blika mi auto prokluzu a vseho jak vanocni stromecek" to auto moc nesetri :)

nevím kde si příšel na takovou pitomost ? ja tohle nikde nepsal ! akorát jsem psal že když mi ESC/ESP koriguje do zatačky tak nic nebliká a ani nesvít !!!

jezdím zcela normálně !

momentálně najeto 5482 Km za 3 týdny od koupě :) kupovano jako nové ! sice ten rapid mněly jako ukázkový čili najeto 32 Km

rok vyroby auta je 2013/8 mněsíc

puvodní kryt mněl na konci čisla B, tadka je tam kryt a ná konci čisla C !

foty krytu řetězu nemám , ""jak si mi to zapomněly vyfotit :kol-32:  asi placená služba to foceni vadných dílu""

dale pak jsem psal jinde na foru, že za tři týdny jsem domluvený na reklamaci , tan olej to urychlil , tak jsem reklamoval i "vibrace do řezení" odpově, řízení je ok nic sním není :) , ale podle toho že auto tedka táhne do prava , tak ztím cosi dělat musely , vibrace jsou mírně větší něž před reklamací + táhne doprava ! takže v utery mně tam maji znovu , čili druhá reklamace , při třetí chcí jiné auto , asi jsme mněl fakt pech a trefil na sprasek !

když jsem mněl fabii 1 RS tak jsme mněl ten samý problem z vibracema do řezení , vymněníl jsme všecko a pořat to dělalo (poloosy- čepy spodní - čepy řízení - naboje ložíska  - ložíska diferencialu - uložení komplet moturu - tlumiče - uložení tlumíču - kopyta - držáky přednich ramen - ramena ) , jedině co nebylo vymněněné bylo řizení a servo . tak mně napadá že problem bude tam a nebo pak nevím :kol-32:

dneska jsem mněl možnsot jezdit od známeho z rapidem 1.4 tsi , volant bez vibraci jde zcela plynule 

chiby v textu opravim až si jich všimnu :kol-28:

Odkaz ke komentáři

A čím že vás to lakuji ?  asi těžko budou dělat fotky vadných dilu ? nebo snad to je stadart v servisech ?

a to že pišu jako pako , to je ne jinou diskuzi a hlevně na jiném foru, ne tady , ale pokud tě to zajímá , tak člověk neboli mozek vnímá slova jako celek , ne po jednotlivích písmenech ! vice si najdí na google.com :kol-31: takže defakto stačí na to aby člověk přečetl slovo , aby balo první a poslední písmeno správně zbytek muže být přehazaný , sice mrším mněké/tvrde a občas dám jiné písmeno než má byt , to je fakt za to se omlouvám , je to zcela moje chiby prostě když pišu tak se nedívám na klvavesnici , a pak dělám překlepy , a jsem línej to prostě po sobě číst a nebo opravovat

tak jsem si nasipal na hlavu popel , tak snad bude spokojenost :kol-28:

Odkaz ke komentáři

"taktik": To by právě prozradily ty fota, nebo kdybych mohl ten řetěz "pohladit, očuchat, ..."

Možná to bylo jen preventivní opatření, že únikem oleje a tím změnou tepelných podmínek se mohl třeba lajcky řečeno "vyhřát" a pak by to mohl být opravdu časem mazec ....

Editováno: , autor: MiKy*
Odkaz ke komentáři

...asi by měl založit vlastní vlákno a tam zkopírovat všechny příspěvky, aby to bylo přehledné... zatím víme, že má Rapida 1.2 TSI 77kW vyrobeného 8/2013, koupeného přesně před měsícem, asi 3 sady zimních kol  :kol-47: ... najeto cca. 5500km, .... spoustu problémů.... 

... "chiby v textu opraví, až si jich všimne... a taky už si nasipal popel na hlavu"...

Odkaz ke komentáři

to  MiKy*  hele jak ti mám dát fota ? něčeho co se nefotilo ? a tedy je to mu konec buch ví kde !

to  rogerer  jezdím hodně , atd , jen tak na okraj moje auto před rapidem , fabie 1 RS kupovaná za stavem tachometru  +-145 tkm , než jsem se ji zbavil bylo na tachometru 224 tkm mněl jsem ji necelé  2 roky :) 79 tkm za necelé dva roky :) to na vysvětlení, prumněrně najedeu za rok 35 tkm +-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...