rypadlo Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Ahoj, mam v Octavce III dotykové bolero bez bluetooth. Auto bylo skladové takže vybírat jsem si nemohl. Nevíte někdo o možnosti dodatečné montáže hardwaru pro bluetooth a aktivace, samozřejmě předpokládám že v origo servisu. Nevíte zda je něco takového vůbec možné než se obrátím na servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 možná tam BT je viz obrázek.... pochybuji že bude servis něco vědět, spíš bych se obrátil přímo na škodovku.... Pawouk tady někde psal ten mail, kam se ptát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 30. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Zkusím tedy najít ten kontaktní mail od Pawouka, zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Tady to je: info@skoda-info.czJinak je na webu škodovky: http://www.skoda-auto.cz/o-spolecnosti/kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 jj na ten mail jsem taky kdysi psal, ale nebyl jsem si jist, zda není nějaká změna.... do druhého dne tehdy odpověděli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 mne se nejvice pro dotazy osvedcil Facebook Skodovky, kdy primo postnu zpravu adminovi stranek. Cokoliv jsem kdy poslal na kontaktni mail skodovky, tak se mi nikdy ale nidky nedostalo odpovedi. Z FB vzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) špatný dotaz, já jsem do škodovky psal celkem 3x a vždy se ozvali.... ono totiž záleži na co se asi člověk ptá, jestli na hovadinu, na kterou může odpovědět student brigádník administrující FB nebo na něco odborného, co předají konkrétnímu odbornému technikovi.... neber to osobně, ale na některé rádoby funfované otázky se i tady hooooodně těžce odpovídá i s notnou dávkou rádoby asertivity.... Konkrétní příklad: první věc co dojde (řádově hodiny) zpět je: Vážený pane xxxxxi, potvrzujeme přijetí Vašeho e-mailu, který jsme předali na příslušné oddělení společnosti Škoda Auto a kolegové Vás budou následně kontaktovat. S pozdravem a přáním hezkého dne Irena Kohoutová info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000 a potom po třech dnech došlo: Vážený pane xxxxxx,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Servisní knížka slouží svým určením k záznamům o servisních úkonech a proto tuto skutečnost také zaznamenává do Servisní knížky.Podáváme Vám tuto informaci, s pozdravem,Mgr. Bohuslav Brojer | PST - Péče o zákazníkaŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic Editováno: 30. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 30. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Tak jsem poslal dotaz na info mail a uvidíme co z toho bude, každopádně dám vědět jaké informace jsem dostal. Díky za kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Já to mám naopak. Mám bluetooth a právě při jeho použití jsem zjistil, že by se mi hodilo Bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 31. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 No tak to je pozitivní zpráva, protože to vypada, že bluetooth není vázaný na tip rádia a tím pádem mám naději. Jelikož na boleru nemam tlačítko PHONE tak jsem se bál, ale takhle naděje žije. No budu stále čekat jestli přijde nějaká rozumná informace ze Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Co máš za výbavu nebyla náhodou objednáním bolera podmíka přiobjednat komfortní telefonování??? Jaký máš volant čtyřramínko nebo tříramínko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) Podmínka to pravděpodobně nebyla protože takto nakonfigurované bylo skladem, volant je tříramenný multifunkční. Vlevo ovládání rádia, vpravo ovládání maxidotu. Výbava je Ambition+ přípatková výbava “CLIMATRONIC” - dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací včetně kombi- filtru s aut.cirkulací a chlazenou schránkou u spolujezdce “MAXI DOT” “SUNSET” Asistent rozjezdu do kopce Další 4 reproduktory vzadu Elektrické ovládání oken vpředu a vzadu Infotainment rádio “BOLERO” Kola z lehké slitiny “MINORIS” 6,5J x 16” - 4 ks Malý kožený paket (3 ramenný multifunkční kožený volant pro rádio) PARKING ASSISTANT - parkovací senzory vzadu Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola Střešní nosič, černý Tempomat Vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti Zadní světla s LED diodami Editováno: 1. Listopad 2013, autor: rypadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Tak ze Škodovky se ozvali s tím, že se mám obrátit na servis autorizovaného partnera. Poslal jsem tedy dotaz na servis prodejce a uvidíme co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Zatím mám smůlu! Dobrý den, v současné době Škoda Auto nenabízí možnost dodatečné zástavby originální HF sady pro Octavia III. S pozdravem Xxxxx Xxxxxxxxxvedoucí servisu ŠKODA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 škoda Auto krom nových aut zatím nenabízí jak to vypadá nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Bohužel máš naprostou pravdu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 když si vzpomenu, když jsem koupil O II v září 2004 - což byla úplně novinka, příslušenství bylo všechno hned, převleky na nárazníky, spojler, všechno, dnes není téměř nic, smutné.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Jo jo kup si nový a potom neotravuj!!! To je heslo ŠA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 To máme za to, že je spousta nových nebo FCL modelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 ale né každý chce uniformní řadovku, hodně lidí se chce lišit a odlišit, na druhost stranu nechce bastlit neoriginální odlišení... stačí se podívat na katalog příslušenství a 1/4 z toho není dodnes a ostatní se zpožděním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuta Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 zdravím, od poslední diskuze nějaký měsíc uplynul, není nějaká změna v možnosti doplnění BT k Boleru ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 a zkoušel jsi se zeptat u prodejce? a/nebo napiš zprávu uživateli ferda25 třeba ti poradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Udělá něco tvé Bolero když hodně dlouho podržíš tlačítko MENU??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oksid Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Dobrý den, také jsem zakoupil novou OIII, kde mám Bolero a pravděpodobně bez bluetooth modulu, i když v popisu bylo napsané HF (asi je, ale ne bluetooth). Bolero nemá tlačítko PHONE ale MUTE. V menu NASTAVENÍ vidím Bluetooth, ale při poklepání to píše, že nevidí žádný telefon. Když jsem volal na infolinku, tak mě slušně odmítli a že to prý mám řešit alternativou přímo s prodejcem. Existuje již nějaké povedenější řešení než montovat PARROTa, kterého mi nabídl prodejce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 prodejce chce taky vydělat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.