Petrrr Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Já používat když už tak jedině Želvu s teflonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 a tobě to furt vrže ? zkus to schálně ten rám navoskovat a uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Teď to běží v reklamaci, tak to nechám, potřebuji aby to vrzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 to navoskuj, ověříš si, že to přestane vrzat a pak to odmasti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Zde jak jsem dopadl s reklamacema. http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?p=1935191 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak po bílé rtěnce mi to začalo zase povrzávat. Tak jsem to vše očistil, použil vosk od Škody pro obyčejné laky jak se píše výše a funguje. Uvidíme, na jak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Aha, zrovna jsem měl rtěnku už v přípravě, kdyby to řešení servisu za čas selhalo (jako že je to pravděpodobné). Tedy škrtám rtěnku a bude silik vazelína. d.novakd: stále nehlásí změnu k horšímu. Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Rogerer si myslím tu druhou co mají v AutoKelly zatím pochvaloval, jak to vypadá, pořád dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) zatím opravdu nic....a nemam na tom jazýčku ani bílé stopy/pozůstatky....tohle to bylo "KO VAW21", výrobce VALMA. Ale měl jsem ho doma už hodně dlouho, tuším že tak dva roky...třeba se za tu dobu v tom vytvořily nějaké látky, díky kterým to nevrže :-D Editováno: 4. Srpen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak po bílé rtěnce mi to začalo zase povrzávat. Tak jsem to vše očistil, použil vosk od Škody pro obyčejné laky jak se píše výše a funguje. Uvidíme, na jak dlouho. Vosk funguje, dokud se nesmyje. U mě cca měsíc, ale byl jsem na záruční opravě v servisu a tam auto umyli nějakým šamponem, který smyl i vosk z celého auta, takže to zas vrže. Samozřejmě se u mě čeká na díl (plynový pedál), takže jezdím zatím s neopraveným autem a jako bonus mi vrže těsnění, což se mi paradoxně hodí, zkusím vrzání reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 No jasný, zkoušejte to reklamovat, jinak se zase nic nestane. ŠA to zase zapírá. Já mám tuhle http://www.prodejoleju.cz/cz/detail/sonax-osetreni-gumy-pryze-tesneni-20-g/rozmrazovac-skel-zamku-osetreni-tesneni-skrabky/ Je to úplně jako jelení lůj na pysky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ten mám taky a vydrželo mi to asi 2 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Aha, tak ten zkoušet ani nebudu, seženu tu silik vazelínu od panoilu. No a pak ten motorovej olej, ale ten si nechám jako poslední řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 hele já vám do toho nechci kecat, ale asi to bude znít smutně, ale to vrzání prostě vyřešte tou vazelínou, nebo tím motulem. reklamovat ho je ztráta času. Max. vám to namažou tou jejich zázračnou vodičkou a po měsící zase. Těsnění jen tak nikdo nevymění, bohužel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Cus, hlasim porad klid v aute jak po pesine a zatim sem to nemazal znova [emoji106][emoji106] a to sem to myl u xxxxkrat a dokonce meju houbou s samponem i ram karoserie kam dolyha to tesneni dveri a pak oplachuju vodou a zatim pohoda ticho [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ted me spis zacal srat bouchajici kufr [emoji2][emoji2][emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jo taky se řešilo, dotáhni dorazy kufru na karoserii. resp je vysuň o 1 zoubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Dik za radu [emoji106] jak budu u auta tak to pokoumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Já to napatlal touhle a už přes měsíc je svatý klid. http://www.faren-praha.com/silikonova_vazelina_gf-501---125-ml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Dik za radu [emoji106] jak budu u auta tak to pokoumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Tak mi začalo vrzat těsnění víka kufru při otevírání. Zatímco těsnění na dveřích po namázání lojem už asi dva měsíce nevržou...od včera když otevírám víko kufru tak zhruba v půlce je slyšet jasné,odpudivé tření těsnění (u střechy) ........ jestli to nepřejde tak v pondělí v servisu to přidám k požadavkům :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 tak po cca 3 týdnech vosk přestal působit a těsnění vrže... těsnění u střechy mi vrže taky ( začlo to poté, co jsem si nechal dát folii na střechu, tak o ní to více dře... ) - ale to mě vůbec netrápí seženu vazelínu na těsnění dvěří a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) Kašlete na vosky, nic lepšího na ty sametky než Motul 510 podle mne neexistuje.Jednou aplikováno a 25 000 km klid, absolutní a ještě to sametky udržuje pružný a vláčný. Editováno: 8. Srpen 2014, autor: Speedluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Tak už mi to týždeň znova vŕzga. Vydržalo to cca 3 týždne. Auto medzitým zmoklo asi 5x a raz umyvané zo šampónom. Čo teraz? 1. Zas riešiť so servisom. 2. Namastiť so silikonovou vazelínou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 To mně zase začal vrzat zámek bezpečnostního pásu když se zapnu tak tlačí čalounění sedáku a vrže to. budu muset něco vymyslet. Tu stranu zámku něčím polepit aby to o sebe nedrhlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.