patrik.a Vloženo 9. Listopad 2013 Vloženo 9. Listopad 2013 Zdravím, mám problém s motorom, je hrdzaví. Čo dodať, prikladám fotky. Ako je to možné že tak zhrdzavel?? Čoho sa mám obávať? čo sa pokazí.... Dá sa s tým niečo ešte robiť? či treba výmenu celého "bloku" motora... Ďalej by som chcel vedieť či si mám dať v servise vymeniť tie kovové trubičky chladiacej kvapaliny...či to bude aj možné kedže vedú do zhrdzaveného železa...je tam závit či ako čo navrhujete Odvtedy jak som to zbadal som na nervy, bojím sa že ma to hocikedy nechá niekde stáť alebo sa to plne pokazí... Veľmi pekne ďakujem za každé rady. Citovat
patrik.a Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Vloženo 9. Listopad 2013 Fabia 1.9TDI, 74kW, r.v. 2001, dovoz Rakusko. myslíš že bolo zaplavené? všetko vyzerá byť OK len ten motor je tam chytený....čo s tým? Do kúpno predajnej zmluvy som dal aj formulky že vozidlo nebolo zatopené takže keby som to mal na papieri že bolo tak sa súdim s bývalom majiteľom. Citovat
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Vloženo 9. Listopad 2013 Zatopený snad ne - jednorázové namočení asi nezpůsobí takovou korozi. To vypadá,jako by tam někde tekla voda dlouhodobě (obr.č.3). Neutíká ti někde chladící kapalina? Citovat
patrik.a Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Vloženo 9. Listopad 2013 chladiaca kvapalina zatiaľ neuteká ale bojím sa toho... Citovat
ben06 Vloženo 9. Listopad 2013 Vloženo 9. Listopad 2013 záplava to není, spíš solná lázen, při jedné lednové noční cestě z Prahy na Moravu 350 km na ledovce jsem přijel jak koule soli, ráno jsem třeba na výfuku, motoru i jinde našel silnou solnou krustu tak auto jelo hned do myčky jinak by dopadlo jak tvoje Citovat
patrik.a Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Vloženo 10. Listopad 2013 čo stým mám robiť? či sa len modliť aby čo najdlhšie vydržalo? Citovat
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Vloženo 10. Listopad 2013 Já bych minimálně vyměnil ty zkorodované trubičky. Citovat
Chosse tdi Vloženo 17. Listopad 2013 Vloženo 17. Listopad 2013 Kámoš tak dovezl prosolenou RS z DE... Buď to odrezit a natřít barvou nebo to řešit jako on, omyl to vapkou, vysušil a jednou za čas to stříkne nějakým olejem ve spreji... Citovat
patrik.a Vloženo 23. Listopad 2013 Autor Vloženo 23. Listopad 2013 Ako sú tie trubičky prichytené v bloku motora? je tam nejaký závit? bojím sa toho že aj keby mi menili tie trubičky v servise tak by tam už nedokázali dať nové... Citovat
boobika Vloženo 24. Listopad 2013 Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) je to litina, takže stačí trocha soli a už to jede. ale vydrží dlouho, neboj. snad jen tu trubku to chce pořešit. šrouby postříkej uvolňovačem a půjdou. aspoň si můžeš na úřadě nechat vymazat v tp kód motoru kvůli korozi. Editováno: 24. Listopad 2013, autor: boobika Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.