Hravec Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 to asi ne, a z toho skla se to dostane jakože kam? odpaří? poteče to po horní části dveří řidiče dozadu a pokud toho bude víc náporem vzduchu i po střeše.... - přesně jak píše jitkaK, záleží jaká letní, ty směsi, co obsahují alespoň nějaké enzymy mouchy krásně odstraňují..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 nicméně je vidět, že toto théma zaujalo spoustu lidí, to mě těší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 to máš tak, komplikovaným věcem tolik lidí zase nerozumí, ale kravinu dokáže řešit každej. Proto tolik diskutérů. Já tady kupříkladu určitě vedu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 no co, vyndáš hever, sundáš kolo, demontuješ podběh, vypustíš to do ňákýho hrnce a skováš zase na léto, šak to není zas tolik práce néééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 kucí, dyť je to jedno, normálně to vystříkejte na auto a je to, a kdo má rád čisté tak ho pak umeje a komu nevadí špinavé tomu je mu to buřt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 A vie niekto ake origo naplne su v lete a v zime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) to asi ne, a z toho skla se to dostane jakože kam? odpaří? Njn, zapoměl jsem napsat, že ideální čas pro tento způsob výměny ostřikovací kapaliny je silný déšt a vyšší rychlost Editováno: 11. Listopad 2013, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 tak s tím souhlasím a tuto odpověď bych ohodnotil jako opravdu jedinou správnou až geniální, bohužel období dešťů v nedohlednu.... no, ještě mne napadla jedna možnost, vjet do myčky a vystříkat to tam : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Nějak se nám to tu zvrtlo v řešení kravin, nicméně závěr je jasný, nejjednodušší způsob jak se před zimou zbavit letní kapaliny je použít páčku pod volantem. Hawk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Zajímavé téma, co takhle použít toto nebo tohle chlapci ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 super! za pár korun, souhlas, proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Myslíš, že tu hadici nasoukáš těma zákrutama až na dno do nádržky.....?? To trochu pochybuji. Ale jestli se to někomu povede tak BRAVO, problém bude konečně vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 V Kolíně je bezkontaktní samoobslužná, tak se alespoň rozhýbu Prosím tě, co za to chcou? U nás jsou samoobslužné myčky za 10Kč/"program" (10Kč - oplach, 10Kč - šampon s kartáčem apod.). Nevím, jak na Octavii III, ale na SUPovi mám nastavitelné ostřikovače. Můžu si nastavit úhel klapky tak, aby mi to stříkalo buď na střechu anebo až úplně dolů. Tím si nezasereš střechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 no nebude to tak horké - viz obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Tahal jsem to hadičkou a stříkačkou=porod... představa že to budu dělat na dvou autech... Vystříkal jsem to klasicky pak zajel na wapku opláchnul auto a cajk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) a pak že nic neexistuje - zde je pěkná hračička vhodná i na jíné záležitosti Editováno: 12. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) sory hravče, vím že nemám plnou vybavu jako ty, že nemám jak říkáš svoje OCT 3, ale dovol mě sem ještě prosím napsat a doufám že budeš spát. tohle jsem zkoušel, žádný olej to nevysálo. kvalita vidlicí je strašná. takže to rovnou letělo do popelnice. to spíše z ostřikovačů bych použil tohle a bude to asi po chvíli funkční http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-100-110r/vybava-a-cestovani/kanystry-cerpadla/precerpavac-paliva-compass-180-cm-id:9737.eshop Editováno: 12. leden 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Compass, to je Čína myslím, tak to se ani nedivím noo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) to konta: jsi nejlepší tester! já bych si to za ty prachy rozhodně nekoupil, jen jsem to náhodu našel v novinkách tak jsem to sem dal.... o tobě se to tu samo víc, že všechno znáš a vše jsi vyzkoušel... tak se ani nedivím viz výše ve vlákně už to tu bylo - nečteš, opakuješ.... Editováno: 12. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak jak nám teď přes svátky přituhlo, zjistil jsem, že panáčci v Porsche Brno mě na podzim při přezouvání na zimní doplnili kapalinu do ostřikovačů asi jen vodou - vše zamrzlo - nic nestříká, čerpadlo nevrčí. To by jeden :-Ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Samozrejme ze je to moje chyba mel jsem si to lepe pohlidat! Asi jsem mel od znackoveho servisu prehnane ocekavani nez jen "Vsak kontrolka hladiny uz nesviti tak je vse ok". To at delaji garaznici a ne servis kde platite i za dobry den.Ze tim delaji zakaznikovi jen potize je pouze jejich volba. Zvlastni strategie, kvuli korunovym polozkam prijit do budoucna o prijem ze servisu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Taky jsem letos zamrznul :-( Nepomohlo ani celodenní stání v garážích obch.centra... Chjo...už ať je plus. Dokonce jsem i nahříval zimní směs v domění že to pomůže...nepomohlo. Pomohl by líh??? Nebo když už je to na kost,tak jedině plusové teploty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Mě ten TSI motor tak topí, že si myslím že určitě po nějaké době by zamrzlá kapalina v hadičkách povolila. Alespoň těda co srovnávám s naftovými motory. U firmy když zarkuju a sněží tak ještě dlouho kapota taje, kolegové co mají nafťáky tak mají sníh mnohem dříve na kapotě. Jinač jak píše Aleš asi bych to rozehřál teplou vodou a pak vystříkal a dolil pořádnou směsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubste Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Ja v ty bandasce mam cca 2 litry ledu, doufam ze se neroztrhla a vinuti zamrzleho cerpadla to taky prezilo. domluvil jsem si teplou garaz. Jinak v tomto pocasi bez ostriku ani ranu. Kdyz sem to dolil nemrznouci tak ten objem se nemel sanci rozpustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Bohužel k hadici nemám přístup :-( Tak budu muset počkat...A je fakt že v tomhle počasí bez ostřiku je to na prd :-(...Měl jsem i dlouhou jízdu,ale nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.