Rommy Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tak mám 4 týdny nového Rapida 1.2 tsi a protože v autě travím hodně času hlavně čekáním, nechal jsem si tam dát z mé bejvalé II octávky columbuse. Čekal jsem nějaké nastavování nebo úpravu softwaru, ale nic nebylo potřeba. Spolupracuje s ovládáním na volantu, nevybíjí baterii, píše stanice na maxidotu.... Vše co mě chodilo na octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tvůj rapid je taxík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rommy Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Ano můj Rapid je taxi. Teď po 4 týdnech mám najeto skoro 5000 km, za rok bych měl najet asi tak 70000- jsem zvědav jak to bude zvládat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 najk se mi nezda že by to naprispusobovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 A co parkovací senzory? Ty to ukazuje jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Samozrejme, ze to vsecko funguje bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Když se tam dává Amundsen+, tak není jediný důvod proč by tam nešel Columbus z OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rommy Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Parkovací senzory na Rapidu já nemám a ani na Octavii jsem je neměl, takže nemohu posoudit. Columbus jsem tam jen cvaknul na konektor, koupil GPS anténu- je vidět nahoře na palubce- rámeček na Amundsen ve škodovce jako náhradní díl a vše po zadání kódu fungovalo. Já čekal nějakou úpravu, při pročítání tohoto webu, ale nebylo potřeba nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 auto by se mělo korektně nakodovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rommy Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) Nerozumím tomu jsem pouhopouhý řidič a rád si nechám poradit. To tedy znamená, že i když mě vše chodí stejně jako v bejvalé Octavii i tak je to potřeba nakodovat? Pochopil jsem to správně? Editováno: 13. Listopad 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 ano, bylo by to dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv1 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Parkovací senzory na Rapidu já nemám a ani na Octavii jsem je neměl, takže nemohu posoudit. Columbus jsem tam jen cvaknul na konektor, koupil GPS anténu- je vidět nahoře na palubce- rámeček na Amundsen ve škodovce jako náhradní díl a vše po zadání kódu fungovalo. Já čekal nějakou úpravu, při pročítání tohoto webu, ale nebylo potřeba nic. Zdravím tě, chtěl jsem se zeptat, kudy jsi táhl GPS anténu od Columbuse, když jí máš nahoře na palubce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 V 13. 11. 2013 na 15:11, Milhausek napsal: ano, bylo by to dobré No, moc nechápu, co konkrétně by se mělo dokódovat, když není blokované nic, co pán používá. Může nastat případ, že je toho v rádiu povoleno víc, například zadní repro a když v autě nejsou, uloží to chyby. To ale ničemu nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.