MiKy* Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Zdravím pánové. Technici si užili Krkonoš a nikdo z přítomných popisovaný jev neřešil. Nezbývá, než je teď zahltit, aby se zvedly čísla pro reklamaci stejného problému a pak se technická podpora AŠ vzpamatuje. Dříve asi ne. Takže reklamujte, reklamujte a šiřte mezi Rapiďáky: "Pokud Ti to klepe, tak okamžitě reklamuj!" Jinak, pokud by někoho napadlo stejný vůz reklamovat ve více servisech, tak to nedělejte. To je vidět a každý Vás pošle ..... Pokud někdo objeví zdroj problému, tak se svěřte. Kdo bude první, dostane medaili :-) Editováno: 14. Listopad 2013, autor: MiKy* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) no to je paráda že si užili hor, tak snad budou víc odpočatí a budou lépe slyšet a myslet:D Jak se pokračuje dál, když to technik uslyší, řekne že to není normální, rozeberou auto, složej auto a řeknou že nevědí? Zavolají někoho z fabriky? Já furt věřím tomu že to bude naprostá hovadinka. Tak se hlavně všichni objednejte... v úterý jsme do servisů už minimálně tři edit: na facebooku škodovky někdo psal že ten zvuk je typický pro stabilizátor nápravy... Editováno: 14. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Já se objednávám možná dnes, už mě to štve čím dál víc. Tluče to jak stará plečka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) tak pak dej vedet....at my ostatni muzem rict servisakum co s tim maji delat aniz by rozebrali 3/4 auta Editováno: 15. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 osobně to nechápu, že o tom teda nikdo neví, když v Kunštátě se to řešilo a došlo k výměně silentbloku a ten pán má od té doby klid. Doufám, že nám rogere v úterý neporadí, že máme jezdit jinama než přes záplaty a máme si dát hlasitě rádio )))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 ja o tom kunstate nemam zadny info...nemel tam spis problem s tim cvaknutim spojky pri pusteni pedalu? Mne furt nejde dohromady tohle klepani + silenblok prevodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 v Kunštátě mi bylo řečeno, že to pánovi klepalo když bylo chladno, najel ne nerovnosti atd. O spojce tam nic není. Např u mě ta spojka taky byla, ale to už nějak neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 no ja to prave taky neslysim tu spojku....nedavno jsem se to snazil navodit ruznou intenzitou rozjezdu a razeni a nic...bud si to sedlo nebo to s tim souvisi a preslo to do klepani....nicmene v utery jim reknu at proverej ten silentblok prevodovky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 15. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 tak za chvili vyrazim smer autorizak. pak se podelim o info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 JJ, dneska ráno už to bylo hodně hlasitý, opravdu čím nižší teplota, tím hlasitější a jasnější počkám co vám řeknou ve škodovce a pak s tím sjedu do seatu, jak se chlapci pochlapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 neee, zajeď s tím rovnou, na nic nečekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Tohle jsem právě četl možná že se to bude tíkat i tohohle problému co tu udáváte je to s odborů na Dole Darkov takže odemně to není fáma. 15.11. 2013 7:00 Volkswagen svolává 2,6 milionu aut, včetně škodovek. Důvodem je několik technických problému od světel až po převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 to asi nebude ono:( http://www.tyden.cz/rubriky/auta/aktuality/vw-tiguan-vola-po-oprave-ma-problem-se-svetly_288959.html#.UoYFJG3zdI0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Toto je na tom článku nejzajímavější: "Americký Národní úřad pro bezpečnost silničního provozu (NHTSA) již minulý týden uvedl, že zahájil vyšetřování vozů Tiguan, když obdržel 26 stížností na částečné nebo úplné selhání vnějších světel". Nejezdí v Americe 26 klepajících Rapidů? To by se asi ledy hnuly :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) Možná se ty naše auta klepou zimou, když to dělá při nízkych teplotách Editováno: 15. Listopad 2013, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 nás je teprv asi 8 nebo 9 takže smolík....v česku když nás bude 500 tak pořád nic nebude Zima nezima, prostě to klepat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 8-9 tady na fóru, já myslím, že nás bude víc, jen ne všichni si najdou toto fórum. A z těch 8-9 nás v servisu bylo asi 2 nebo 3 Jak jsem psal včera, napište na FB stránky Škodovky nový post o tomto problému. Věřte, že každý korporace na FB reaguje při negativní zprávě velmi rychle. Jako další krok může být zaslání podkladů redaktorům nějakého auto magazínu. Já osobně to udělám až dle toho jak dopadu v úterý na druhé servisní návštěvě. Ještě mě napadlo, jestli to nebude např špatná série. Já mám vyrobeno duben 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 já červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Já 9/13. Udělalo mi to zatím jen 2x a včera cca 60 km a nic. Dnes taky nic, možná to bude tím, že parkuji v garáži v domě, tak auto moc neprochladne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 ouuuu novější rapid taky....jaký máš nájezd? Evidentně to souvisí asi opravdu s teplotou a ne nájezdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Necelych 1300 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 15. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) no nic, tak jsem zpet ze servisu, samozrejme jsem nevyresil nic. Asi 20 mintu jsem jezdil s technikem, kdyz nakonec teda rekl, ze slysi, ze tam obcas klepne, ale ze nevi co by to mohlo byt, a jedina moznost jak to vyresit je pristavit auto aby se na to mohli podivat. . pak jsem se bavil jeste s prejimacim technikem, kterej rika, ze to mam dovezt a ze to musi hodit nahoru a zacit zjistovat + komunikovat co nasli s centralou skody. to muze trvat 1den nebo treba tyden. samozrejme jsem mu rekl, ze rozhodne neminim tam nechat rozvrtat pulku predku, aby to pak slozili zpet a stejne nic nezjistili. nevim no, necekal jsem nic a to nic jsem dostal, postavit tam auto, aniz bych vedel kdy ho dostanu zpet, tak to se mi taky nechce. jsem rozladen.... Editováno: 15. Listopad 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) tohodle se presne bojim ja...dam tam auto...tejden se v tom budou vrtat a nic nezjistej...tak to dovezou do fabriky kde to budou zkoumat dalsi mesic..ne diky Editováno: 15. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 no já teda nevím, ale pokud jsi čekal, že ti to opraví za jízdy, tak jsi dobrej ) V čem je problém to tam nechat? ať si to tam odvezou, hlavně ať to neklepe ))) Požádám je o náhradní vůz a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 tak ja jsem pripravenej jim to tam nechat logicky ale ne aby to tam testovali mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.