HerDavik Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Kolegové, prosím o pomoc. Jel jsem jeden den autem a najednou se ukázala kontrolka motoru a auto jelo na dva válce. Říkal jsem si, asi zapalovací cívka. Vypnul jsem auto, ihned zapnul a v pohodě. Poté se to stalo opět, ale dokonce se k tomu přidala vada - symbol volantu, chyba posilovače řízení, k tomu se přidalo ABS a chyba Airbagu. Vypnul jsem motor a zapnul. Zase opět úplně v pohodě a od té doby se to čas od času opakuje. Ale stačí vypnout motor a opět otočit klíčem a je to v pořádku. Někdy se objeví jen chyba ABS, zároveń posilovače řízení a airbagu, postupně slábne účinnost posilovač a pak opět stačí jen vypnout motor a opět otočit klíčem a vše úplně OK. Motor jinak šlape skvěle, s autem jsem spokojený.. Kde je problém? Kontakty na baterii jsou ok, někde nějaká blbost? Zkrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 prelúskaj si toto http://forum.skodahome.cz/topic/21515-kablovy-zvazok-a-problemy-s-nim-suvisiace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.