Publikováno Listopad 15, 201311 r Mam čerstvě O3 liftback 1.6 TDI Elegance a trochu me překvapilo, ze ve stropní svítilně vpředu nemam to ambientni osvětlení. Dneska jsem koukal ma jinou O3 ve stejne výbavě, ale s alarmem a tam byla jina svitilna a mela ty ambientni ledky. Jak to mate ostatni ? Diky
Listopad 16, 201311 r Autor Tak to teda nechápu podle ceho se ridi typ svítilny. Asi podle toho jake zrovna ma na lince dělník u ruky
Listopad 16, 201311 r Mam čerstvě O3 liftback 1.6 TDI Elegance a trochu me překvapilo, ze ve stropní svítilně vpředu nemam to ambientni osvětlení. Dneska jsem koukal ma jinou O3 ve stejne výbavě, ale s alarmem a tam byla jina svitilna a mela ty ambientni ledky. Jak to mate ostatni ? Diky myslím si že není třeba vytvářet duplicitní témata - chce to napřed před vytvořením témata použít vyhledávání vpravo nahoře
Listopad 16, 201311 r Mám osvětlení prp nohy a mám je tam! ta tam máš v RS i vnitřní kličky dveří s osvětlením... nebo ne? Upraveno Listopad 16, 201311 r od Hravec
Listopad 16, 201311 r Nesouvisí to nějak s osvětlením prostoru pro nohy ?? Já osvětlení pro nohy nemám a osvětlení kliček taky ne. Upraveno Listopad 16, 201311 r od oct
Listopad 16, 201311 r Autor Hravec: to je sice hezky, ale k nicemu. Ja se ptal jak to maji ostatni s cilem zjistit s jakym prvkem vybavy to souvisi. Takze jestli te to nejak obtezuje, koukej jinam. Jinak osvetleni pro nohy mam. V manualu jsou 2 ruzne svitilny, ale obe s temi diodami. Ta moje tam vubec neni. Upraveno Listopad 16, 201311 r od attim
Listopad 16, 201311 r Témeř holá Elegance a mám je tam. Osvětlení nohou nemám - bohužel. (Líbí se mi to)
Listopad 16, 201311 r Hravec: to je sice hezky, ale k nicemu. Ja se ptal jak to maji ostatni s cilem zjistit s jakym prvkem vybavy to souvisi. Takze jestli te to nejak obtezuje, koukej jinam. Jinak osvetleni pro nohy mam. V manualu jsou 2 ruzne svitilny, ale obe s temi diodami. Ta moje tam vubec neni. Asi jsi to nepochopil... nejde o to jestli to někoho obtezuje, ale fóra maji jista pravidla a jedno z nich je, pokud chci nějaké téma založit, napred se podivam, zda se tu o tom již nepise a pokud ano, pokračují tam, byt se chceš něco zeptat... nicméně nejjednoduzsi je se zeptat u prodejce.....Ale já jsem se te také něco ptal, a ty jsi neodpověděl.... bohužel.... a prosím méně invektiv, na to jsou tu jiní... Upraveno Listopad 16, 201311 r od Hravec
Listopad 16, 201311 r Autor OK tak znova, samozvaný moderátore: téma, na které poukazuješ sice uvnitř řeší difusní osvětlení, ale jednak pouze sekundárně a druhak název tématu je úplně jiný. A protože má otázka směřovala úplně jinam, nové téma nevidím jako problém. Tolik k této věci. K tématu: ne, nemám Greenline. U prodejce jsem se už ptal, ten to neví, ale zkusí to zjistit.
Listopad 16, 201311 r Nějak jsem si nevšimnul, že by Hravec byl moderátorem, ale poukázat na porušení pravidel může samozřejmě každý. Ovšem v tomto případě má kritik také máslo na hlavě. V tom druhém vlákně se primárně řeší něco jiného. Název jsem u něj dodatečně upravil, aby se to nepletlo s tímto. S difusním osvětlením proto nadále pokračujte zde.
Listopad 16, 201311 r No nevím, to původní téma ma v prvním příspěvků jen jednu tázací vetu, tedy požadavek na odpovědi a to ve věci difuzniho osvetleni... ale Pawouk je tu šéf.... Nicméně jsem nepochopil kritika a máslo na hlavě.... Název tématu? Totumuze byt klidně 20 témat s trochu jiným názvem a řešit můžou to same? I když trochu jinak?
Listopad 16, 201311 r Nebud moc aktivny a nespamuj tu, ked nechces zakladatelovi topicu zistit do akej vybavy sa vlastne montuje osvetlenie s tymi LEDkami
Listopad 16, 201311 r Další chytrolin.... přečti si to od začátku, byl jsem první, kdo se snažil dopátrat ten důvod a najít řešení, nikoli jen konstatovat jako ostatní, že mám....A odkázal jsem na téma kde se píše, že standardně je v Eleganci.... proto jsem se ptal na Green Line (tam není).... mám pocit, ze ty také nejsi moderátor a tedy ani ty nespamuj a netvrĎ hovadiny.... když nevíš.... popravdě jsem hledal a dost, proto ten můj dotaz... Upraveno Listopad 28, 201311 r od Hravec
Listopad 16, 201311 r attim > Buď rád že to tam nemáš. Já to tam mám a je to dle mě úplně k ničemu, A to z toho důvodu ,že to nemá vlastní regulaci ,ale je to pouze spojené s ovládáním osvětlení palubní desky. Což mohl vymyslet opravdu jen nějakej bezmozek. Jestli chceš v noci pořádně vidět na palubní desku a úplně jí zesvětlíš budeš tam mít světlo jak v obýváku. A za druhé co mě štvě ,že v mojí pozici za volantem se mi odráží světlo z ledek do očí . A to od chromové koncovky na ruční brzdě jak nad ní ledky svítí. Normálně se dělají "prasátka" do očí. Což za dlouhé cesty v noci není nic příjemnýho. Upraveno Listopad 16, 201311 r od memory2
Listopad 16, 201311 r Autor Hravec: sorry ale to nema smysl. Jen tu resis nepodstatne. K vybave: Elegance plus II, bolero, light asistent, kessy, mf volant, dynamic + par nepodstatnych malickosti. Nevim jestli o neco prichazim, spis mi jde o podstatu proc to tam neni.
Listopad 16, 201311 r Souhlas, ale neodvážil jsem se to napsat jako prví, abych nebyl zase středem útoku a invektiv....Ano je to super věc a je mi líto ze krom RS nemají O III aj osvětlení vnitřních klik a jako Superb difuzní osvětlení i vzadu...Za dobrotu na žebrotu, lituji času, co jsem tomu věnoval a snažil se něco dopátrat.... ano asi aktivní blbec horší než třídní nepřítel, ze ano attime.... Upraveno Listopad 28, 201311 r od Hravec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.