Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 nastavuje se intenzita svitu/osvetleni budiku a ovladacu vcetne tech, jak pises dvou ledek a potom intnzita osvetleni pro nohy.... mozna se to chce seznamit s navodem k obsluze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Návody zásadně nečtu [emoji6] Budíky vím, jak se nastavují, ale netušil jsem, že je to dohromady. Zkusím to. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) Taky jsem měl dřív tento názor, něco jako : "Když selžou všechny dostupné metody, je na čase přečíst si manuál... " Jenže dnešní technické věci jsou mnohdy tak složité, že na všechny funkce ani sám nepřídeš... protože tě prostě ani nenapadne, že by to něco takového mohlo třeba umět.... jestli to všechno nakonec potřebuješ, je už druhá otázka Editováno: 12. Září 2014, autor: Napalm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 nechci moralizovat, ale necist navody je minimalne neucta k jejich autorum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Úcta je ta, že jsem ochoten zaplatit [emoji2] Škodovky byly vždy na jedno brdo, tak nebylo třeba studovat manuály. Teď je to trošku jiné, ale i tak se dá bez toho obejít [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 jakmse to vezme, da, ale musis prelepovat ledky ci vymyslet jine hovadiny se kterymi se zde ani nesveris... jak pise Napalm, dnes to bez proste nejde, protoze intuice mnohdy nestaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Ale jo, prostě jsou věci, které se kolikrát bez návodu neobejdou. Každopádně když už jsme u toho, tak jak fungují automatické stěrače? Když dám polohu AUTO tak co vím, za deště se mají rozsvítit i světla, ale kolikrát se rozsvítí až třeba po 15 minutách [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 no jednak nejsme ve vlakne ani o svetlech a ani o steracich a urcite to v tom navodu najdes, vse se nastavuje v infotainmentu... tdy to, ze svetla automaticky za deste, jo a sterace msi byt take na auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Tohle tam určitě nebude, protože si to žije svým životem . Třeba i ostřik světel nejde skoro vůbec a pak se splaší a třeba dva dny ostřikují pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 to je tvuj dojem a ver ze nemas pravdu.... ale jestli te to uklidni, neni duvod te presvedcovat o opaku... ver ze nejsi vyjimkou, muj sef zjistil po ctyrech letech kdyz auto prodaval, ze ma vyhrivana zpetna zrcetka a znamy zase vubec nevedel ze jeho auto ma navigaci... poslouchal dva roky jen radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Tak do této sorty se naštěstí neřadím:))))))))) Auta pro mě jsou docela dost důležitá věc, ale prostě některý věci jsou takový fičuroviny, že člověka ani nenapadne, že takovou blbinu si může zapnout či vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 no a pam jsou taci, hlavne tady, co jest O III nemeli a znali navod temer nazpamet, coz samo sebou neznamena ze to pochopili.... treba Boban cetl navod pred tim nez dostal auto jako o zavod a pak ho jen tak neco neprekvapilo.... (vlastne jen neco) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Tak se prostě na to auto hodně těšili. Taky když se na něco těším, mám to nastudované komplet. Ale auta si na rok půjčuju a prostě už k tomu nemám takový vztah jako před pár lety. Pokud by to bylo moje, tak už bych asi řešil co vylepšit jako kdysi když jsem měl Fábie a Octavii. To jsem pořád něco ladil:) No jo, koukám, že už tu budu sedm let a za tu dobu jsem vystřídal 8 aut:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Ja jsem zjistil, ze osvetleni budiku se nastavuje automaticky podle okolniho svetla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 (editace) ale jen chvilkově, nikoli trvale... nicméně tady neřešíme podsvícení budíkú, to je jinde, tedy > tady a tam se to dočteš že to tak dělá... Editováno: 21. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Tak instalace alarmu v origo servisu a výměna stropní lampičky a heureka, mam difuzní diody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Tak jsem si vyměnil lampičku a už mám také ambientní osvětlení. Změna oproti původní lampičce: 1. ambientní osvětlení, 2. podsvětlená tlačítka na lampičce, 3. chromovaná kolečka kolem místa svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) Mohol by si uviest konkretne obj.cislo? Podla coho si objednaval? v ETKE je viac moznosti... Vopred dik! ;-) Takze vnutorne osvetlenie domontovane. Fakt tie biele LED diody svietia viac, nez by mali :-/ Ked som zalozil na skusku z VW (tam su cervene LED), bolo to oooooomnoho lepsie, bolo to prijemnejsie a nerusilo to tak intenzivne. Skoda len, ze VW ma cervene podsvietenie tlacitok, aj tak stale este vaham, ci tam necham original alebo to osvetlenie z VW, su identicke (to z VW ma kvalitnejsie spracovanie), takze sa este rozhodnem. Info pre ostatných, vyslo to na cca 40€ (z buranej Octavky resp. VW). Editováno: 25. Březen 2015, autor: tecki Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 před 11 hodinami, Aleš_BX napsal: ...dnes za mnou byla známá s Golfem VIII GTD v bílé batv, no ........ Ona uz ma VIII golfa? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Ked je znama, vsetko sa da 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Klucí ahoj, tak jsem z toho jelen. Objednal jsem OIII FL a nezaškrtnul jsem v konfigurátoru tu položku "AMBIENTNÍ OSVĚTLENÍ" Tak teď nevím jakou lampičku tam budu mít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 ... dík za info. Objednal jsem Style, jak správně píšeš. Ale asi ses přehlédl, Abientní osvětlení jsem neobjednal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 nahodou cisla tych list s ambientnym osvetlenim vo dverach nemate niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 (editace) ma tu niekto octaviu 3 s ambientnym osvetlenim v listach vo dverach? v etce je dost cisiel.ze by som to podla vin cisla pozrel? Editováno: 27. Září 2017, autor: hajo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 takze nikto nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.