Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam 46 tis, 11/2010, retaz menena pri 15 tis, 30 tis a teraz sa uz zasa obcas ozve, ale auto je po zaruke, tak to nejdem riesit. Najnovsie sa mi zda, ze to za studena zacalo nejak cvrlikat.  Ma este niekto taku skusenost? CO to moze byt? Ide to ako od strany spolujazdca. Vacsinou to po zohriati motora prestane. Hlavne sa to ozve po pridani plynu.

Možná tyčinka podtlakové regulace turba, palivové trubky.

Ale hlavně že se domluvíme ne!

• Autor

Palivové hadičky na voľnobehu to nie sú, to už mám vypodložené, to tiež boli peripetie, v jednom servise sa tvárili, že to v živote nepočuli, v Porscheinterauto v momente reagovali a podložili, odvtedy je pokoj. Toto robí práveže za jazdy, keď pridám plyn, hadičky mi drnčali, toto tak cvrliká, presne ako je počuť motor, keď máš otvorenú kapotu a reaguje to na plyn.

• Autor

A toto? http://forum.skodahome.cz/topic/115389-drn%C4%8Diaca-ty%C4%8Dka-regul%C3%A1cie-obtokov%C3%A9ho-kan%C3%A1la-turba-12-tsi/

PS: podtlaková regulace turba u tohoto motoru není, wastegate je ovládané elektrickým motorem.

Mám už dobre vyše roka po servisnej akci na podložku a začalo to len teraz. Tak sa bojím, že tam niečo začína odchádzať, nerobí to len pri rozjazde, ale aj na 5ke keď rpidám plyn. 2x menená reťaž, teraz 46 tis a drnčí znova a to mám tú "definitívnu". Do riti aj s takým motorom s prepáčením za výraz....

Môžeš nahrať nejaké video, aby sme vedeli, že čo vlastne počuješ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.