attim Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Než pojedu k dealerovi udělat ze sebe kokota nefunguje mi el. vyhřívání zrcátek, tak jsem si myslel - pojistka. Vzal jsem manuál, ale buď jsem úplně slepej, nebo nevidím, ale pojistku pro tuto funkci jsem v popisu prostě nenašel. Neřešil to už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Toto som nasiel na webe: "v 99% případů je vyhřívání zrcátek společné(pojistka) s výhřevem z.okna..."Zdroj: http://www.poradte.cz/auto-moto/2271-vyhrivana-zrcatka-pojistka.html"" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 26. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Problém je, že výhřev zadního okna funguje, takže to asi nebude to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Skus "14 Vyhřívání čelního okna - levá strana" alebo "34 Vyhřívání čelního okna - pravá strana" - motorovy priestor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 nie je náhodou ľavá strana poistkou na pozícii 21? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 21 je NEOBSADENE a v motorovom priestore ABS (aspon podla navodu str.237 - 239) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 našiel som toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 26. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Díky za odpovědi: 21 u řidiče - nemá kontakty 14 v motoru - bez kontaktů 34 v motoru - ta tam vůbec není, pojistový blok s pojistkami 31-38 tam celý není (nemám nic z té výbavy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Zajeď do servisu a jeto, nevím proč by ses měl cítit jako kokot, auto je v záruce tak má všechno fungovat, i kdyby jen prasklá pojistka tak ať si jí vymění... Zas tak málo peněz za to nechtějí, tak aby sis ještě něco opravoval sám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) asi tak nějak... mimo to v servisu můžou být rádi, že se něco přiučí, bo O III skoro vůbec neznají a to už jsou na silnicích skoro rok.... Editováno: 27. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) Z toho bych měl trochu strach tam jet, aby se člověk i v origo servise bál co všechno ty umělci dodrbou, rozbijou a zničí, když je ale auto v záruce tak co jiného zbývá .... Editováno: 28. Listopad 2013, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 toho rozbití a dodrbání bych se naopak vůbec nebál... jde jen o to, že kdo nic nedělá nic nezkazí a většinou neví co mají dělat...tedy většinou nic nedělají, když nenajdou chyby v systému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 mimo to v servisu můžou být rádi, že se něco přiučí, bo O III skoro vůbec neznají a to už jsou na silnicích skoro rok.... Učit se mají na školení a nejlépe pak i na nějakých testovacích autech apod. V reálu to je bohužel tak, že se učí až na autech zákazníků (profesionalita především) a já mám pak poškrabanej interiér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.