Radek C. Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) Dobrý den, Zajmalo by mě zda by šlo zapojit navigaci Colombus do tohoto vozítka, jak zapojit kabely, jestli je to vubec mozne popripade nejake schema zapojeni. Díky. Editováno: 27. Listopad 2013, autor: Radek C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 hehe, rok to budes shanet, dva instalovat a ukradnou ti to za tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Mala technicka , kam bys ho strcil ? Prilepil izolepou na palubku ? Jonak z pohledu elektryky by to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 ColOmbus neznam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 A nemelo tam byt coolmbus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 No jozzi, bych se moc nesmál, viz "elektryky". Název vlákna upraven a přesouvám do sekce autohifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 tak to mi řekni jak by to šlo??????? velmi rád se dozvím něco nového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Pavouku , to byla ironie a my tu na ostravsku tak nejak i tak divne mluvime ...... jinak z pohledu elektro by to slo napinovat kabel po kabliku plus gps antenu navic ale i tak by to nefungovalo tak jak v originale .... a kluci at nepisu blbosti jaky ma citygo can ? 1,6 ? 2,0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 CItigo ma samozrejme CAN 2.0. Ja ti muzu dat i Columbuse z OIII do CItiga Milhausek: To uz neslo dat vice otazniku? Sedm je malo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 rozchodíš kompletně Columbus z OIII v Citigu? jestli ano tak to chci vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Kompletne ti to fungovat nemuze, vozove data ze Citiga samozrejme nenacte. Hodit to tam muzu, ale bude se vypinat, uz jen Klemma15 ma jiny tvar CAN signalu, nez PQ auta. Ale to bych tady nerad rozebiral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Tak toto vypadá docela slušně, jsou k tomu detaily? co je to za model, kde se dá sehnat a co umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Je to hezký, to se musí nechat, ale než za to dat takovou raketu, tak to si budu raději zpívat a listovat v papírové mapě :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Dal jsem to sem jen tak pro zajímavost, někdo to třeba předělávat bude. Já jsem spokojen s Move & Fun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.