Publikováno Listopad 27, 201311 r Dobrý den, Zajmalo by mě zda by šlo zapojit navigaci Colombus do tohoto vozítka, jak zapojit kabely, jestli je to vubec mozne popripade nejake schema zapojeni. Díky. Upraveno Listopad 27, 201311 r od Radek C.
Listopad 27, 201311 r Mala technicka , kam bys ho strcil ? Prilepil izolepou na palubku ? Jonak z pohledu elektryky by to slo
Listopad 27, 201311 r No jozzi, bych se moc nesmál, viz "elektryky". Název vlákna upraven a přesouvám do sekce autohifi.
Listopad 28, 201311 r Pavouku , to byla ironie a my tu na ostravsku tak nejak i tak divne mluvime ...... jinak z pohledu elektro by to slo napinovat kabel po kabliku plus gps antenu navic ale i tak by to nefungovalo tak jak v originale .... a kluci at nepisu blbosti jaky ma citygo can ? 1,6 ? 2,0 ?
Listopad 28, 201311 r CItigo ma samozrejme CAN 2.0. Ja ti muzu dat i Columbuse z OIII do CItiga Milhausek: To uz neslo dat vice otazniku? Sedm je malo!
Listopad 28, 201311 r Kompletne ti to fungovat nemuze, vozove data ze Citiga samozrejme nenacte. Hodit to tam muzu, ale bude se vypinat, uz jen Klemma15 ma jiny tvar CAN signalu, nez PQ auta. Ale to bych tady nerad rozebiral.
Listopad 14, 20195 r Tak toto vypadá docela slušně, jsou k tomu detaily? co je to za model, kde se dá sehnat a co umí?
Listopad 15, 20195 r Je to hezký, to se musí nechat, ale než za to dat takovou raketu, tak to si budu raději zpívat a listovat v papírové mapě :-)
Listopad 15, 20195 r Dal jsem to sem jen tak pro zajímavost, někdo to třeba předělávat bude. Já jsem spokojen s Move & Fun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.