mkaba Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Prosím neplést si zvuk od odvalování gum, tam je to celkem jasný, že hrubší dezén hučí jinak než letní. Tady se bavíme o změně zvuku motoru způsobeného jiným zvukovým šířením odrazem od plechových kol. Je to sice debata nikam nevedoucí a řeší věc nad kterou asi každej mávne rukou. Dle příspěvků to, ale pár z nás zaskočilo a co u tichého tsi není normální určitě stojí za řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 To je fakt, z vyroby dorazila FII na Optimo a motor skoro neslysim, zato huceni pneu stale. Uvidim, jaka bude zmena u plechu s Nokiany. Pandoro, přestaň tady plést pneumatiky s motorem, kterých se to vůbec netýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Hezkyyyy, sám jsem nad tím přemýšlel jako všichni, nebudu to opakovat. Díky, ve snu by mě to nenapadlo, že to může být plecháčema, mám též zimáky na plecháčích. Sice jsem nad tím mávl rukou a po pár 100vkách km jsem si zvykl, že už mi to nepřijde, ale kdo by to byl řekl. Ten Rapid to je auto, ještě že ho máme, jinak by jsme tady ani neměli o čem psát. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 OT: no však té mojí vždycky říkám, že může být ráda, že sedím u fóra a píšu se škodovkáři a ne s nějakou babou! A ona si toho vůbec neváží! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.