Petrrr Vloženo 21. Září 2015 Vloženo 21. Září 2015 Tak že žádné nové info s vyřešením řečnické otázky "kam s ním" když originál držák pod sedadlo není jak ho k sedadlu ukotvit. suri sice píše o nějaké konzoli pod sedadlo, ale nepíše kde jej sehnat a za kolik. Citovat
suri. Vloženo 22. Září 2015 Vloženo 22. Září 2015 v škodovke , ale origo na Rapid to nie je , jedine niečo prisposobit Citovat
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Vloženo 22. Září 2015 Díky, to mě poser, nechápu proč to nedělají i pro Rapida, hlavně že lištičky palubky a kryty vnitřních zrcátek a takové kraviny, ale užitečnou věc nic. 2 Citovat
sotek Vloženo 7. Únor 2023 Vloženo 7. Únor 2023 (editace) Trochu oživím téma. Vymyslel někdo nějaké umístění/uchycení? Napadlo mě proříznout do koberce pod sedačkou řidiče díry na protažení nějaké stahovací pásky či popruhu. Zatím jej mám na madle posunu sedačky u spolujezdce, ale tam je trochu víc vystrčený a nevypadá to hezky. Edit: Tak jsem koupil 2x řemínky a vyřešil to takto. Jinak koukal jsem jak je uchycena schránka na deštník pod sedadlem spolujezdce, je to obyč U konzole přichycená pod přední šrouby kolejnic sedadla. Takže někdo šikovnější to může vyřešit i takto. Editováno: 25. Únor 2023, autor: sotek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.