Petrrr Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Tak že žádné nové info s vyřešením řečnické otázky "kam s ním" když originál držák pod sedadlo není jak ho k sedadlu ukotvit. suri sice píše o nějaké konzoli pod sedadlo, ale nepíše kde jej sehnat a za kolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 v škodovke , ale origo na Rapid to nie je , jedine niečo prisposobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Díky, to mě poser, nechápu proč to nedělají i pro Rapida, hlavně že lištičky palubky a kryty vnitřních zrcátek a takové kraviny, ale užitečnou věc nic. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 (editace) Trochu oživím téma. Vymyslel někdo nějaké umístění/uchycení? Napadlo mě proříznout do koberce pod sedačkou řidiče díry na protažení nějaké stahovací pásky či popruhu. Zatím jej mám na madle posunu sedačky u spolujezdce, ale tam je trochu víc vystrčený a nevypadá to hezky. Edit: Tak jsem koupil 2x řemínky a vyřešil to takto. Jinak koukal jsem jak je uchycena schránka na deštník pod sedadlem spolujezdce, je to obyč U konzole přichycená pod přední šrouby kolejnic sedadla. Takže někdo šikovnější to může vyřešit i takto. Editováno: 25. Únor 2023, autor: sotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.