Září 21, 20159 r Tak že žádné nové info s vyřešením řečnické otázky "kam s ním" když originál držák pod sedadlo není jak ho k sedadlu ukotvit. suri sice píše o nějaké konzoli pod sedadlo, ale nepíše kde jej sehnat a za kolik.
Září 22, 20159 r Díky, to mě poser, nechápu proč to nedělají i pro Rapida, hlavně že lištičky palubky a kryty vnitřních zrcátek a takové kraviny, ale užitečnou věc nic.
Únor 7, 20232 r Trochu oživím téma. Vymyslel někdo nějaké umístění/uchycení? Napadlo mě proříznout do koberce pod sedačkou řidiče díry na protažení nějaké stahovací pásky či popruhu. Zatím jej mám na madle posunu sedačky u spolujezdce, ale tam je trochu víc vystrčený a nevypadá to hezky. Edit: Tak jsem koupil 2x řemínky a vyřešil to takto. Jinak koukal jsem jak je uchycena schránka na deštník pod sedadlem spolujezdce, je to obyč U konzole přichycená pod přední šrouby kolejnic sedadla. Takže někdo šikovnější to může vyřešit i takto. Upraveno Únor 25, 20232 r od sotek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.