Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Společně s potkávacími světly mi svítí  přední levá mlhovka (někdy pravá) ale vždy pouze jedna. Pokud zapnu mlhovky klasicky vytažením rozsvítí se i druhá. Octavia II 2008 2.0 TDi.  Odpojení baterie nepomohlo. Nevěděl by někdo co se děje ?

niečo podobné som zažil,ale so zadnou mlhovkou..tam bol KO prepínač ...ale počkaj čo napíšu elektricky zdatní jedinci  :kol-28:

A není to jen přisvíceni do zatáček? Jsem měl zákazníka, který si na tohle také stěžoval, tak jsem mu to vypnul a byl spokojeny. :kol-28:

Upraveno od VAG BoBo

• Autor

Jak to přisvícení do zatáček funguje ? To když mám potkávací světla (poloha přepínače II) tak se při zatočení volantem rozsvítí mlhovka ? 

Corner funkce mlhovek - při zapnutých potkávacích světlech a za splnění těchto podmínek (rychlost do 40 km/h, natočení volantu v určitém úhlu, nebo zapnutí blinkru) se rosvítí přední mlhovka na příslušné straně (pravá, nebo levá). Funguje ti to takto? Samozřejmě, když máš rozsvícené přední mlhovky vypínačem, je tato funkce vyřazena.

• Autor

Právě jsem se vrátil z garáže a funguje to přesně jak píšeš. Manuál mám ale nedošlo mi že se jedná o tuto funkci. Auto mám 6 let a byl jsem si nechat dodělat parkovací asistent a bylo mi dokódováno i pár funkcí navíc (co prý zákazníci chtějí) a toto jsem nějak nepobral.....Všem moc děkuji za pomoc a jdu si v klidu lehnout  :kol-28:

Upraveno od melman

:kol-33:

A není to jen přisvíceni do zatáček

:kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.