kermo20 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Ok, chalani vazne, nemyslite si ze vase rady beriem jednym uchom dnu a druhym von, mozno to tak podla poslednych komentov vyzera, ale ako hovorim aspon ostanu na zrazy a mozem hodit nejake foto ako to svieti (ak by mal niekto zaujem). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) Já ti rozumím, ty žárovky stojí pár euro, to se asi za tu zkušenost vyplatí obětovat. Ale hlavně až budeš psát nějaký hodnocení, počkej do prvního deště, sněžení nebo mlhy. Až pak napiš. Nepiš nic ve smyslu, žes je před garáží namontoval a svítí krásně bíle. Editováno: 19. leden 2016, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 To mi je jasné, aj tak tie ziarovky su momentalne vypredané a naskladnit ich maju az vo februári. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ja nedám dopustiť na Osram NB, musel som na rýchlo kúpiť na pumpe nejaké obycajnejsie a najorv somnsi čistil okuliare, az kym mi došlo že to bude ziarovkami 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Heh preto mam v aute stale este nahradnu sadu Osram NB 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 pre info, malý test výbojok do xenonov http://autobild.cas.sk/clanok/210375/nekupovat-tri-vybojky-v-teste-zlyhali-nesvietia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Pro info, název témy "Žiarovky do dálkových i tlumených světel" http://forum.skodahome.cz/topic/117656-nov%C3%A9-xenonov%C3%A9-v%C3%BDbojky/?hl=v%C3%BDbojky http://forum.skodahome.cz/topic/113435-%C5%BEivotnost-origxenon%C5%AF/?hl=v%C3%BDbojky http://forum.skodahome.cz/topic/72488-v%C3%BDbojky-do-xenon%C5%AF/?hl=v%C3%BDbojky http://forum.skodahome.cz/topic/102974-v%C3%BDbojky-d1s-a-d3s/?hl=v%C3%BDbojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Pre info : TO šulda , ja viem aký je názov tematu a aj preto som sem napísal len „ pre info ...“, to malo byť len na inšpiráciu ako dopadol test výbojok od výrobcov ktorý vyrábajú aj také iste alebo podobné modely ale ako žiarovky. A nemyslím si, že keby sa v poslednej dobe spraví podobný test na žiarovky, tak by to dopadlo diametrálne inak, ale ak mi taký test preukážeš hlboko sa ti hlboko ospravedlňujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Nic ve zlým, ale nemyslím si že si lidi budou vybírat výrobce žárovky podle testu výbojek A další věc je, že se těm testům nedá až tak věřit, ne že bych je měl za lháře ale provozní podmínky za x hodin respektive x tkm nenasimulujou, lepší jsou ty zkušenosti tady. Že to nebude protichůdný výsledek máš asi pravdu a že je na vrchu Osram a Philips je zatím stejná píseň. Co tady pozoruju tak jde lidem spíš o to co jak svítí a vydrží, než o výrobce. Znám pekaře co má výbornej chleba ale hnusný rohlíky 100 lidí 100 názorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Hm, test výbojek v tématu o žárovkách, to chce odvahu a invenci... Někdy si tady připadám, jak ve zvláštní škole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ahoj chtěl bych se zeptat pokud tu má někdo tu zkušenost. Je nějaký rozdíl mezi žárovkama h7 do čočkových světel mezi osram night blue braker a osram silvestár. Díky moc za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 S Night Breaker (nyní Plus) jezdím v dálkových již dost dlouho a asi bych neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Ja je mám taky, ale jde mi o to jestli je mezi nima nějaký rozdil? Neříkám že jsou osram night blue braker špatný, ale na to co stojej( mám 2 žárovky v jednom přes známeho za 450kč ale na můj vkus mi moc často praskaj( nevydrží ani 5 měsíců) a ty silver vycházejí o dost levněji tak proto se ptám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 kolik najedeš za těch 5 měsíců? jestli ta chyba není někde jinde než v žárovkách... neposloužím srovnáním silverstar/NB.... ale rozdíl mezi NB a philipsy visionplus (+50% ,silverstary mají myslím teď psáno 60%) byl krom barvy světla ve srovnání s obyč žárovka/NB pro mne malý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Kolik najedu za těch 5 měsícu? Třeba teď přes zimu když jezdím denně do prace tak mám tak 700 až 800km za měsíc( + - podle toho kolik ještě najedu mimo ježdění do práce) ale v létě zase tak často autem nejezdím. Taky mě napadlo jestli není problém třeba v elektrice? Ale zatím opravdu praskaj pravidelně do pul roku svicení a když tady na fóru čtu jak ostatním vydržej dlouho tak fakt nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Ve Volvu mě NBU vydrželi asi 3 roky a pak ještě chvíli dalšímu majiteli, ale tady mě jedna H7 praskla teď po 13 měsících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Má někdo zkušenost s OSRAM NIGHT BREAKER LASER v dálkových? A dálkový jsou H1? Nějak jsem to nedohledal, u před FL jsou H1 dálkový, ale teď mám FL a xeny, tak nevim jestli je to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Co to zase je NB Laser ? Uz fakt v Osramu nevedi jak nazvat porad to stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 před 7 hodinami, rarach89 napsal: A dálkový jsou H1? Nějak jsem to nedohledal Když už nevíš kudy kam, vem do ruky manuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Jo taky mě to napadlo. Jeden v šuplíku a druhej v PDF. Prošel jsem oba a nenašel. V před FL návodu to je, ale v návodu pro FL jsem to najít nedokázal. Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Ahoj nemáte někdo v projektorech philips white vision u O2fl.Zajímala by mě recenze jak to svítí za deště.Popřípadě co kdo máte v projektorech.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Uz som ti pisal na druhom fore ale predsa este raz. Svietia krasne dobiela, kupoval som sadu s parkovackami, ktore maju modre sklo, ladi to a nespati to ako LEDky. Co sa tyka svietenia vecer, ovela lepsie ako obycajne (mal som predtym menene v skodovke obycajne H7). Za dazda ale tie zlte boli o trosku lepsie, ale to nestoji za rec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.