Fanyna Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Zdravím, prosím o radu. Včera jsem koupil nové výbojky D2S Phlilips 4300K. Mužete mi potvrdit, zda nové vybojky jsou zabaleny takto? V igelitovém sáčku. A jak se da poznat jetý xenon od nového? Mám obavy, ale snad se jen pletu. Dejte vědět, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ahoj, je to OK, neboj. Jsou nový dle fotky, balení je v pořádku. Každej XENON se zapálí předtím než vyjde ven z fabriky. Jinak to poznáš na autě, určitě bude svítt zcela jinak než ty starý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ruku do ohně bych za ně nedal. Mi to připadá na kvalitní čínský výrobek. Origo by měla být zabalená výbojka uvnitř v trubce a potom vložená do krabičky.. Odhadoval bych, že bude svítit spíše do žluta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 NO papírovou krabičku od Philipsu jsem měl jinou Co je napsáno na patici výbojky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 je to ok dělám ve fabrice kde se dělají světla do aut ted se dívám na ty výbojky kdyby byla používaná tak je ten váček celej šedej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 (editace) Výbojky do výroby se dodávají uplně v jiném balení.... Kolik jsi za ni dal? Editováno: 17. Březen 2012, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Já když koupím výbojku tak je sklo vložené do molitanového obalu a pak teprve vložené do krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Mělo by to být zabalené v takové té trvzené výstelce.Tohle se mi teda nějak nepozdává.Už jen s toho důvodu,že výbojka má být chráněna tak,aby se nárazem nebo neopatrným zacházením nepoškodila.A to ten pytlík určitě nesplňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.