aleshh Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Máte někdo zkušenosti s těmito??? Editováno: 22. leden 2008, autor: aleshh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Máte někdo zkušenosti s těmito??? Nikdo je nemáte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) zatial som o nich ani nepocul...ale neveril by som tym reciam o 100% viac zivotnosti... Editováno: 23. leden 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 zatial som o nich ani nepocul...ale neveril by som tym reciam o 100% viac zivotnosti... Cena by šla: http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...&zboid=3688 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Možná blbá otazka, ale raději se zeptám. Je velký problém dát do auta žárovky s vyšším výkonem o 5W - 60W/55W než jsou původní origo určené? Uvažuji právě o koupi H4 Osram NightBreaker, ale když jsem se díval na ty co tam mám z fabriky, tak je na nich napsáno H4 55W/55W. 5W by sice nemělo být moctepelného výkonu navíc, ale přeci jen, kupovat nové přední světla se mi nechce. Jedná se mi právě o plastové řední kryty světlometů a jejich poškození nadměrným teplem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Možná blbá otazka, ale raději se zeptám. Je velký problém dát do auta žárovky s vyšším výkonem o 5W - 60W/55W než jsou původní origo určené? Uvažuji právě o koupi H4 Osram NightBreaker, ale když jsem se díval na ty co tam mám z fabriky, tak je na nich napsáno H4 55W/55W. 5W by sice nemělo být moctepelného výkonu navíc, ale přeci jen, kupovat nové přední světla se mi nechce. Jedná se mi právě o plastové řední kryty světlometů a jejich poškození nadměrným teplem. Mam O1 facelift (plastove kryty svetiel) a s H4 Nightbreaker v pohode funguju...predtym som mal 2 roky Osram Silverstar +50 %... PS:Myslel som, ze vsetky H4 sa vyrabaju 60/55W... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 no já taky, až jsem se podíval do Etky, kde jsem našel H4 55W/55W, ale bylo v katalogu náhradních dílu, pak mě napadlo se podívat na přední světlomet, tam je pro změnu už H4 60W/55W. Takže má chybička, přístě se budu líp dívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 (editace) a co takhle 80W do dálkovejch stejně dálkovejma se svítí ne moc často a ne trvale, takže odpadá obava že se "skla" vypálí ... Editováno: 25. leden 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 a co takhle 80W do dálkovejch stejně dálkovejma se svítí ne moc často a ne trvale, takže odpadá obava že se "skla" vypálí ... Já měl 100W v dálkových u Octavie 1 faceliftu a žádný problém s plastovými kryty jsem neměl. Světla vypadají i po třech letech jako nové. Takže toho bych se nebál. Ono těma dálkovejma stejně dlouho nesvítíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Já měl 100W v dálkových u Octavie 1 faceliftu a žádný problém s plastovými kryty jsem neměl. Světla vypadají i po třech letech jako nové. Takže toho bych se nebál. Ono těma dálkovejma stejně dlouho nesvítíš. to říkám pořád a voni sou jak podělaný.. taky že je tam frknu až se pustim do úprav, co mě čekají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ono taky nejde jen o ten plast ve světlech, přeci jen 100 W má větší odběr oproti 60W, takže přeji pěknou výměnu vypínače a kabeláže při delším použití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ono taky nejde jen o ten plast ve světlech, přeci jen 100 W má větší odběr oproti 60W, takže přeji pěknou výměnu vypínače a kabeláže při delším použití. Ale prosím tě s tím nás tady nestraš. Ty tvoje extrémy mám rád. Ve většině aut které jsem měl byly 100 W žárovky a měl jsem je dokonce i v potkávačkách na Octavii 1 z roku 1997 . Světlama jsem svítil celý den a bez žádných problémů , auto při prodeji mělo najeto přes 200.000 km a žádný problém s elektroinstalací. Prosím nestraš nás takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ono taky nejde jen o ten plast ve světlech, přeci jen 100 W má větší odběr oproti 60W, takže přeji pěknou výměnu vypínače a kabeláže při delším použití. Já jsem v minulým autu měl v dálkovejch taky 100-vky a byly tam 4 roky. Výměněna byla jen jedna. Je fakt, že jsem je zkoušel dát i do tlumenejch, ale tam strašně praskaly, protože se přehřívaly, ale nikdy nebyly problémy s vypínači ani s kabeláží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draken Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Asi blby dotaz, ale co znamenaji ta oznaceni jako "H4" a "H1" a pod...Jak poznam, jakou z PIAA zarovek mam dat do dalkovych svetel v OII? Budu to objednavat z US, znamej to priveze v kvetnu, tak se muzu zeptat kolik by toho mohl dovest kdyby tady byl zajem...Kdyz uz ten dolar slabne....Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Asi blby dotaz, ale co znamenaji ta oznaceni jako "H4" a "H1" a pod...Jak poznam, jakou z PIAA zarovek mam dat do dalkovych svetel v OII? Budu to objednavat z US, znamej to priveze v kvetnu, tak se muzu zeptat kolik by toho mohl dovest kdyby tady byl zajem...Kdyz uz ten dolar slabne....Diky za odpoved. Zajímavej dotaz, ale ne každý ví všechno. Označení H1, H3, H4, H7 atd. znamená typ žárovky - jakou má patici, tvar, atd. Z toho plyne, že v žádném případě nejsou zaměnitelné, takže doporučuju vytýhnout návod k obsluze a tam najdeš jaké žárovky máš v jakých světlech. Já na RS mám xenony a mlhovky, takže tlumené xenon. výbojka, dálkové H1, mlhovky taky H1. U obyš. okty je to jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draken Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Zajímavej dotaz, ale ne každý ví všechno.Označení H1, H3, H4, H7 atd. znamená typ žárovky - jakou má patici, tvar, atd. Z toho plyne, že v žádném případě nejsou zaměnitelné, takže doporučuju vytýhnout návod k obsluze a tam najdeš jaké žárovky máš v jakých světlech. Já na RS mám xenony a mlhovky, takže tlumené xenon. výbojka, dálkové H1, mlhovky taky H1. U obyš. okty je to jinak. jo, diky moc, uz jsem to mezicasem vygooglil, nasel jsem i seznam tech zarovek v manualu k Octavce, tudiz vim. Supr. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 ...takže tlumené xenon. výbojka, dálkové H1, mlhovky taky H1. U RS je v mlhach H1 ?!?!?!?! Tak to bylo teda fakt na posledni chvili, v pondeli jsem chtel objednat zluty H8, at je mam pripraveny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 U RS je v mlhach H1 ?!?!?!?! Tak to bylo teda fakt na posledni chvili, v pondeli jsem chtel objednat zluty H8, at je mam pripraveny.... Jo,jo v RS-ku je v mlhovkách i dálkovejch H1 a v normál OII je v dálkovejch H1 a v mlhovkách H8. Tady je když tak přehled všech žarovek v Oktě. Zarovky.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak jsem dens zainvestoval do H7 - Osram Silcestar a k tomu H1 - Nightbreaker, tak až dojdu na ten záhadný způsob, jakým se odepíná drát, co ty žárovky drží na místě, hned je vyměním a pak poreferuju, jaký to na mě udělalo dojem. Jinak brácha se zmiňoval o tom, že by měl jet na služebku do US a jestli se nepletu, posledně byl v Californii. Tak bych ho mohl zaúkolovat, aby přivezl nějaké ty PIAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak jsem dens zainvestoval do H7 - Osram Silcestar a k tomu H1 - Nightbreaker, tak až dojdu na ten záhadný způsob, jakým se odepíná drát, co ty žárovky drží na místě, hned je vyměním a pak poreferuju, jaký to na mě udělalo dojem. Jinak brácha se zmiňoval o tom, že by měl jet na služebku do US a jestli se nepletu, posledně byl v Californii. Tak bych ho mohl zaúkolovat, aby přivezl nějaké ty PIAA Nic záhadného na tom drátu není-je za háčkem z plechu, takže stačí drátek zatlačit od háčku a vyhnout do strany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No tak nějak jsem tušil, že to tak zhruba podobně bude, ale nechtěl jsem nic podělat. Knížku od auta mám doma a teď přes týden jsem v Brně a ani jsem neměl moc času hledat nějaké schéma na netu. A předpokládám, že u dálkovek je ten přítlačný drýt obdobný, co? Hned zítra na to vletím a to by bylo, aby nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak nějak jsem tušil, že to tak zhruba podobně bude, ale nechtěl jsem nic podělat. Knížku od auta mám doma a teď přes týden jsem v Brně a ani jsem neměl moc času hledat nějaké schéma na netu. A předpokládám, že u dálkovek je ten přítlačný drýt obdobný, co? Hned zítra na to vletím a to by bylo, aby nebylo Jj, je to podobné. největší srandu s drátkama jsem si užil při výměně mlhovek, jsem si připadal jak gynekolog-nic jsem neviděl, vše jen po hmatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jj, je to podobné. největší srandu s drátkama jsem si užil při výměně mlhovek, jsem si připadal jak gynekolog-nic jsem neviděl, vše jen po hmatu vidíš? práve preto nemám RS aby som nemal problém pri vymieňaní žiaroviek v hmlovkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 vidíš? práve preto nemám RS aby som nemal problém pri vymieňaní žiaroviek v hmlovkách Na obyč je to jednodušší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) áno krásne to ide spredu v mriežke nárazníka sú dve skrutky čo držia hmlovku, tú vytiahneš von a vymeníš žiarovku. u RS sa asi musí ísť zozadu nárazníka čo? alebo zospodu? Editováno: 6. Březen 2008, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.