Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ahoj, 

mam tu 2 lišty z přední masky.

Ta spodní ( větší ) je na určitě na rapida. 

Netuší někdo na co by mohla byt ta menší ? Fabia, Citigo, octavka  ? 

post-86674-0-81122600-1442238867_thumb.jpost-86674-0-71921300-1442238868_thumb.j

Upraveno od hiz

No vypada to na citigo. Copak stim budes delat ze tam neni ani chrom ? Takovej ramecek bez chromu by se mi taky hodil :-)

Listu na rapida si necham pro sebe, ale tu druhou ( asi teda citigo ) muzu nabidnout..

• 4 měsíce později...

Zdravím,Ja by som potreboval info ohľadne polystyrénu ktorý je zvnútra pod prednou maskou,vyzerá to  strašne,a nedavám mu dlhú životnosť,dažď,sneh,slnko.Nedá sa to niečim nahradiť,alebo zdemontovať?Ak tam nebude čo sa stane?Ďakujem

Neni tam ten polystyren jako jeden z ochrannych prvku v pripade narazu?

Tak si ji sundej sám a nech nastříkat do jaké chceš já to tak udělal  mam ji v barvě zrcátek takže lesklá a cena byla jen pár korun a ne to co za ní chce škodovka.

tak já jí můžu mít úplně novou za poloviční cenu, ale asi jí potáhnu fólií, tu mohu mít zadarmo :)

Ale nemůžu se rozhodnout, takže bych tam dal tu barvu, která se dává na MC :)

Nemáš někde foto jak vypadá ta tvoje když jsi jí stříknul leskle ?

Na fotkách i na prospektech vypadá ten rámeček masky chladiče že je matnej.

Upraveno od Yosef

také si myslím...

Nevím jestli ti tohle pomůže ale když tak si to přibliž více do detailu.Je to stejná barva jak i dole na té liště pod spz černá perleť

post-13460-0-22520400-1454929690_thumb.j

Upraveno od Motaaa

hm, u tebe se to asi hodí mít lesklé, vzhledem k zrcátkům a liště na spodku nárazníku...

podle mě i monte carlo má lesklou černou pochybuji že by dávaly matnou jak střecha a další doplňky jsou lesklé.Ale já sem spokojen mě to stálo 350kč to lakování a drží dobřeee nikde ani v ziměě neodlézá.

Ja teda koukam na telefonu ale v odkuze je MC a je videt ze je leskla je tam videt odlesk od blesku nebo ceho na hranach. A je to jak pisi vejs, cerna perletova metla ;-)

rypicong tak teď jsem byl v saloně a měli tam rapida monte carlo a je to stejná barva jako ta moje takže černá lesklá ptal jsem se na to známeho.

ok, díky moc a je to klasická lesklá, nebo s nějakým efektem ? tím perleťovým apod.

Ja nemam MC ,ale jen style plus a zrcadla a tu listu v narazniku mam v cerny perletovy metalize

Je stejnáá černá perleť metalíza.

Motaaa jak vypadá ta maska teď? moje zkušenost je, že pokud rámeček nalakuješ, od kamínků se ti postupně odlakuje a pak to vypadá hrozně.

Díky za odpověď.

Jak myslíš jak vypadá teď jestli myslíš mojí po kamíncích tak nemám ani památku a nic se zatím neloupe jen jeden malý zásah který opravím origo tužkou od škodovky.

post-13460-0-03989500-1455201610_thumb.j

Upraveno od Motaaa

No myslel jsem jestli se ti to nezačalo loupat. Vypadá to dobře, aj ta značka bez rámečku, budu to muset taky předělat. Černé mlhovky jsem už sehnal, teď ještě ty xenony.

• 2 týdny později...

Jakou jste dávali folii,nějakou spešl nebo tu jak prodávají v papírnictví?Jde mi o to aby to bylo pěkně vyšponované přes všechny ohyby rámečku.Děkuji za radu

musí být spešl, co se používá na auta, fénem nebo horkovzduškou se nahřeje a je pak elastická na zákoutí a ohyby...

Nevím, jakou prodávají v papírnictví...

Hele v papírnictví klasická lesklá samolepící tapeta v metráži.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.