hiz Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) ahoj, mam tu 2 lišty z přední masky. Ta spodní ( větší ) je na určitě na rapida. Netuší někdo na co by mohla byt ta menší ? Fabia, Citigo, octavka ? Editováno: 14. Září 2015, autor: hiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 No vypada to na citigo. Copak stim budes delat ze tam neni ani chrom ? Takovej ramecek bez chromu by se mi taky hodil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Listu na rapida si necham pro sebe, ale tu druhou ( asi teda citigo ) muzu nabidnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Zdravím,Ja by som potreboval info ohľadne polystyrénu ktorý je zvnútra pod prednou maskou,vyzerá to strašne,a nedavám mu dlhú životnosť,dažď,sneh,slnko.Nedá sa to niečim nahradiť,alebo zdemontovať?Ak tam nebude čo sa stane?Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Neni tam ten polystyren jako jeden z ochrannych prvku v pripade narazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 nevíte někdo, jestli je černá lišta masky z monte carla matná, nebo lesklá. Plno lidí píše že lesklá, ale z fotek se mi to nezdá... http://www.obautodily.cz/skoda-rapid-lista-predni-masky-monte-carlo-cerna-7018cz719/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Tak si ji sundej sám a nech nastříkat do jaké chceš já to tak udělal mam ji v barvě zrcátek takže lesklá a cena byla jen pár korun a ne to co za ní chce škodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 tak já jí můžu mít úplně novou za poloviční cenu, ale asi jí potáhnu fólií, tu mohu mít zadarmo Ale nemůžu se rozhodnout, takže bych tam dal tu barvu, která se dává na MC Nemáš někde foto jak vypadá ta tvoje když jsi jí stříknul leskle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Na fotkách i na prospektech vypadá ten rámeček masky chladiče že je matnej. Editováno: 8. Únor 2016, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 také si myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Nevím jestli ti tohle pomůže ale když tak si to přibliž více do detailu.Je to stejná barva jak i dole na té liště pod spz černá perleť Editováno: 8. Únor 2016, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 hm, u tebe se to asi hodí mít lesklé, vzhledem k zrcátkům a liště na spodku nárazníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 podle mě i monte carlo má lesklou černou pochybuji že by dávaly matnou jak střecha a další doplňky jsou lesklé.Ale já sem spokojen mě to stálo 350kč to lakování a drží dobřeee nikde ani v ziměě neodlézá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Ja teda koukam na telefonu ale v odkuze je MC a je videt ze je leskla je tam videt odlesk od blesku nebo ceho na hranach. A je to jak pisi vejs, cerna perletova metla ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 rypicong tak teď jsem byl v saloně a měli tam rapida monte carlo a je to stejná barva jako ta moje takže černá lesklá ptal jsem se na to známeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 ok, díky moc a je to klasická lesklá, nebo s nějakým efektem ? tím perleťovým apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Ja nemam MC ,ale jen style plus a zrcadla a tu listu v narazniku mam v cerny perletovy metalize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Je stejnáá černá perleť metalíza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Motaaa jak vypadá ta maska teď? moje zkušenost je, že pokud rámeček nalakuješ, od kamínků se ti postupně odlakuje a pak to vypadá hrozně.Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Jak myslíš jak vypadá teď jestli myslíš mojí po kamíncích tak nemám ani památku a nic se zatím neloupe jen jeden malý zásah který opravím origo tužkou od škodovky. Editováno: 11. Únor 2016, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 No myslel jsem jestli se ti to nezačalo loupat. Vypadá to dobře, aj ta značka bez rámečku, budu to muset taky předělat. Černé mlhovky jsem už sehnal, teď ještě ty xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jakou jste dávali folii,nějakou spešl nebo tu jak prodávají v papírnictví?Jde mi o to aby to bylo pěkně vyšponované přes všechny ohyby rámečku.Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 musí být spešl, co se používá na auta, fénem nebo horkovzduškou se nahřeje a je pak elastická na zákoutí a ohyby... Nevím, jakou prodávají v papírnictví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Hele v papírnictví klasická lesklá samolepící tapeta v metráži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.