Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čauves ,mám možnost vzít feldu za 5 tisíc, 1.3 mpi 50 kw LPG rv 98 je teda vzhledově   dost zrychtovaná ,ale o to mi nejde ,jde mi o ten plyn kterej tam je 3 roky tak sem se chtěl zeptat jestli by mi to někde v tom LPG servisu přehodili do mojí feldy 1.3 50kw 98 ,máte s tím někdo zkušenost dík :)

Vloženo

Nedělal bych to, je s tím spousta starostí - někdo už to tady ventiloval. Je to o tom, že ty nejdůležitější komponenty (jako například nádrž) mají každej svůj kód a při namontování se všecky ty kódy zadávají do registru spolu s VINkem kastle - a aby se daly namontovat do jinýho auta a hlavně aby to po tý montáži bylo legislativně průchodný třeba na STK, musely by se z původní kastle vyndat, vyřadit z tý evidence, podrobit kompletní revizi a teprve po revizi by bylo možný je namontovat do jiný káry. Největší problém je v tom, že to všecko stojí prachy, takže ve finále vyjde lacinější nová sada. Podrobnosti bude vědět Malta nebo KarelLPG.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...