Lukyn 154 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Čauves ,mám možnost vzít feldu za 5 tisíc, 1.3 mpi 50 kw LPG rv 98 je teda vzhledově dost zrychtovaná ,ale o to mi nejde ,jde mi o ten plyn kterej tam je 3 roky tak sem se chtěl zeptat jestli by mi to někde v tom LPG servisu přehodili do mojí feldy 1.3 50kw 98 ,máte s tím někdo zkušenost dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Nedělal bych to, je s tím spousta starostí - někdo už to tady ventiloval. Je to o tom, že ty nejdůležitější komponenty (jako například nádrž) mají každej svůj kód a při namontování se všecky ty kódy zadávají do registru spolu s VINkem kastle - a aby se daly namontovat do jinýho auta a hlavně aby to po tý montáži bylo legislativně průchodný třeba na STK, musely by se z původní kastle vyndat, vyřadit z tý evidence, podrobit kompletní revizi a teprve po revizi by bylo možný je namontovat do jiný káry. Největší problém je v tom, že to všecko stojí prachy, takže ve finále vyjde lacinější nová sada. Podrobnosti bude vědět Malta nebo KarelLPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.