Prosinec 16, 201311 r Pěknej kousek tak ať dobře slouží. Ale v tom bílem vnitřku bych se tam bál sednout bych viděl jak bych to musel pořád čistit
Prosinec 16, 201311 r Krásný kousek i s pěknou výbavou - skoro plná palba ne?. Výběr chválím a vítej tady na fórů . Ať dobře jezdí
Prosinec 16, 201311 r kráska to je, nie je pochýb PS: keď tak rozmýšľam, skôr krásny, či nie? keďže Roomster je skôr mužského rodu
Prosinec 17, 201311 r Autor jo jo povedl se... ani škrábanec. kilometry sedí, startuje, jede takže OK. Barva interiéru super, nic na tom nejde vidět. jen dodělat BT HF a nějaká drobnost a ať slouží
Květen 1, 201411 r Žiaľ, musím súhlasiť, ženy majú v aute vždy svinčík, ale čo keď práve tá tvoja je výnimkou ktorá potvrdzuje pravidlo? :-)Ja keď zhodnotím, že ako vyzerajú autá v rodine, tak väčšina žien na tom nie je dobre. Mám ale sesternicu ktorá zhodou okolností má Octaviu so svetlým interiérom, a práve jej interiér je vždy príkladne čistý. :-)
Květen 1, 201411 r Autor To je snad jedina. Vcera jsem v Auto preparkovalal a presne jak jsem cekal. Vsude bordel hadry kapesnicky plysove picoviny proste klasika
Říjen 5, 201410 r Hmmmm pekny kusok, ale neodpustim si rypnutie. To na tych fotkach stoji Roomstrik predkom na ceste?, tak to potom musela parkovat priatelka:D, vsak?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.