JanVana Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Zdravím vsechny škodováky prosím vás už si nevím rady mám 96 kw octavii + chip cca 120 kw závada píše mě emise do dílny vag vyhodnoti nedosazena nejaka hladina tlaku elekroventily jsem vymenil uplne nove jak n 75 tak n 18 hadicky take proste cely mechanismu ....Nekdy kdyz jedu tak se to chytne turbo od 2200 nekdy od 3000 tis a nekdy normalne od 1700 ....POtom jsem take čistil egr ventil ten bych cisty ,vaha vzduchu je take v poradku ......Kamarad mechanik rika ze to muze byt chipem nebo nejakou regulaci smesi nebo tlaku co je pod pravym svetlemm...Byl bych rad za vase rady diky moc Honza (Nový člen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 V Praze není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 (editace) zaleži jakej chip tam mas jestlu upravu jen mapy a na 120kw je to vrazda motoru jestli chces aby vsechno makalo jak ma musis upravit mapu vetši intercooler a nechat to na brzdu zmerit jinak bych do toho nesel samozrejme jak na tom je spojka brzdy Editováno: 12. Březen 2017, autor: Yodiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Odpovídáš na dotaz z roku 2013, přičemž tazatel tu byl naposled v roce 2014... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.