Tomas F Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 A proč zrovna pozink? Nehrozí, že to časem shnije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Pozink šrouby jenom. Jinak zbytek konstrukce je z potravinářskýho nerezu. Vnitřní závity sou v nerezu a do nich neni radno utahovat nerezový šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libang Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Ahoj , nikde jsem k tomu nic nenasel, daji se hagusy odmontovat ? Resp. jestli jdou koupit nejake zaslepky misto nich . Diky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Odmontovat ano, zaslepky netusim. Lepsie to vyzera s hagusmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 otázkou taky je, jak pod tím hagusem po pár letech vypadá lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libang Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Mam auto kde jsou narazniky a kridlo z RS a ty hagusy se mi k tomu vubec nehodi, vím ze je nikdy potrebovat ani nebudu. Ale asi to vypada nerealne, toto je proti F1 docela blbe resene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sudo Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 (editace) Ahojte. Mozem poprosit o pomoc. Ako nasuniem tuto krytku https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6y9860225x09-kryt-stresnej-listy-predny-lavy-combi-skoda-13570.html na hagusy pre fabia 1 combi ? Jednu som si uz polamal. Mam na tej krytke nasunuty aj strmen, ale fakt netusim, ci ju tam pozdlzne nejako nasunut, alebo najprv vlozit zadok tej krytky, kde su tie dva cupliky a nasledne ju zaklapnut az kym strmen nezapadne do tej diery na hagusoch. Velmi pekne dakujem vopred //medzitym som na to dosiel :) Editováno: 1. Září 2018, autor: sudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulich24 Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Zdravím všechny. Mám jednu podstatnou a akutní otázku. Sundal sem hagusy z octavia 2 combi 2008 a pod nimi byli takové asi těsnící nalepené na hagusu pěnové přesně tvarované kousky. Už byly z poloviny oddělené (důvod demontáže a taky přelakování) a průser že to nemohu nikde sehnat. Takže prosím radu od vás, kde sehnat nebo místo toho co použít. Nechtel sem dávat silikon. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 ja som použil penovú podložku pod myš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulich24 Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 A neteče tam. Vše v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Ked som dobre dotiahol, tak nie. Bolo to na predoslom aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Augustin Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Zdar chlapy, máte někdo šablonu pro montáž hagusů F2 na půjčení nebo prodej za rozumnou cenu, popřípadě radu, kde mi je namontují? Autorizáky mi je odmítají přidělat, protože jsem je nekoupil u nich jiné servisy nemají šablonu a odměřit nemám kde. Jsem z Mladé Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Ja som nepotreboval. Stacili mi zakladne rozmery https://wirer.sk/f2_hagusy/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 (editace) Já jsem změřil polohu hagusu na jiném autě a na krepovou pásku jsem si nakreslil polohu děr, a začal jsem vrtat. první díra byla asi o 8 mm jinde, viz foto ale vzhledem k velikosti potřebné díry žádný problém. Druhá už byla přesná a zbytek se krásně naměří. Pro jistotu podotýkám, že rozměry na fotce jsou na roomstera, nevím, zda jsou totožné fabií... jinak postup totožný... Není se třeba bát, je tam dost velká díra,kde se malé nepřesnosti ztratí... Editováno: 23. Březen 2019, autor: crazyduke 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Podobne som postupoval i na ocovho Roomstra, dokonca s panoramou. Hagusy vyuziva pravidelne, od kupy ich nemal (bazarove auto) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 (editace) Taky mám panoramu... ? to na to nemá žádný vliv... ? Editováno: 27. Březen 2019, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euqalyptus Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 (editace) Kolko cca stoja tie krytky na hagusy? tie hagusy maju byt zarovno tej plastovej listy na streche? Su v streche uz nejake matky na uchytenie? Editováno: 10. Červen 2020, autor: Euqalyptus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.