wirer Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Radsej napriamo vid komentare vyssie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soptiik Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 (editace) @AdlerAhoj, včera jsem tu samou instaloval....cca 1,5 hodiny práce, zapojeno bez kódování a funguje skvěle. Editováno: 23. Březen 2021, autor: Soptiik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Soptiik: jaký r.v. máš? A typ rádia? Nějaké foto by nebylo? Kvalita obrazu atd ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Ahoj, Já si takovou kameru objednal, bohužel mám před FL r.v.2013 a kamery s tlačítkem jsou na poFL 2016-> kamera s tlačítkem má větší rozměr, než se skutečně vejde na předFL a určitě nebudu nic řezat. Každopádně mám ještě jednu bez tlačítka a rádio si po zapojení samo udělá kódování a kamera naběhne, vypadá to jak originál a jsou i posuvné linky. Jak jsem již psal mám r.v.2013 a rádio Columbus MIB 1 High. Prodlužovací kabel jsem rozmotal a je tam vše zapojené do konektoru pro kameru a napájení je vedeno z hlavního 12V pro rádio a je te tam navíc pojistka. Až bude lepší počasí a čas, tak se chystám na montáž a prodlužovací kabeláž překopu, aby jsem jí nemusel použít a vše napojím do originálu. Jo jedinou výhodou je to, že pokud by to člověk někdy chtěl dát do původního stavu, tak pouze vyndá prodlužovací kabel. Co se týče kvality, tak ta je víc než dobrá a místo dát 9k za originál, dá člověk 1,5k za čínu, ale odtamtud už je dnes vše 😁. Ještě přikládám fotku z testu, a jak jsem již psal, vše naběhne hned samo po automatickém kódováni i na předFL verzích. Tak kdyby někdo chtěl, mám jednu kameru s tlačítkem doma k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 @NJcz Zdarec... dik za info .. odku jseš? .. co by jsi chtěl za tu kameru co máš navíc? .. nemáš foto případně link která to přesně je? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 U mě kamera High dnes u Váši v Prostějově namontována. Díky, spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 @Adler Je to přesně ta, co jsi na ní dával odkaz. 😄 Škoda, že jsem si to nezměřil před objednávkou, ale tak alespoň vím pro příště 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Dnes mi prišla kamera z Číny. Vyzerá ako originálny diel. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 @misor1994No s tím VW AG a Czech Republic rozhodně vypadá jako originál, buď číňani mají kvalitní klony, nebo prodávají levný originál, ale i podle kabeláže to vypadá na zajímavý kup. Na kolik to celé vyšlo a jak je to s rozměry? Opět asi kamera pro poFL 2016 -> ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Precitaj si predošlé strany. Vsetko tam nájdeš. Kamera je pre 2015+, tj väčší otvor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Miso V 15. 4. 2021 na 14:41, misor1994 napsal: Dnes mi prišla kamera z Číny. Vyzerá ako originálny diel. uz si mas montaz za sebou?? funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 (editace) Dnes poobede som zacal, ale kedze nemam pristresok ani garaz, tak mi to dazd prekazil. Zatial som vymenil madlo a pretiahol kable do auta. Zajtra vyskusam zapojit a ked bude vsetko ok, tak umiestnim kabelaz na svoje miesto a vsetko zlozim spat. Ostrekovac zatial nezapajam, lebo nemam hadicku a ani sa mi s tym nechce teraz babrat. Editováno: 19. Duben 2021, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Hotovo. Jediný problém bol canbus. Boli prehodené káble. Postupoval som pri zapajani podľa návodu od vwmodul.de. Potom som sa pripojil diagnostikou k autu a nebolo možné pripojiť sa k jednotke 5F, tak som vyskúšal can zapojiť opäť pôvodne, či som náhodou niečo nepokazil. Vsetko fungovalo, tak som ešte raz pozeral na zapojenie do pinov a potom mi to došlo, keď som videl, že sú oproti sebe v pinoch káble s rôznymi farbami (oranžovo-hnedá a oranžovo-fialová). Takže som v priloženom konektore - can rozdvojke, zapojil vodiče tak, aby boli rovnaké farby oproti sebe a potom už všetko fungovalo aj s kamerou. Podľa mňa má trochu horší obraz než kamera "original aliexpress", ktorú som vymenil :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Pripájam ešte fotky ďalších režimov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 (editace) musi sa nieco aj kodovat? Editováno: 23. Duben 2021, autor: juri23 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 To ti ta informace nestojí za to, přečíst v tomto vlákně, alespoň jednu stránku zpět ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Kamera ma zatial jeden problem, ktory som este nevyriesil. Mam zapnutu funkciu automatickej aktivacie parkovacich senzorov pri priblizeni k prekazke pred autom. Ked sa toto aktivuje a nasledne chcem cuvat, obraz kamery nenabehne. Overil som si to tym, ze som vypol tuto funkciu a kamera funguje normalne. Zatial som nezistil, co musim zmenit v kodovani alebo adaptaciach, aby to fungovalo ako ma. Nasiel by sa niekto, kto ma highline kameru z vyroby a tiez ma aktivovanu funkciu auto-aktivacie parkovacich senzorov (pricom kamera nabehne pri zaradeni R aj vtedy, ked sa pred zaradenim R aktivuju senzory kvoli prekazke vpredu) a bol by ochotny poskytnut mi adaptacne mapy jednotiek 5F (infotainment), 10 (parkovacie senzory) a 6C (parkovacia kamera)? Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Definitívne vyriešené. Bolo treba do gateway nahrať novší softvér. Z indexu AC je AM a kamera pracuje tak ako má, t. j. obraz nabehne po stlačení tlačidla na senzory a tiež aj potom, ako sa najprv aktivujú senzory kvôli prekážke pred autom a následne sa zaradí R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Dík za info, nevím zda to hledám správně, ale z výpisu vcds mám SW: u gateway uvedeno 530 G. Kameru budu montovat v blízké době, tak uvidím jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 (editace) Ja som mal 530 AC. Moje auto je MR15, výroba 11/14. Editováno: 4. Květen 2021, autor: misor1994 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666Matte Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 chalani, nenajde sa tu niekto z BA, PK, TT co by mi vedel povolit kameru cez diag? vsetko je pozapajane, konzultoval som to s wirerom len ta diagnostika mi chyba.. keby nieco kludne volajte, piste 0948716375...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Napíš mi správu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 20. Květen 2021 Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 Narazil jsem na jihu na firmu, která provádí montáž. Předpokládám, že používají také čínské kamery. Vzhledem k tomu že kolem jezdím dost sluzebně, nemá někdo zkušenosti s firmou? https://www.astoncb.cz/produkt/parkovaci-kamera-pro-audi-vw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Cista cina, jak kamera, tak aj kable ku nej. Skusenosti nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Díky za info. Myslím že to budou nabízet všichni kdo montují kamery za podobný peníze. Zkusím je poptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.