007jarda Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Děkuji za odpověď, zkusím se podívat, je mi jasné, základ zjistit rozměr konektoru a pak už mi poslal Tom nějaké odkazy, co by mohlo pasovat, jen ještě doověřím, jaké zvládá rozlišení displej, viz popis třeba u těchto typů: https://www.aliexpress.com/item/1005002965775992.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.5fb11802J7B6Yu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Pozri si päť stránok dozadu, sú tam linky čo kupovali klubaci, alebo nápíš užívateľovi @wirer má prehľad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Děkuji moc trochu opožděně, nějak jsem to dal na druhou kolej, mrknu a napíši případně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retroman159 Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 V 4. 4. 2022 na 11:47, danno1771 napsal: Bola to fuška ale podarilo sa :) Ahoj, chci udělat taky kameru, ale když jsem se ptal na tu origo sadu ze Škoda Eshopu, tak mě bylo řečeno, ze to je lowline kamera přímo z infolinka Škoda. Teď u tebe vidím, ze to je High, tak kde je tedy pravda? 😀 Kupoval jsi z e-shopu sadu 5E9 054 634 (5E5… liftback) ?? Díky :) Borec na info e-mailu škody mi napsal, ze to je lowline kamera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Ta drahšia pre sedan je High (5E5054634 tu mám aj ja) a ta lacnejšia pre combi je Low. Ešte jedna vec, ku tej High kamere je dodavana hadička na ostrekovanie iba pre sedan a ta je kratka tak potom v škodovke treba kupiť verziu pre combi stoji to iba nejakých 5,7€. A ešte aby sa rozchodila ta kamera tak sa museli pripojiť do škodovky a tam ju aktivovať, inak nebolo možné nahrať do nej parametrizáciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retroman159 Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 (editace) Ach jo, tak teď už to chápu. Bojím se, ze u verze pro liftback budou jiné délky vodičů a mohla by mi spojka kabelaze 5. Dveri vyjit někam do nepřistupna. Čistě náhodou nedá se objednat ta kabeláž z té sady sama? Highline kameru mohu sehnat samostatně. Ačkoliv nevím jestli pro lowline není jiná kabeláž. Editováno: 20. Květen 2022, autor: retroman159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 (editace) Toho sa neboj, kabeláž je úplne dostatočná, ja som tu High dával do svojho combi a uplne v pohode, všetko vyjde presne ako má, jedine ta hadička ostrekovača ale ak by si ostrek nepoužíval na kameru tak ani tu nemusíš riešiť. Inak je to všetko pekne spravené tak, že okrem priechodky medzi 5. dverami a karoseriou nemusíš nič riešiť. Lowline má iné zapojenie. Editováno: 20. Květen 2022, autor: danno1771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retroman159 Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Nemáš nějaký fotky z montáže? A neměli ve škodovce problém, ze jsi namontoval sadu pro liftback na Combi? Vím ze mají v ETCE kódy pro přestavbu do ODISu, tak zdali neměl připomínky ze musí použit kód pro liftback na Combi. Oni se hrozně drží totiž schválených postupu. Mám auto v zaruce, takže chci origo sadu, jenze highline a to na Combi není. Absolutně nemůžu pochopit proč, jakého vola toto napadlo. 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 Fuha fotky nie ale par strán dozadu som uploudoval návod, ktorý ku tomu dostaneš, ja som to v škodovke nedal robiť, v jednom servise mi to parametrizovali. A inak písal som na podporu škoda auto a tam mi napísali, že je to jedno či to namontujem do liftu alebo combi, jediný rozdiel je že jedna je low a druha high. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matmark Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 Zdravím, mám namontovanou zadní kameru a radio rcd330. Posledni dobou se mi ukazuje hláška viz. Fotka. Jednou za měsíc kamera problikne s obrazem. Nemá někdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 To je ale O2, ne? Tady jsi v sekci O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzagon Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Ahoj, která kamera je vlastně lepší? 3V0827566H nebo 3V0827566N. Mám OC3 2016 s Columbusem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 podla mojich poznamok su obe high, H je pre S3 a N je pre O3. ale uz nepamatam kde som sa k tej info dostal, fungovat budu obe po spravnej kalibracii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzagon Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 ještě doplním, že H kamera byla součástí balíčku 5E9054634. Fyzicky a piny vypadají stejně. @wirer Ty provádíš montáž? Mám právě celý ten balíček a přemýšlím o montáži, ale na druhou stranu už mám 230k km :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 zopar som ich namontoval, nemam ale vybavenie na kalibraciu (ODIS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzagon Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Tak jsem 3 a půl hodiny teď tahal svazek a mám ho ready na zapojení. :-D Je tu někdo ze středních čech - východní část, kdo by mi to mohl dopojit a nakódovat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 ked to mas natiahnute, tak to zvladnes aj dopojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzagon Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Já si autoelektřinou moc nerozumím :-D nebo spíš to radši nechám profíkovi. Za pojistky jsem dotáhl ten jeden kabel (modročervený) za kaslík zbytek (nevím čím bych tu jednotku vytáhl) a hnědý napojil na kostru pod A sloupkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 (editace) Na jednotku v kaslíku (infotainment) jsou potřeba speciální vytahováky, jinak to nejde. Nakódovat to jde i pomocí OBDEleven apod., ale je nejdříve potřeba parametrizace, aby kamera vůbec pracovala a šla kódovat, kalibrace pak už je jen kosmetická věc, aby to nepsalo chybu v jednotce přes prohlédnutí diagnostikou, jinak na nic prakticky nemá vliv, pokud to není verze High+ V autorizovaném servise by s tím případně také dokázali pomoci, dělají tu instalaci couvací kamery běžně, pokud se nic nezměnilo Editováno: 12. Srpen 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2022 môj skromný postup na montáž, snáď niekomu pomôže :) Octavia III - Cúvacia kamera, high verzia (PR-KA2) Odkaz: https://wirer.sk/o3_kamera-cuvacia-ka2/ Kamier som zapojil už niekoľko a zvyčajne mi to trvalo kratšie, ako spísanie tohto postupu. Dúfam, že to uľahčí prácu aj ďalším ľudom čo kameru zvažujú. Základ je preveriť si kompatibilitu s infotainmentom (verzia kamery, low alebo high), premerať pri starších ročníkoch veľkosť madla a správne podľa schém pozapájať, na záver nakódovať a pri high kamere aj urobiť parametrizáciu a kalibráciu... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 Někdo z jižních čech, kdo je schopen namontovat a zprovoznit parkovací kameru? Nejlépe kolem ČB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 před 2 hodinami, spartakcz napsal: Někdo z jižních čech, kdo je schopen namontovat a zprovoznit parkovací kameru? Nejlépe kolem ČB. Jasně,Ferda25 umí vše . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 Je ze Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzagon Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 Tak dneska jsem byl ve Škodovce a ODIS kameru nerozběhal. Chyba ERP0203E. Vozidlo nelze flashovat/upravit! Konstrukční stav tedy neodpovídá platným předlohám. Bylo mi řečeno, že moje rádio nemusí podporovat kameru Dokáže mi někdo říct zda mají pravdu? :-D Radio mám 3V0035043B s verzí H25.14.38_HIGH2_EU Kamera je 3V0827566H mám možnost vyzkoušet i s N na konci. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2022 (editace) Skus sa ozvat v tejto teme: https://forum.skodahome.cz/topic/145770-mib-jednotky-a-jejich-výbava/page/2/#comments Je to podla cisla Columbus, ten by mal podporovat kameru, ale so 100% istotou to ja osobne potvrdit neviem. Editováno: 25. Srpen 2022, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.