Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Lenochu :-D. Jen povolit 2xmatici M6 golou 10kou, odpojíš -pól pak +pól, odcvakneš plast, co je na baterii a už budeš vědět.

On asi každý motor a výbava bude mít jinou kapacitu. Já např. u 1,2/63kW Ambiente Fresh byla sériově namontována pidibaterka 36Ah/175A. Značka Exide, ale s OEM kódem VW AG.

Vloženo

Jo a ještě to lze zjistit, když si zadáš kódy výbavy ze štítku v kufru pod kobercem nebo ze servisní knížky do dekodéru výbavy Škoda. Odkaz na něj je tu někde na fóru nebo zkus Google. Akorát z kódu nezjistíš značku svého AKU.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Podle dekodéru mám také J0A = Baterie 175A (36Ah) a přijde mi to hodně málo. To při pořádné zimě ani nenastartuju. Viděl bych to, pro menší vůz, který se pohybuje na jihu Evropy.

Vloženo (editace)

By chtělo zjistit jaký baterky se dodávají u rapidů pro Rusko třeba. Dle etky : 51AH/280A ale asi pro motor 1,4 atmo. Nevím jestli se 1,2TSI pro rus dělají, nenašel jsem. A ještě jsem koukal, že pro větší baterie 44AH a 51AH je jiné pouzdro.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Já 1.2TSI 77 kw plná výbava a  pidibaterka,pak se můžu divit ,proč světla blikají.Chtěl bych vidět tu "chytrou hlavu" z  automobilky. zase jedno místo ,kde se šetřilo.Počkám až doslouží a vyměním za silnější.Jestli vydrží jak baterka u FI ,tak budu čekat 8 let(cca 100 tkm)

Vloženo

Já 1.2TSI 77 kw plná výbava a  pidibaterka,pak se můžu divit ,proč světla blikají.Chtěl bych vidět tu "chytrou hlavu" z  automobilky. zase jedno místo ,kde se šetřilo.Počkám až doslouží a vyměním za silnější.Jestli vydrží jak baterka u FI ,tak budu čekat 8 let(cca 100 tkm)

To tam máš taky tu 36 Ah?

Vloženo

Panove, i pres to ze ocidivne TDi dostava nejsilnejsi baterku ze vsech, tak i pres to svetla poblikavaji, kdyz stojim na miste, jakmile se clovek ale rozjede, je to ok :)

Vloženo

No vida, tak to na to prdím kupovat větší. Jak tak na to koukám, tak ani v tomto asi nebude rozdív (v  poblikávání) u MR 2014, kde je ten novej elektromechanickej posilovač.

Vloženo

Aha, dík za info a teď jestli je to těma xenama nebo posilovačem. Myslím si že xenama, ty mají nějakej předřadník, který ty výkyvy napětí  vyrovnávají si myslím. A teď někdo bez xenů MR 2014?

Vloženo

Hele a mám ten nový posilovač taky takže u mě to je všechno ok zkoušel jsem to několikrát v noci  nic a posilovač je nový protože jak sem kupoval auto zavolal jsem  známého v saloně co je servisní technik a  hned sám řekl že je tam nový a podle škodovky měli přece jít nové posilovače od 45 týdne a já mám konec 47 týdne.

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...