Publikováno Prosinec 31, 201311 r Rapidaci, aku auto baterku montuje skodavka do rapidiek LB a SB. pls znacku a kapacita. Zistit osobne sa mi to nechce .Odradza ma "velky" zasah.
Prosinec 31, 201311 r Lenochu :-D. Jen povolit 2xmatici M6 golou 10kou, odpojíš -pól pak +pól, odcvakneš plast, co je na baterii a už budeš vědět. On asi každý motor a výbava bude mít jinou kapacitu. Já např. u 1,2/63kW Ambiente Fresh byla sériově namontována pidibaterka 36Ah/175A. Značka Exide, ale s OEM kódem VW AG.
Prosinec 31, 201311 r Jo a ještě to lze zjistit, když si zadáš kódy výbavy ze štítku v kufru pod kobercem nebo ze servisní knížky do dekodéru výbavy Škoda. Odkaz na něj je tu někde na fóru nebo zkus Google. Akorát z kódu nezjistíš značku svého AKU.
Prosinec 31, 201311 r Autor Dakujem miklisek ... mam ten isty motor a + - tu istu vybavu ..uz od pohladu je to pidibaterka. No kazdopadne dalsia baterka bude mat vyssiu kapacitu.
Prosinec 31, 201311 r Na tom štítku výbavy hledej kód J1.Např. J1P = Baterie 220A (44Ah), J1L = Baterie 280 A (60 Ah) atd.
Leden 23, 201411 r Podle dekodéru mám také J0A = Baterie 175A (36Ah) a přijde mi to hodně málo. To při pořádné zimě ani nenastartuju. Viděl bych to, pro menší vůz, který se pohybuje na jihu Evropy.
Leden 23, 201411 r By chtělo zjistit jaký baterky se dodávají u rapidů pro Rusko třeba. Dle etky : 51AH/280A ale asi pro motor 1,4 atmo. Nevím jestli se 1,2TSI pro rus dělají, nenašel jsem. A ještě jsem koukal, že pro větší baterie 44AH a 51AH je jiné pouzdro. Upraveno Leden 23, 201411 r od Petrrr
Leden 26, 201411 r Já 1.2TSI 77 kw plná výbava a pidibaterka,pak se můžu divit ,proč světla blikají.Chtěl bych vidět tu "chytrou hlavu" z automobilky. zase jedno místo ,kde se šetřilo.Počkám až doslouží a vyměním za silnější.Jestli vydrží jak baterka u FI ,tak budu čekat 8 let(cca 100 tkm)
Leden 26, 201411 r Trochu nechápu jak to ta škodovka dává do těch aut muscus plná výbava a taká baterie a já Styl plus a mám 51Ah
Leden 26, 201411 r Já 1.2TSI 77 kw plná výbava a pidibaterka,pak se můžu divit ,proč světla blikají.Chtěl bych vidět tu "chytrou hlavu" z automobilky. zase jedno místo ,kde se šetřilo.Počkám až doslouží a vyměním za silnější.Jestli vydrží jak baterka u FI ,tak budu čekat 8 let(cca 100 tkm) To tam máš taky tu 36 Ah?
Leden 27, 201411 r Panove, i pres to ze ocidivne TDi dostava nejsilnejsi baterku ze vsech, tak i pres to svetla poblikavaji, kdyz stojim na miste, jakmile se clovek ale rozjede, je to ok
Leden 27, 201411 r No vida, tak to na to prdím kupovat větší. Jak tak na to koukám, tak ani v tomto asi nebude rozdív (v poblikávání) u MR 2014, kde je ten novej elektromechanickej posilovač.
Leden 27, 201411 r Aha, dík za info a teď jestli je to těma xenama nebo posilovačem. Myslím si že xenama, ty mají nějakej předřadník, který ty výkyvy napětí vyrovnávají si myslím. A teď někdo bez xenů MR 2014?
Leden 27, 201411 r Hele a mám ten nový posilovač taky takže u mě to je všechno ok zkoušel jsem to několikrát v noci nic a posilovač je nový protože jak sem kupoval auto zavolal jsem známého v saloně co je servisní technik a hned sám řekl že je tam nový a podle škodovky měli přece jít nové posilovače od 45 týdne a já mám konec 47 týdne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.