Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

AS má i normohodiny, ale samozřejmě může být i nějaká vícepráce. Je to na dohodě, mám "přátelský" AS kam jezdím léta a vždy se nějak dohodneme 😀 

Vloženo

Ty normohodiny by mě zajímaly. Problém AS Škoda v ČR je ten, že se z jejich faktur, na kterých jsou nějaké jednotkové ceny a ČJ, snad ani nedá odpracovaná doba pořádně zjistit.

Vloženo

Úplně to sem do tohoto tématu nepatří, ale časová jednotka je samozřejmě hodina, ale na faktuře je 60min = 100čj, takže 50čj je půlhodina. Jednotnotkovou cenu by měl mít každý servis uveden někde viditelně v ceníku práce, aspoň servisy, kam jsem jezdil a jezdím to tak mají. 

Vloženo

@Fremmen uplne v pohode muzes servis pozadat o prehled servisnich ukonu, ktere na tvem voze provedli vcetne uctovanych normohodin podle ELSA, na zaklade ktereho byla prace uctovana, kde si overis ze odpovida oficialnimu rozsahu stanovenemu vyrobcem.

Vloženo

a ked neodpovida? ELSA nie je dogma pre nové auto a nie natož pre 15 ročné herky ... 

urobiť 1,2TSI solídne , tj olej , všetky filtre , sviečky , odlučovač oleja , rozvod aj s olejovým čerpadlom , pretesnenie predného držiaku , vyčistenie klapky je v prípade poctivej roboty pre jedného človeka kľudne celý deň a to som ich pár robil ... ale zase musím povedať že všetky kde sa to komplexne a raz urobilo jazdia super ... také tie zliepance že urobíme rozvod ,  o pol roka pretesníme predok , o dalsi polrok odlučovač to stojí vždy za prd ale majitel si mysli ako ušetril 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...