ben06 Vloženo před 20 hodinami Vloženo před 20 hodinami AS má i normohodiny, ale samozřejmě může být i nějaká vícepráce. Je to na dohodě, mám "přátelský" AS kam jezdím léta a vždy se nějak dohodneme 😀 Citovat
Fremmen Vloženo před 19 hodinami Vloženo před 19 hodinami Ty normohodiny by mě zajímaly. Problém AS Škoda v ČR je ten, že se z jejich faktur, na kterých jsou nějaké jednotkové ceny a ČJ, snad ani nedá odpracovaná doba pořádně zjistit. Citovat
miklisek Vloženo před 9 hodinami Vloženo před 9 hodinami Úplně to sem do tohoto tématu nepatří, ale časová jednotka je samozřejmě hodina, ale na faktuře je 60min = 100čj, takže 50čj je půlhodina. Jednotnotkovou cenu by měl mít každý servis uveden někde viditelně v ceníku práce, aspoň servisy, kam jsem jezdil a jezdím to tak mají. Citovat
Alda_cz Vloženo před 8 hodinami Vloženo před 8 hodinami @Fremmen uplne v pohode muzes servis pozadat o prehled servisnich ukonu, ktere na tvem voze provedli vcetne uctovanych normohodin podle ELSA, na zaklade ktereho byla prace uctovana, kde si overis ze odpovida oficialnimu rozsahu stanovenemu vyrobcem. Citovat
suri. Vloženo před 7 hodinami Vloženo před 7 hodinami a ked neodpovida? ELSA nie je dogma pre nové auto a nie natož pre 15 ročné herky ... urobiť 1,2TSI solídne , tj olej , všetky filtre , sviečky , odlučovač oleja , rozvod aj s olejovým čerpadlom , pretesnenie predného držiaku , vyčistenie klapky je v prípade poctivej roboty pre jedného človeka kľudne celý deň a to som ich pár robil ... ale zase musím povedať že všetky kde sa to komplexne a raz urobilo jazdia super ... také tie zliepance že urobíme rozvod , o pol roka pretesníme predok , o dalsi polrok odlučovač to stojí vždy za prd ale majitel si mysli ako ušetril 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.