ElizabethZlo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Zdravím obracím se na vás s prosbou, zda byste mi neporadili s výběrem autopotahů na moje Citigo. Vždy jsem chtěla auto v kůži, nejen proto, že to dobře vypadá, ale hlavně kvůli lepšímu čištění! Často v autě piji kafe a jednou jsem musela bohužel do čistírny, protože flek ze sedaček nešel dólu. Hlavně mam dlouhé světlé vlasy a tento materiál sedaček si ty vlasy přímo bere a jdou i špatně vysát. Chtěla bych někoho poprosit s výběrem a zda vůbec nějaké potahy na Citigo jsou, moc se v tom neorientuji, toto jsem nikdy nemusela řešit. Mam představu nějakou takovou. Auto mam bílé a interier černý, tak aby to ladilo. Ale co dál? Těchto sedaček je tam více, ale nevím které by na Citigo šli. Auto mam 5 dvéř. Děkuji pokud se najde nějaká ochotná duše a poradí mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Ahoj Já osobně teda, pokud bych chtěl potahy do auta, tak bych volil potahy firmy MAD, viz odkaz: http://www.autopotahy.cz/ Mají tam různé materiály, takže myslím, že si vybere úplně každý, akorát cena je vyšší, ale ta kvalita a provedení tomu odpovídá a v podstatě ani nepoznáš, že tam jsou nějaké potahy, vypadá to jako originál. Tady se to řeší i zde na fóru, jsou tam fotky a tak, tak na to koukni http://forum.skodahome.cz/topic/12161-autopotahy-od-firmy-mad/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElizabethZlo Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Super díky, kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Není zač určitě koukni potahy od firmy MAD jsou synonymem kvality a myslím, že se ti investice i vyplatí na životnosti těch potahů a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
striska Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Taky řeším. Ono sehnat kvalitní a sedící potah je někdy problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Možná blbá otázka. Auto ještě není, ale už ladím potahy a narazil jsem na otázku. Všechny zadní sedáky jsou na rozdíl od opěradel nedělené ? Předpokládám, že ano, a toto je standart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Přesně tak. Opěradla dělená, sedák ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Ano autopotahy od MADu jsou vynikající kvalitou a provedením na vůz, avšak za poněkud "vyšší" peníz, ale jestli někdo chce něco echt co sedne a je hezké taky doporučuji, viděno několik vozů s potahy od MADu a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 A nebo sehnat sedačky z UPu v kůži ty jsou taky moc hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wecker Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Mám potahy od TASO a jsem velmi spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.