Duben 28, 201411 r Autor My Vám ve středu večer dáme info, co a jak Jinak my máme stan a máme to za 80,- Bája
Duben 28, 201411 r jak je to s tim sezenim ? mam vzit ten party stan 3x6m ??? a ten soudek bude??? ,asi bude rozdil mezi tim jestli si vemem svuj sud a budeme pit za cca 21 bo kolik a nebo pujdeme do restauracky na pivo za 35. priklanel bych se k soudku. A ke stepanovi jedeme taky. na case nezalezi.
Duben 29, 201411 r S cenou je spokojenost. Pokud v té restauraci vaří rozumně, tak o tržbu se bát určitě nemusejí. Snídaně, večeře si tam určitě dáme.
Duben 29, 201411 r za koliko tam točej toho beera? dle toho bych usoudil zda sud či nikoliv, ale párty stan michale ber určitě
Duben 29, 201411 r Ahoj, vidim že nedorazila SZ o příjezdu. KubinoS 2os. v sobotu dopoledne samozřejmě do neděle. Party stan mužu vzít taky 3x6m a co se týče bečky tak 2osoby. Vezmu stativ at se mužeme vyfotit všici. Upraveno Duben 29, 201411 r od KubinoS
Duben 29, 201411 r O.k. s tima pivakama to asi nebude tak hrozny ale kdyz by nas to vyslo o hodne min tak proc ne vid. stan vemu
Květen 1, 201411 r teď asi hlavní věc okolo toho zda sud či čepované a to do kolika hodin nám jsou ochotný čepovat pivo?
Květen 2, 201411 r Zcela jednoduché s tím sudem když si kupíte vlastní sud plzně 12' 50l, tak máte pivo každý cca za 24,- Kč, záleží odkud budete mít sud ...... Takže hospoda z Vás z jednoho sudu bude mít +,- 1.000,- Kč .... Ve finále je jeden 50l sud pro takový počet lidi málo za 3hod nemáte co pít .............. Pilsner Urquell 12° 50 L bajonet 50 L 2400 Kč Gambrinus 12° 50 L bajonet 50 L 1800 Kč Upraveno Květen 2, 201411 r od Michael91
Květen 2, 201411 r Chlapi u vás sa tvrdé nepije? Ja donesem nase SLOVENSKE, tak sa netreba báť nasledkov Upraveno Květen 2, 201411 r od Ghostbuster
Květen 3, 201411 r jasně že pije, o to strach nemám, jasně že vyjde sud líp, ale teď mě zajímá, do kolika jsou v tý restauraci a by nám čepolvali, pokud nebou ty bečky, protože když zavřou třeba v osm, tak jsem bez piva, takže jak?
Květen 3, 201411 r Rozdíl v ceně není zas až takový. Myslím, že pivo z hospody je lepší varianta. Odpadnou starosti s bečkou a pípou, a mají ho dost, takže by se nemuselo bádat, jestli 1sud nebo 2. Ale je mi to jinak jedno, jestli dám na sud nebo hostinskýmu útratu. A když by chtěli zavřít dříve, dá se nějaký dyško a jede se dále. Nebo?
Květen 3, 201411 r Tak v Restauraci se vzdy jede kuli hostum a mam takovy pocit,ze otviracku by echali podle nas :-). A dokonce nocni klid v kempu je od desiti takze v osm 100% nezavrou :-). Jinak dle meho tak bych byl pro dat si pivecko tam aspon nejsou zadne starosti. A kazdy si zaplati to svoje :-)
Květen 3, 201411 r Dobre,tak se becka brat nebude a kazdej si veme co chce. Kdyz by nas tam nechali dyl tak pak by nebyl problem. A budeme taky grilovat ne? A ja a jeste nekdo bereme partystan.Tak si sedneme kdyztak venku kdyz bude pocasi. A asi vetsina tam jede so+ne a to je jen jedna noc tak to resit tolik nema cenu,nejedeme na tejden. i kdyz bych tam klidne vydrzel.
Květen 3, 201411 r No ono to odhadnout moc nejde, ale tohle je dobrá vyhlídka: http://www.novinky.cz/domaci/335237-tepla-se-dockame-spise-koncem-kvetna.html Upraveno Květen 3, 201411 r od SUP1
Květen 3, 201411 r no já doufám, že budem sedět právě u chatek pod stany u ohně či grili a pro pivko si vždy jen doběhnu, proto jsem se ptal jak je to daleko od chatek, jinak bych byl u nich, už jen vzhledem k tomu, že mi určitě v hospodě se ženou nebudeme sedět, když bude v chatce spát malá, tak budu muset být někde na dohled na chatku, právě u nějakýho toho ohýnku, no jinak asi to vidim pro jistotku na návštěvu makra po cestě pro basičku
Květen 3, 201411 r To by mohlo být velký Tak netlachejte "hubama" a přijeďte všichni, kdo přijet má...
Květen 3, 201411 r Ja si taky myslim,ze basa je zbytecna. Restauraceje fakt hned vedle chatek :-). Takze v klidu :-)
Květen 3, 201411 r a nechceš jim napsat do kolika nám budou ochotný čepovat? a jinak dobře, tak jen malá basička, kdyžtak zase pojede snáma domu a já ji pak v pohodě vypiju po večerech
Květen 3, 201411 r Zitra tam cinknu :-) a domluvyme se :-). Ale rekl bych,ze pro kseft k nam budou ochotny. :-). To by byli sami proti sobe :-)
Květen 3, 201411 r Martine taky beru sebou pro sichr.V kaufu měli v akci plzeň za 15kč tak je doma.Samozřejmě si dám čepované,ale co kdyby že jo....
Květen 3, 201411 r Autor Pokaždé jsme si sebou vezli Kozlíky a taky tak s náma pojedou i tentokrát To počasí by mohlo teda vyjít Loni v Sedmihorkách jsem lezla ze stanu s čepicí na hlavě, tak snad letos bude tepleji Bája
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.