Květen 21, 201411 r Autor Ti co mají u nás trička, tak si v balení o jedno triko uberte Bedruna se plní a moc se těší Bája
Květen 21, 201411 r OU OU... Další report o počasí: http://www.novinky.cz/domaci/336905-cesko-zasahnou-silne-bourky-varovali-meteorologove.html
Květen 21, 201411 r wladi- máš to tam sup1: jo jo, to jsem taky čet, tak doufám, že to budej jen nějaké přeháňky, vzhledem k tomu, že i přes to je tam psaná teplota 27, tak myslim, že to bude cajk a hold nějaká buřina nás asi nebude, to pak budem všichni vybíhat s peřinama a přikrejvat s tim auto
Květen 21, 201411 r Autor Tak my za chvíli vyrážíme směr Sušice Takže všichni se opatrujte a těšíme se na Vás v kempu Annín Celá posádka Bedruny
Květen 21, 201411 r Tak se rozhoduju kolik jich mam vzit tech party stanu. Mam 3x6 a 2x 3x3. Tak asi upustim ten jeden 3x3. A muze se to pekne spojit
Květen 21, 201411 r majkl sup: super, tak to bude pecka a žádná bouře nás nerozhodí, hlavně je musíme pořádně ukotvit tak masíčko naloženo, klobásky a špekáčky nakoupeny, takže paráda, ráno ještě drobné úpravy na voze, zbalit a tradá, vypadá to na cca 10-11 vyjížděčka z prahy
Květen 21, 201411 r Majkl Sup 23:v patek jedu na desatou hodinu si pro auto... predpokladam,ze to nebude jeste nastrojene cele,tak mu stim pomuzu.. ale jen typuji... ty se budes motat v praze?nebo v kolik vyrazis na sraz?
Květen 21, 201411 r Autor Lidickove tak jsme na miste, stan provizorne za tmy postaven, upravy provedeme zitra za svetla :-) Moc jsme toho tady nevideli, ale to se zmeni :-) Uz se na vas tesime :-) Kuba, Baja a Charlie
Květen 21, 201411 r Kubo,Bajo a Charlie tak prihodite fotky? at jen ostatni muzem jen tise zavidet a slintat,ze uz jste na miste
Květen 22, 201411 r My už se taky těšíme. Vyrážíme z Prahy zítra v cca. 18h. Doufám, že ten camp nepřejedu a nedojedu na nějakej passatí sraz
Květen 22, 201411 r Masáž! Ráno kolem 5 jsem se minul s Vickem a Airmanem na R46 před Vyškovem. Jel sem ještě pracovně. Zítra v 10 vyrážíme s Ghostbuster z Brna a do 14:00 jsme u Vás. Supům zdar!
Květen 22, 201411 r Jj dneska kdyz jsem vyjizdel z kempu tak jsem zaky tri potkal,ale nevim koho ja valil do prace. Tesim se na vas zitra. Ale nejspis dorazim az na veceri ke Stepanu
Květen 22, 201411 r Pěkný! Já přijedu v sobotu před obědem, budu slyšet na celý kemp Hoďte sem někdo tel. číslo, kdyby náhodou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.