Maca_86 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Zdravím, taky jsem čerstvým majitel červeného Citigo, ale jedna věc mi tam bohužel chybí a to POLEPY. Už nevím jak dál, nejsem schopen sehnat někoho seriózního, kdo by byl ochoten mi pomoci s tím, je naměřit + určit materiál (lesk, mat), vzálenosti mezi pruhy atd. no proste vše pro to, abych si mohl nechat plotrem udělat a nalepit.... Najde se prosím? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Myslím, že je vhodnější mít na toto samostatné vlákno, než příspěvek dát někomu do jeho soukromého vlákna - tady to bude více na očích. Proto jsem to přesunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maca_86 Vloženo 13. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Super, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1bed Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Zdravím, taky jsem čerstvým majitel červeného Citigo, ale jedna věc mi tam bohužel chybí a to POLEPY. Už nevím jak dál, nejsem schopen sehnat někoho seriózního, kdo by byl ochoten mi pomoci s tím, je naměřit + určit materiál (lesk, mat), vzálenosti mezi pruhy atd. no proste vše pro to, abych si mohl nechat plotrem udělat a nalepit.... Najde se prosím? Předem děkuji Taky se na to chystám,sehnal jsi něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 No mě stačil obrázek(bočního nápisu Fabia) a rozměry dveří a kočka v reklamce mi polep udělala...? http://forum.skodahome.cz/uploads/post-18950-1240647848_thumb.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 JayKay: to se nas ptas, nebo nam to oznamujes? Co ten otaznik :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) Oznamuji. Otazník znamená,že mu to v reklamce neřekli že jim to stačí? Té mojí bývalé známé to stačilo. Editováno: 17. Únor 2014, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maca_86 Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Bohužel... Nepodařilo se mi nikoho sehnat, tak jsem koupil origo sadu a polepil sam. Viz niže... M. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Klobouk dolů, já bych se do toho sám bál pustit. Vypadá to luxusně. Já mám ty pruhy na zeleným CG už z výroby, ale jak koukám na tvoje fotky, tak bych fakt nepoznal že je to dodělávaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maca_86 Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Na svoje auto bych si polepy nedal. Také jsem hledal auto bez nich. Polep dveří ještě možná v nouzi ano, ale kapotou a střechu u mne s oknem, ne. To raději polepit celé auto kvůli laku. Částečný polep po letech bude v případě sundání patrný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 (editace) Chromované lišty, ochranná folie na zadním nárazníku a hranách zadních blatníků Editováno: 18. Říjen 2016, autor: PavkaKorčagin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Za me chrfom ee, budu komplet odchromovat, vcetne log ... ty bocni listy nevim, mozna v leskle cerne, mam zelene CG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 No, originál polepy jsou pěkné, ale... už po 5-6 letech se na střeše objevily drobné prasklinky na fólii polepu. Dneska to už je po celé střeše rozpraskané, na kapotě vybledlé (auto není garážované a stojí na sídlišti) a nejlepší je, že jsem obvolal X servisů škody a hádejte - nikde to nechtěj opravit (rozuměj vyměnit za nové polepy). Všude se vymlouvaj stejně, nemáme s tím zkušenost, hrozí poškození laku střechy apod. Simply Clever výrobce na můj dotaz čím si to mám sundat odpověděl že si mám najít servis kde to udělaj, ale neřekl mi, že takový asi není... Na jednu stranu chápu, že to kvůli tomu rozpraskání budou sundávat dlouho a nevejdou se do normy, ale na druhou stranu takhle poslat zákazníka mezi půlky mi přišlo drsný. Oslovil jsem i reklamku v Pcích, ale tam zase nevěděli esisestim nebudou prdět XY hodin a sazba litr na hodinu :( Máte někdo v okolí ochotný servis, který by ty origo polepy dokázal vyměnit bez toho aby mě zase poslal někam? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 díky za tip, seženu a zkusím to sundat sám, když jsou v ŠA takoví srabi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tempotaxi Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Každou samolepku lze nahřát fénem a pomalu strhávat. Pokud část lepidla zůstane na kastli, tak stačí technický benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Jen takový malý polep... Myslím že bytam měli dávat z vyroby aspoň samolepku, když už ne světlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.