Kyslik TDi Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 (editace) Zdravím Vás, Stávající budíky: 6Y1 919 860 C.. Podle etky jsou budíky s PP: 6Y1 919 880 C. Můj dotaz zní jsou to jediné budíky, které můžu použít? Nebo jdou i jiné? Pokud ano mohly by jste napsat jaké? Popřípadě pokud máte vhodné budíky tak SZ s cenou, děkuji Vám za ochotu Editováno: 19. leden 2014, autor: Kyslik TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Chceš palubáč nebo Maxík? http://forum.skodahome.cz/topic/6818-dodelavka-maxiku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyslik TDi Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) Chtěl bych palubák a časem až seženu levný Maxík tak to akorát přepojím a překóduju Rád bych se zeptal kdo umí upravit eeprom aby u face budíků neukazoval palivoměr obráceně s předface plovákem? Pokud někdo má na prodej budíky s maxidotem tak foto, číslo a cenu do SZ, děkuji Editováno: 29. leden 2014, autor: Kyslik TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik734 Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Našel by se tu někdo z okolí Brna , kdo by mi pomohl nakodovat budíky s pp? Jde o Rs budíky na 1,9 tdi. Budíky bez pinu a kod na immo taky nemám. Samozřejmě ne zadarmo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Poradí někdo jestly tyhle budíky 6Y1 919 880 B mají tzv.-spodní řadu kontrolek? Kontrolka otevření dveří,kontr.hladiny kapaliny nádržky ostř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Tyhle budíky jsou s PP, bez kontrolky hladiny v nádobce ostřikovačů Řekl bych, že budou do 240 km/h. Dávaly se do října 02. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Jo PP mají a jsou do 240km. To vím jen mě zajímají ty kontrolky. A to jsi mě nepotěšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Pánové měnil jsem budíky z vyšší vybavou a svítí mi na nich kontrolka prasklých žárovek kterou nemám. Jak ji vypnout-nakodovat. Svítilo toho víc co nemám ve výbavě,ale použil jsem kodovaní z mích původních budíků,tak ostatní zhaslo svítí už jen ta kontr. žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyslik TDi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak je odkoduj kdyz je nechces ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 No práve u těchto budíků kontrola žárovek odkodovat nelze. Ale už mám vše vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri ALH Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Ahoj, potřeboval bych zjistit čísla budíků pro FI předface - pokud se někde o tomhle píše, jde o face verze a starší se mi nikde nepodařilo dohledat, případně se řeší jen velmi okrajově. Rád bych do Classicu (MPi 50kW, r.2003, původní budíky 6Y1 920 860G) sehnal a dodělal budíky s PP (ne maxidot), ideálně se spodní řadou kontrolek a rychloměrem do 200km/h. Bohužel netuším, které číslo budíků je to správné - nemáte v tom někdo přehled, které budíky jsou které? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 (editace) Těch čísel budíků je hodně a pokud někdo neměnil takové jaké ty konkrétně chceš,tak ti s číslem nikdo moc neporadí. Jde to ale lehčeji-hledej budíky na motorizaci MPI-50kW z výbavy elegance.. Ta má co požaduješ. Pokud ti bude stačit PP , bez spodní řady kontrolek,tak ti stačí z výbavy comfort. Editováno: 21. leden 2018, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Ahoj. Koukni zde https://allegro.pl/listing?string=licznik fabia&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-3-0115 Je moznost ze neco tam bude . Koukni taky na olx.pl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri ALH Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Děkuji za odpovědi, bohužel v praxi si nejsem uplně jist realizovatelností této rady - v inzerátech jsou na prodej budíky z Fabie, v lepším případě k nim prodejce napíše jejich číslo příp. motorisaci původního vozu a nic dalšího není možné zjistit, většinou už prodejce sám neví nebo tápe co s tím mám zkušenost. Potřeboval bych vědět, že např. 6Y0 919 880C jsou ty správné.. Věřím, že se v tom někdo vyzná, na face verzi je zde v jednom tématu hezký a přehledný seznam. Nebo jestli by byl někdo schopen/ochoten mi říct alespoň ony výše zmíněné, 6Y0 919 880C, ty jsou zatím mým favoritem, byť bez záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Přijeď a dodělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 @Jiri ALH mám niečo uložené v notebooku, niekde som to tu už dával. tak snáď pomôže: HTP mají index M MPI mají index L 6Y0 920 881 M a L - jsou s PP bez spodní řady kontrolek 6Y0 920 871 M a L - jsou s PP se spodní řadou kontrolek 6Y0 920 841 M a L - jsou s maxidotem 6Y0 920 861 M a L - jsou bez PP a bez spodní řady kontrolek verze z konce výroby (MR07 a 08) pro HTP, MPI 6Y0 920 883 M a L - jsou s PP bez spodní řady kontrolek 6Y0 920 873 M a L - jsou s PP se spodní řadou kontrolek 6Y0 920 843 M a L - jsou s maxidotem 6Y0 920 863 M a L - jsou bez PP a bez spodní řady kontrolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri ALH Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 před 2 hodinami, motorpower napsal: Přijeď a dodělám... Díky za nabídku, částečně ji možná využiju (PIN, km), nicméně HW bych si rád sehnal/instaloval sám Wirer : Zrovna tuhle tabulku jsem měl na mysli pár příspěvků zpět, můj problém neřeší - podle čísel z ní mi vyjíždějí všude jen face budíky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Tak to přeji hodně štěstí, umím nové, s PP a hlavně tak aby fungovaly, Tj. i reverz palivoměru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri ALH Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Do úplně nových zas nechci vrážet, natolik to celý nepotřebuju S palivoměrem by neměl být problém, mám předface a chci budíky předface.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saminooo Vloženo 1. Srpna Sdílet Vloženo 1. Srpna Zdravím. Neviem či to tu niekto viac do podrobna skúmal alebo nie, ale. Mám Fabiu predface 1.4 50kW combi Comfort. No a chcel som si dať budíky z elegance kôli dodatočným kontrolkám, avšak keď som rozobral pôvodné budíky, čo sú 6Y1919880C tak majú všetky a aj spodné kontrolky. Napríklad sa dá aktovovať signalizácia nízkej hladiny v ostrekovačoch cez VAG. Ale indikácia dverí a žiaroviek sa nedajú spustiť. Možno by bolo treba prehrať software budíkov. Stretol sa s tým už niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.