Říjen 4, 20159 r Pls help, kluci nahrál jsem ten SW co jsem tu stáhl na fóru, proběhlo vše OK,ale nehraje mi od te doby zvuk rádia a nejde spustit žádné DVD ani CD,proste nejde nic. Poradíte mi pls . Diky
Říjen 5, 20159 r Nutné vlastnit VCDS...pak jednotka 37 -> dlouhé kódování -> a první 3 byty: 040600 a u S2 ještě v bytu 7 zvolit bit 7 a následně dle kalkulačky zvolit zbytek výbavy dle vozu. Následně dát nakódovat(nutné mít vyplněno WSC, Equipment number a Importer) a následně restart Columbusu(současně stisknu: obě šipky vedle štěrbiny DVD mechaniky + tlačítko mikrofonu nebo tlačítko se symbolem i). Upraveno Říjen 5, 20159 r od ferda25
Říjen 7, 20159 r Tak to je super, to tu nikdo ale nepsal ze je potřeba jeste takový zásah, si připadám jak hluchoněmej v tom autě
Prosinec 15, 20159 r Tak to je super, to tu nikdo ale nepsal ze je potřeba jeste takový zásah, si připadám jak hluchoněmej v tom autě Castor603- Chcem sa opytat ci si to vyriesil lebo ja mam ten isty problem a neviem co mam robit . prosim o pomoc a to kodovanie cez kabel ja netusim o cim je rec
Leden 29, 20169 r Vyresili jste to teda nejak? Rad bych, aby mi fungovalo dvd za jizdy... Upraveno Leden 30, 20169 r od Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek!
Leden 30, 20169 r Vždyť to neni problem.. no mam to tu stejne jak ti prede mnou... ticho a nejede zadne dvd... vypalil jsem to od alfonsaka a ted nevim jak dal
Leden 30, 20169 r Necituj prosim předešlý příspěvek. Odporuje to pravidlům fóra. Jakou máš verzi columbuse? Co píše servisní menu/diagnostika
Leden 30, 20169 r aha netusil jsem... uz se to nebude opakovat ma toto... Upraveno Leden 30, 20169 r od Jirkabrana
Únor 4, 20169 r postup dle nik221 a soubor od alfonse vypalen pres PowerISO na CD-R. Vse maka OK. Krystof 2010 origo bez uprav. Diky
Červenec 27, 20169 r ahojte, da se nekde najít ten soubour od alfonsak? ani jeden z odkazů mi nejde otevřít díky Martin
Červenec 27, 20169 r Staženo z https://robpol86.com/rns_510_vim.html#cite_note-2 , vypaleno, aktualizováno a odzkoušeno (Octavia II RS DSG 2009) vše během max hodiny i s instalací sw pro vypalovaní iso
Srpen 10, 20169 r Zdravim, zkoušel jsem obě varianty,ale nepodařilo se.Máme Superba 2012 1,8 TSI DGS koupený v Německu.HW-version H61 SW-version 3984 Díky za pomoc nebo radu.
Srpen 15, 20169 r Zdravím, mám SW5238 a udělal jsem odblok obrazu za jízdy od nik221. Stáhl jsem FW, vypálil na CD, obraz za jízdy funguje, ale změnilo se mi barevné složení menu. Měl jsem tmavé a teď mám šedá tlačítka jako to bylo na starších verzích navi. Jde to nějak přepnout zpátky? Nebo potřebuji jiný update FW? Popřípadě máte někdo odzkoušený FW s odblokem a černým novějším menu? Díky moc. Upraveno Srpen 15, 20169 r od David-pv
Září 14, 20168 r Zdravím všechny, ani jeden ze starých linků na stažení nefunguje, nemáte někdo náhorou pro verzi SW 3984 z roku 2012 ozkoušené VIMko (a nahrál by jej, prosím), abych nemusel hledat po internetu pochybné soubory? Díky moc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.