George11 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 udělal jsem to podle Alfonsak a jede to!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Pls help, kluci nahrál jsem ten SW co jsem tu stáhl na fóru, proběhlo vše OK,ale nehraje mi od te doby zvuk rádia a nejde spustit žádné DVD ani CD,proste nejde nic. Poradíte mi pls . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 po update správně nakóvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Cosby a poradis jak? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) Nutné vlastnit VCDS...pak jednotka 37 -> dlouhé kódování -> a první 3 byty: 040600 a u S2 ještě v bytu 7 zvolit bit 7 a následně dle kalkulačky zvolit zbytek výbavy dle vozu. Následně dát nakódovat(nutné mít vyplněno WSC, Equipment number a Importer) a následně restart Columbusu(současně stisknu: obě šipky vedle štěrbiny DVD mechaniky + tlačítko mikrofonu nebo tlačítko se symbolem i). Editováno: 5. Říjen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Tak to je super, to tu nikdo ale nepsal ze je potřeba jeste takový zásah, si připadám jak hluchoněmej v tom autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri_9 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Tak to je super, to tu nikdo ale nepsal ze je potřeba jeste takový zásah, si připadám jak hluchoněmej v tom autě Castor603- Chcem sa opytat ci si to vyriesil lebo ja mam ten isty problem a neviem co mam robit . prosim o pomoc a to kodovanie cez kabel ja netusim o cim je rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkabrana Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 (editace) Vyresili jste to teda nejak? Rad bych, aby mi fungovalo dvd za jizdy... Editováno: 30. leden 2016, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Vždyť to neni problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkabrana Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Vždyť to neni problem.. no mam to tu stejne jak ti prede mnou... ticho a nejede zadne dvd... vypalil jsem to od alfonsaka a ted nevim jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Necituj prosim předešlý příspěvek. Odporuje to pravidlům fóra. Jakou máš verzi columbuse? Co píše servisní menu/diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkabrana Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 (editace) aha netusil jsem... uz se to nebude opakovat ma toto... Editováno: 30. leden 2016, autor: Jirkabrana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.u.k.e Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 postup dle nik221 a soubor od alfonse vypalen pres PowerISO na CD-R. Vse maka OK. Krystof 2010 origo bez uprav. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 jak se dostanu kluci do verze navi ?? at zjistim co mm za mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Dlouze setup -> informace o verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Nejde mi to muzu drzit i 5minut SETUP a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Tak je někde chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 myslím že to bude tím,že to nemá povoleno,musí na vaga aby mu to někdo zpřístupnil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 ahojte, da se nekde najít ten soubour od alfonsak? ani jeden z odkazů mi nejde otevřít díky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Staženo z https://robpol86.com/rns_510_vim.html#cite_note-2 , vypaleno, aktualizováno a odzkoušeno (Octavia II RS DSG 2009) vše během max hodiny i s instalací sw pro vypalovaní iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captain1973 Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Zdravim, zkoušel jsem obě varianty,ale nepodařilo se.Máme Superba 2012 1,8 TSI DGS koupený v Německu.HW-version H61 SW-version 3984 Díky za pomoc nebo radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) Zdravím, mám SW5238 a udělal jsem odblok obrazu za jízdy od nik221. Stáhl jsem FW, vypálil na CD, obraz za jízdy funguje, ale změnilo se mi barevné složení menu. Měl jsem tmavé a teď mám šedá tlačítka jako to bylo na starších verzích navi. Jde to nějak přepnout zpátky? Nebo potřebuji jiný update FW? Popřípadě máte někdo odzkoušený FW s odblokem a černým novějším menu? Díky moc. Editováno: 15. Srpen 2016, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captain1973 Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Je někdo od Ustí,Děčína,Teplic,Mostu? Bylo by pěkné tu poradit,nebo pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pisa Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Zdravím všechny, ani jeden ze starých linků na stažení nefunguje, nemáte někdo náhorou pro verzi SW 3984 z roku 2012 ozkoušené VIMko (a nahrál by jej, prosím), abych nemusel hledat po internetu pochybné soubory? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.