Milhausek Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 U Humpolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobot Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Ahoj, našel by se někdo na odblokování DVD za jízdy na OIII RS r.v. 2013 v okolí Rokycan či Plzně? Díky... 723102968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poleno Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Zdravim pani. Snad som tu spravne so svojim dotazom. Viete ma nakopnut pri tejto konfiguracii co tam mozem dat,aby ten obraz siel aj pocas jazdy a nemusel potom riesit kable.diagnostiku.navstevu servisu. Delivery part number : 3T0035681B HW Version : H26 SW Version : 6270 Nechcem skusat zbytocne rozne softy, a preto sa opytam skusenejsich priamo. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 62xx kabelem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Ahoj, je tu prosim nekdo z okolí Olomouce/Přerova kdo by mi dokázal odblokovat obraz DVD a TV za jízdy? Diky předem - 724764766 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgriger Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Skús napísať na alessicz@gmail.comNeviem či jazdí do Olomouca, ale do Brna sem tam zájde. Mne odblokoval obraz včera. Trvalo to pár minút, profík ktorý vie čo robí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmichal Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 ahoj vyskusal som vsetko a stale nic nedokazem odblokovat obraz ma SW 6276 nie je nieco nove co dokaze to odblokovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Marcik Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Dobrý den. Neměl by prosím někdo k zapůjčení přístupy na web - GPS Underground. Tady jsou linky mrtvé, na GPS Underground jsem se registroval, ale stále píše: "Sorry, you are not authorized to view this page. Please try logging in or logging in as different user Login or send a message to the admin" Rád bych na Columbusu video za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan_83 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Zdravim, mam Surerba II, rv 3/09, Columbus 3T0 035 680 (bez pismene), zjisteno dle stitku na horni strane radia, skryte menu nemam povolene, takze blizssi info nezjistim, ale predpokladam ze je tam jeste puvodni SW i mapy, protoze to nezna ani 8 let starou dalnici. Shanim nekoho kdo by mi aktualizoval FW a odblokoval obraz za jizdy z olomouckeho nebo zlinskeho kraje (jsem z Přerova). Pripadne jste mi mohli nekdo dat nejaky link na nejnovejsi FW (nekde jsem narazil na to ze tam muzu dat max.verzi 5274), ale zaroven bych si tim nejak zakodoval radio. Dale by me zajimalo, mam mapy V15 2018 WU, jestli muzou fungovat na puvodnim FW? Zatim jsem nemohl vyzkouset, vypalovacka nejak stavkuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kocián Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Dobrý den potřrbuji odblok Ostrava a okolí přijedu Děkuji 604645225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pesir97 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 V 14. 2. 2017 na 13:15, cosby napsal: odblok provede ten,kdo má VCP- na Sev.Moravě třebas Já :-) Je mozny kontakt, potreboval bych odblokaci na superba 3. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmajk Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Dobrý den prosím vás nebyl by někdo s Karviné nebo okolí Karviné kdo by mi odblokovat columbus za jízdy video mám fw 6276 číslo tel.604148249 na superb 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Poli Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 (editace) Caute poprosim update ISO suboru na odblokovanie obrazu za jazdy do Superb 2 Columbus. Stare linky su tu uz neaktivne. Dakujem Editováno: 25. Květen 2020, autor: Peter Poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Poli Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 uz som soft nasiel, stiahol, vypalil a pomohlo. Dakujem za nepomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zigi Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Peter Poli: Pošleš mi více info do SZ? Odkaz na soft...atd? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Ahoj... jdu si pro radu... Kamarád - invalida na vozíku - by chtěl odblokovat obraz za jízdy na Kolumbusovi... Soft 6276... mohu to udělat přes CD (DVD) a nebo přes VCDS??? a kde se to dělá v VCDS??? Děkuji moc za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zicar Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Ahoj dokazal by nekdo jeste poskytnout iso soubor ? Dekuji za pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fincik16 Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 (editace) Čaute! Robil ešte niekto odblokovanie VIM na RNS 510 s HW H21 a softom 6270 cez DVD (CD) a podarilo sa mu to? Prečítal som si tému, ale modelový rok Kolumba 2014 mal vraj problémy (neberiem do úvahy úpravu cez VCP). Nerád by som bol, keby mi zmenilo farbu tlačidiel, ako tu niekto spomínal či vymazalo HDD. Či bez formátu HDD sa nezaobídem? Chápem to, že tie DVD, čo tu chalani dali, boli upravené zo starších rádií a logicky tam boli farby tlačidiel iné ako na novších (laicky napísané). Za prípadné odozvy Vám vopred Ďakujem s pozdravom fincik16 Editováno: 4. Duben 2021, autor: fincik16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sklenář Skleny Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Ahoj , někdo na odblokování columbusu za jízdy? Středočeský kraj. Praha.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirisina Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 V 23. 1. 2014 na 15:43, alfonsak napsal: ted koukam na to DVD od nik221 - to je nejake starsi DVD, ktere meni vice veci (aktivuje HDD, nastavi nejaky tuner, deaktivuje DAB atd)... Jde spise o zachranne DVD, kdyz se neco pokazi pokud chcete, muzete si vypalit tohle ISO (staci na CD), to meni akorat dve veci - aktivuje servisni menu a meni hodnotu pro zakodovani obrazu na 300 km/h cd.zip 38 kB · 2 639 stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirisina Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 V 19. 1. 2014 na 20:13, nik221 napsal: Toto jsem stáhnul z škoda elektronická příručka, rozbal to a obsah vypal na DVD vlož do columbuse a je to. 1, Zapnout zapalování 2, Vložit DVD 3, Trojklik (viz. obrázek 111 ) 4, Potvrdit aktualizaci (viz. obrázek 222 ) Z DVD ODBLOK OBRAZU.rar 3 MB · 3 331 stažení Funguje děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastaseba Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června V 12. 2. 2017 na 16:52, richardrs napsal: Caute, ak ma niekto zaujem odblokovanie obrazu pripajam linky.. postup: staiahnut si najskôr to iso vypalit ho cez power iso (resp nainstalovat pover iso a vnom potom otvorit ten subor) vypalit a hotovo. sadnut do auta nedavat kluc do zapalovania. pustit Columbus a dat dnu cd...to je vsetko raz potvrdit ok na disp.. vybrat cd az ked same vylezie..odskusane na Octavia dsg 2012 sw verzia 4120. VIM_Berto89 (1).iso PowerISO6-x64.exe funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.