Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak zítra na 100% dorazím a doufám,že aspon trošku mezi vás zapadnu.. :p

Neplatí se vůbec nic :) takže doraž :)

Já samozřejmě dorazím, jen jestli si mám připravit "drobné" za parkování :)

Zítra ráno jsem tam jak na koni, teda na Fabii :D

• Autor

Přátelé,

díky všem kdo dorazil, byl to opravdu super víkend a myslím že se i přes lehkou nepřízeň počasí vydařil na jedničku :)

Fotky, videa nebo poznatky tady rád uvítám, i nápady co vylepšit nebo co udělat jinak :)

Jinak video máme zde - 

nějaké foto zde - http://memphik.rajce.idnes.cz/2._Jesenicky_sraz_FF

další nějaké zde - https://www.flickr.com/photos/94901301@N04/sets/72157647866818265/

A já až udělám nějaké ty svoje tak přidám i za mě.

Ještě jednou díky všem!

To chceš říct, že tam byla jen jedna F II a žádnej room? Podle fotek to tak vypadá (tu jednu oktavici nepočítám)!

F II tam byli tři a žádnej Room.. :kol-28: Ale i tak bylo s vámi přijemné posedět a škoda,že to počasí nevyšlo..

Jestli se nepletu, tak F2 tam byly 2 + jeden Rapid a O2 FL (VIP auta), protože majitelé a členové FabiaFamily už vozy Fabia nevlastní.

Roomster nebyl žádný, sice někteří tam je mají jako druhé auto v domácnosti, ale pořád jsou Fabia auta, který mají více upravené a tedy dorazili ve Fabiích :)

Upraveno od mc2uba

F2 tam byli tri modra a cervena predface a cerveny monte carlo

Jaj, pravda! Monte Carlo :D na něj jsem zapomněl :D

• Autor

Je to tak, Roomster by byl vítán, ale bohužel nedorazil ani jeden.

Počasí je opravdu jediné co ovlivnit nemůžeme.

Moc pěkná účast!

Doufám, že se v takovémto počtu jednou sejdeme i s Rapidama 2012

• Autor

Účast byla super, celkem 32 aut a cca 50-55 lidí :)

No pristi rok nejspise mezi vas zavitam jelikoz mezi fabiemi si nepripadam jak nejaky exot. I kdyz tam stejne ten exot budu :D

Rooomik je nej :) pristi rok uz budou i Kozdrovi ;) a tatka z malym kazdy ze svym povozem :D

• Autor

Ale prd, nikdo není exot :) každej je vítán :)

No ver tomu mezi octaviemi si tak pripadam. Ale Fabie II ma neco spolecne s Roomstrem a Fabie I se mi vzdy libila a chtel jsem ji. No a jeste k tomu alespon budu mit doprovod tu od nas diky jozzimu a jeste mi pribude premluvit Galviho at se taky prida k nam z moravy.

Upraveno od ASPIRE

• Autor

Když už dorazil Marek, tak musíte i vy :)

Je fakt že on lehce švindloval, měl to blíž :D

Vsak udelame si kolonku , pekne pomalicku , at mi malej nepozvraci cele auto :D jinak mezi nama, me se zas pre**revsky libi roomik :D

No jsem teda zvedav na pristi rok jak se nam to podari se tam dostat. Sice mam i v planu jet na sraz roomstru a to je taky zrovna v tomto case , ale asi pokud nas od tud pojede vice tak dam nejspse prednost jesenici. Jinak ted jsem se dodival i na video ktere je taky povedene jako ty fotky a musim rict ze jste to meli pekne Libore s Kubou zorganizovane a nevim kdo se jeste na tom podilel ale pocitam ze asi vy dva. Jozzi a vis jak se detem libi roomster :D , ale mojemu diteti se uz spise libi yeti :D no jo povyrostla.

Ten se libi moji nastavjici :D ale citrona prodat nechce :D ... Hele mladej nafasuje na kocarek nalepku skodahome, vyrobime mu i ff a bude se tetelit blahem :D

• Autor

Organizaci mělo pod palcem více lidí, když počítám naše ženy, a lidi co přispěly nějakou cenou do cen k pohárům tak v podstatě každý dal ruku k dílu, co do poslední chvíle nikdo neviděl, to byly poháry, na těch jsem si dal záležet :)

Tak vypadaj luxusne ;)

Jako sraz vypadá podle fotek a videa luxusně, to se musí nechat  :kol-47: Dokonce tam vidím víc FII než na škodahome když jsem byl.. No budu uvažovat.. Kdyby jel ASPIRE a jozzi možná bych se přemluvit nechal :kol-28:  Ale kdo ví co a jak bude za rok  :kol-32:

• Autor

Souhlasím, ale pánové, pokud Vám to vyjde, rád vás tam uvidím, je to fakt pohoda, na celý víkend, se jen válet, kecat, popíjet.. Co vám budu povídat :)

Galvi, prid na SkodaHome, pripadne do MB v tom case. Planujem i ja, tak by som mal aspon lepsie vybavenu a starsiu dvojicku :)

--

Z mobilu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.