Září 19, 201410 r Já samozřejmě dorazím, jen jestli si mám připravit "drobné" za parkování Zítra ráno jsem tam jak na koni, teda na Fabii
Září 22, 201410 r Autor Přátelé, díky všem kdo dorazil, byl to opravdu super víkend a myslím že se i přes lehkou nepřízeň počasí vydařil na jedničku Fotky, videa nebo poznatky tady rád uvítám, i nápady co vylepšit nebo co udělat jinak Jinak video máme zde - nějaké foto zde - http://memphik.rajce.idnes.cz/2._Jesenicky_sraz_FF další nějaké zde - https://www.flickr.com/photos/94901301@N04/sets/72157647866818265/ A já až udělám nějaké ty svoje tak přidám i za mě. Ještě jednou díky všem!
Září 22, 201410 r To chceš říct, že tam byla jen jedna F II a žádnej room? Podle fotek to tak vypadá (tu jednu oktavici nepočítám)!
Září 22, 201410 r F II tam byli tři a žádnej Room.. Ale i tak bylo s vámi přijemné posedět a škoda,že to počasí nevyšlo..
Září 22, 201410 r Jestli se nepletu, tak F2 tam byly 2 + jeden Rapid a O2 FL (VIP auta), protože majitelé a členové FabiaFamily už vozy Fabia nevlastní. Roomster nebyl žádný, sice někteří tam je mají jako druhé auto v domácnosti, ale pořád jsou Fabia auta, který mají více upravené a tedy dorazili ve Fabiích Upraveno Září 22, 201410 r od mc2uba
Září 22, 201410 r Autor Je to tak, Roomster by byl vítán, ale bohužel nedorazil ani jeden.Počasí je opravdu jediné co ovlivnit nemůžeme.
Září 22, 201410 r No pristi rok nejspise mezi vas zavitam jelikoz mezi fabiemi si nepripadam jak nejaky exot. I kdyz tam stejne ten exot budu
Září 22, 201410 r Rooomik je nej pristi rok uz budou i Kozdrovi a tatka z malym kazdy ze svym povozem
Září 22, 201410 r No ver tomu mezi octaviemi si tak pripadam. Ale Fabie II ma neco spolecne s Roomstrem a Fabie I se mi vzdy libila a chtel jsem ji. No a jeste k tomu alespon budu mit doprovod tu od nas diky jozzimu a jeste mi pribude premluvit Galviho at se taky prida k nam z moravy. Upraveno Září 22, 201410 r od ASPIRE
Září 22, 201410 r Autor Když už dorazil Marek, tak musíte i vy Je fakt že on lehce švindloval, měl to blíž
Září 22, 201410 r Vsak udelame si kolonku , pekne pomalicku , at mi malej nepozvraci cele auto jinak mezi nama, me se zas pre**revsky libi roomik
Září 22, 201410 r No jsem teda zvedav na pristi rok jak se nam to podari se tam dostat. Sice mam i v planu jet na sraz roomstru a to je taky zrovna v tomto case , ale asi pokud nas od tud pojede vice tak dam nejspse prednost jesenici. Jinak ted jsem se dodival i na video ktere je taky povedene jako ty fotky a musim rict ze jste to meli pekne Libore s Kubou zorganizovane a nevim kdo se jeste na tom podilel ale pocitam ze asi vy dva. Jozzi a vis jak se detem libi roomster , ale mojemu diteti se uz spise libi yeti no jo povyrostla.
Září 22, 201410 r Ten se libi moji nastavjici ale citrona prodat nechce ... Hele mladej nafasuje na kocarek nalepku skodahome, vyrobime mu i ff a bude se tetelit blahem
Září 22, 201410 r Autor Organizaci mělo pod palcem více lidí, když počítám naše ženy, a lidi co přispěly nějakou cenou do cen k pohárům tak v podstatě každý dal ruku k dílu, co do poslední chvíle nikdo neviděl, to byly poháry, na těch jsem si dal záležet
Září 22, 201410 r Jako sraz vypadá podle fotek a videa luxusně, to se musí nechat Dokonce tam vidím víc FII než na škodahome když jsem byl.. No budu uvažovat.. Kdyby jel ASPIRE a jozzi možná bych se přemluvit nechal Ale kdo ví co a jak bude za rok
Září 22, 201410 r Autor Souhlasím, ale pánové, pokud Vám to vyjde, rád vás tam uvidím, je to fakt pohoda, na celý víkend, se jen válet, kecat, popíjet.. Co vám budu povídat
Září 22, 201410 r Galvi, prid na SkodaHome, pripadne do MB v tom case. Planujem i ja, tak by som mal aspon lepsie vybavenu a starsiu dvojicku -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.