Stenlly Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Tak zítra na 100% dorazím a doufám,že aspon trošku mezi vás zapadnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Neplatí se vůbec nic takže doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Já samozřejmě dorazím, jen jestli si mám připravit "drobné" za parkování Zítra ráno jsem tam jak na koni, teda na Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Přátelé, díky všem kdo dorazil, byl to opravdu super víkend a myslím že se i přes lehkou nepřízeň počasí vydařil na jedničku Fotky, videa nebo poznatky tady rád uvítám, i nápady co vylepšit nebo co udělat jinak Jinak video máme zde - nějaké foto zde - http://memphik.rajce.idnes.cz/2._Jesenicky_sraz_FF další nějaké zde - https://www.flickr.com/photos/94901301@N04/sets/72157647866818265/ A já až udělám nějaké ty svoje tak přidám i za mě. Ještě jednou díky všem! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 To chceš říct, že tam byla jen jedna F II a žádnej room? Podle fotek to tak vypadá (tu jednu oktavici nepočítám)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stenlly Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 F II tam byli tři a žádnej Room.. Ale i tak bylo s vámi přijemné posedět a škoda,že to počasí nevyšlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Jestli se nepletu, tak F2 tam byly 2 + jeden Rapid a O2 FL (VIP auta), protože majitelé a členové FabiaFamily už vozy Fabia nevlastní. Roomster nebyl žádný, sice někteří tam je mají jako druhé auto v domácnosti, ale pořád jsou Fabia auta, který mají více upravené a tedy dorazili ve Fabiích Editováno: 22. Září 2014, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 F2 tam byli tri modra a cervena predface a cerveny monte carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jaj, pravda! Monte Carlo na něj jsem zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Je to tak, Roomster by byl vítán, ale bohužel nedorazil ani jeden.Počasí je opravdu jediné co ovlivnit nemůžeme. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Moc pěkná účast! Doufám, že se v takovémto počtu jednou sejdeme i s Rapidama 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Účast byla super, celkem 32 aut a cca 50-55 lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 No pristi rok nejspise mezi vas zavitam jelikoz mezi fabiemi si nepripadam jak nejaky exot. I kdyz tam stejne ten exot budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Rooomik je nej pristi rok uz budou i Kozdrovi a tatka z malym kazdy ze svym povozem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ale prd, nikdo není exot každej je vítán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) No ver tomu mezi octaviemi si tak pripadam. Ale Fabie II ma neco spolecne s Roomstrem a Fabie I se mi vzdy libila a chtel jsem ji. No a jeste k tomu alespon budu mit doprovod tu od nas diky jozzimu a jeste mi pribude premluvit Galviho at se taky prida k nam z moravy. Editováno: 22. Září 2014, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Když už dorazil Marek, tak musíte i vy Je fakt že on lehce švindloval, měl to blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Vsak udelame si kolonku , pekne pomalicku , at mi malej nepozvraci cele auto jinak mezi nama, me se zas pre**revsky libi roomik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 No jsem teda zvedav na pristi rok jak se nam to podari se tam dostat. Sice mam i v planu jet na sraz roomstru a to je taky zrovna v tomto case , ale asi pokud nas od tud pojede vice tak dam nejspse prednost jesenici. Jinak ted jsem se dodival i na video ktere je taky povedene jako ty fotky a musim rict ze jste to meli pekne Libore s Kubou zorganizovane a nevim kdo se jeste na tom podilel ale pocitam ze asi vy dva. Jozzi a vis jak se detem libi roomster , ale mojemu diteti se uz spise libi yeti no jo povyrostla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ten se libi moji nastavjici ale citrona prodat nechce ... Hele mladej nafasuje na kocarek nalepku skodahome, vyrobime mu i ff a bude se tetelit blahem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Organizaci mělo pod palcem více lidí, když počítám naše ženy, a lidi co přispěly nějakou cenou do cen k pohárům tak v podstatě každý dal ruku k dílu, co do poslední chvíle nikdo neviděl, to byly poháry, na těch jsem si dal záležet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Tak vypadaj luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jako sraz vypadá podle fotek a videa luxusně, to se musí nechat Dokonce tam vidím víc FII než na škodahome když jsem byl.. No budu uvažovat.. Kdyby jel ASPIRE a jozzi možná bych se přemluvit nechal Ale kdo ví co a jak bude za rok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Souhlasím, ale pánové, pokud Vám to vyjde, rád vás tam uvidím, je to fakt pohoda, na celý víkend, se jen válet, kecat, popíjet.. Co vám budu povídat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Galvi, prid na SkodaHome, pripadne do MB v tom case. Planujem i ja, tak by som mal aspon lepsie vybavenu a starsiu dvojicku -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.