jannek Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Někdo mi říkal, že je potřeba čas od času (cca 1x za rok) použít oba klíčky, jinak by se ten jeden znefunkčnil, víte o tom něco? V dokumentaci jsem nic nenašel. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Lidi toho napovídají...tohle je absolutní hloupost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak z vlastních zkušeností potvrzuji, že je to nějaká kravina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Je to kravina!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Potvrzuji. Použil jsem u předchozího auta klíč asi po 5ti letech a stále fungoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jediným logickým důvodem pro občasné prostřídání klíčů je otestování funkčnosti náhradního klíče - činnost transpondéru (výrobci garantují životnost min. 10 let, ta je samozřejmě většinou mnohem vyšší), funkčnost dálkového ovládání a s ním i napětí napájecího článku nebo článků. Jiný důvod není. Pokud se tedy náhradní klíč po delší době nečinnosti znefunkční, rozhodně to není proto, že občas "nezasunul" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Tak mně se u jednoho z předchozích aut - Felicie - stalo, že jsem druhým nepoužívaným klíčkem po cca osmi letech ve spínací skříňce prostě neotočil. Ten zámek se nějak "ochodil" podle toho používaného klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 (editace) Me presne naopak pouzivany klic nejde do spinaci skrine Felicie zasunout, do ostatnich zamku jde, nepouzivany klic jde vsude. Editováno: 10. Červen 2016, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.