Hurikan88 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Takhle by se to mohlo udělat, ale je to jen spodek na rs..http://www.drive2.ru/l/4213901/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rennesis Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Stahovací pásky - ideální řešení. Ale teď už to tam nedám, to by se zase muselo celý sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 honeycomb maska o3 kokto kokto - podívej se do příspěvku #44 co tam dal rennesis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Už jsem se rozhodnul pro tu černou, ale je pravda, že tý poloviční výplně u základní mřížky jsem si všimnul. Nenapadlo mě ale, že by to mohlo dělat bordel uvnitř. Tak snad to nebude mít tak zásaní vliv na životnost motoru. však ano, myslel jsem dát ten červený proužek výše od milotecu právě na ten černý rámeček, myslím že by to moc pěkně kontrastovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Stahovací pásky - ideální řešení. Ale teď už to tam nedám, to by se zase muselo celý sundat. myslím že bys to zvládl sám, tady máš návod pro sundání RS nárazníku u normálního to bude hodně podobné... ten rošt zezadu musí držet i i přilepením buď tavnou pistolí nebo tím černým sajrajtem co ti lepili tu mřížku - jmenuje se to Terostat MS 930 – HHA 381 015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patak Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Použití plastidipu.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Zkoušel jste dávat ten plastidip i na kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 To je takový problém držet se daného tématu? Kola a jejich úpravy patří do podovozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acro Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 a co toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/46878-octavia-iii/?p=1963290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acro Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Rámeček jsem měnil u modráska minulý týden nejednoduší sundat nárazník!!! Trochu opruz dva šrouby vedle světel a dvě zápatky po stranách masky. Zatlačit do nárazníku zatlačit zápatky a nárazník vysunou! Editováno: 12. Březen 2015, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Já versus rámeček 0:1. Už to mám,ale pečlivě nastudované a příště to dám;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raadio22 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Na první pokus rámeček sundaný. Trvalo to asi hodinku. Ruce mám sice lehce poškrábané ale šlo to. Dokonce lépe než jsem myslel po tom co jste psali tady na fóru. Byl jsem z toho vyděšený, ale nakonec se podařilo. Teď mohu říct, že jsem rád že jsem nejel do servisu, ale znova bych to asi nedělal. Ale penízky ušetřené. Začal jsem v rozích nahoře a šel jsem z obou stran směrem do středu. To bylo asi deset minut. Pak z horních rohů, po stranách dolů. Nakonec z dolních rohů po dolní straně ke sťredu. Nejhorší byly ty západky dole druhé od středu které se musí tahat nahoru aby vyskočily. Nakonec jsem si zohnul jeden šroubováček kterým jsem se snažil to vycvaknout. Ty 2 západky mi trvaly asi půl hodiny i s ohýbáním šroubováku. Poslední 2 západky od středu už byly brnkačka. Myslím, že kdybych to dělal znova a věděl co vím teď tak se to dá během půl hodinky udělat. Takže výměna rámečku přední masky z chromovaného za černý vs. JÁ.... 1:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Uvažuji o tom taky, vypadá to hezky, ale nemá to nějaký vliv na záruku, kdybyste náhodou na autě potřebovali něco reklamovat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raadio22 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Záruku bych neřešil. Když budeš reklamovat motor tak jim je jedno ze jsi zmenil barvu celeho auta. A kdybys chtel reklamovat masku ze se to rozpadá tak jen proto ze jsi boural coz bys asi nereklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Tak dnes jsem si nechal vyměnit rámeček černý za stříbrný v rámci běžného servisu, protože se mi s tím nechtělo mořit osobně, a cena za práci byla kolem 800 Kč. Původní stříbrný rámeček demontován zcela bez poškození! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Po sundani narazniku vymena ramecku cca 5 minut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Sam, neposkrabal, cca 3 hodiny- daval jsem RS naraznik. Servis by byl asi ok, ale takhle to vic potesi a hezky jsem si u toho vycistil hlavu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ono to ide aj bez demontu toho narazniku,ale ten povodny chromovy musi padnut za obet.Neva,ved kto by ho aj tak chcel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ja jsem ho potreboval zachovat. Pokracuje se mnou dale. Auto dostalo k narozkam jrn new naraznik:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas05 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Čaute, tak dnes proběhla výměna chromového rámečku za černy k tomu i černé kryty zrcatek. Zrcátka v pohodě za 5 minut cvak cvak a hotovo. Po přečtení veškerých připomínek a manuálů jak na rámeček, jsem to zkusil sám než platit servis. prace trvala cca 30 minut ruce krvavé rámeček na 3 kusy ale je to tam. je to pěkné zrcátka + rámeček. Na jaře ještě rs nárazník ( předek + zadek ), křidélko a hlvně kola a budeto fajn Editováno: 3. leden 2016, autor: Lukas05 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Ahoj, Včera jsem si všimnul, že se mi na rámečku kolem mřížky odlupuje chrom. Auto půjde na reklamaci, ale bojím se, aby mi to kutilové ještě nezničili vše kolem. Nevíte jak by měl AS postupovat při reklamaci u výměny toho rámečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Hmm. Tak se mi ta černá líbí více než stříbrná, přemýšlím jak by to vypadalo na mé Bestii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 dnes výměna bez sundání nárazníku a bez poškození původního rámečku 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.