Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Při koupi ojetiny bych byl špatnej ze závažnějších věcí a ne kvůli takový prkotině. Osobně bych hledal auto pokud možno právě s tou konzolí, lehko se dá odstranit a v autě by měla být přítomna HF sada.

post-46170-0-92765900-1394740995_thumb.j

Dobrý už to vidět není. Tak cajk. Ale koukam že tam máš jinou lištu, tu tvoji už neměli ? Ja se setkal totiž že mi poškrabali ve škodovce právě tuhle lištu a když jsem po nich chtěl náhradu ať ji vymění tak mi bylo řečeno že už se nedělá že by se museli vyměnit lišty uplně všude což vychazelo na strašny prachy, bylo to na  Supu II.

Lišta je úplně stejná, to dělá osvětlení ;)

• 4 měsíce později...

Páni , vedel by niekto poradiť ako sa dostať priamo k jednotke BT , ktorá je pod sedadlom spolujazdca ? Čo je nutné demontovať , ako postupovať , aby sa nič nepoškodilo. Mám ju defektnú a dnes mi dorazilo nová , rád by som ju vymenil. Neviem však aký je postup resp. aké potrebujem náradie.

OCT II FL 2010

Ďakujem

Odpojit konektor a odšroubovat šrouby držáku. Zatím sem to taky nedělal ale věda to asi nebude. Nářadí jen na to odšroubování bych řekl ;)

Ďakujem šulda , včera som to vyskúšal sám. Stačilo odsunúť spolujazdcovu sedačku úplne dozadu + hore , potiahnuť plastový kryt pod ňou a ,,10,,kľučom povoliť 3šróby klietky , čo drží jednotku. Je troška horší prśitup z zadným dvom šróbom , ale dokopy je to otázka 5minút.

• 11 měsíců později...

Dobrý den,

chci se zeptat jesli se nestane nic s columbusem když odstraním konzoli (držák) na telefom.

Když jsem konzoli rozebral tak jsem zjistil, že se tam skrývá docela veliká díra do palubovky :((((, takže jsem si řekl, že haradím ťelo toho držáku nějakým univerzálním držákem třeba neco takového

(http://mvshop.cz/ibo...6210031370.html),

samozřejmě bych to upravil aby tam bylo jen ten držák bez té nožičky.

Jde mi ale hlavně o to, jestli je držák pro samsung galaxy S4 nebo nějaký adaptér pro něj jako je (http://eshop.skoda-a...elefon-iphone-4)

nebo jesli prostě jednoduše odendám ten držák odpojím plošňák, je tam nejaká sbernice, napájení a asi antena a nic se columbusu nestane.

A rovnou bych z napájení co jde do toho plošnáku v té konzoli napájel miniusb a telefon spároval přes bluetooth s columbem.

Dalsí věc, když bych přidělal napájení je nějaká možnost stávající sbernici předělat na miniusb?

nobo ještě jinak lze propojit columbus přes mini usb jako se propojoval telefon přes věstavěnou konzoli?

Předem děkuji za odpoved.

Columbus není nikdy přímo spojen s telefonem, vždy tam hraje roli jednotka HF. pro telefon potřebuješ 5V, to musí zajistit ten držák.

• 3 roky později...

Dobrý den,

koupila jsem Škodu Octavii. Chtěla bych se zeptat, zda je možné odstranit zbylou část držáku na mobil (viz foto)? Pokud ano, jakým způsobem lze odstranit a zda zůstanou nějaké díry apod?

Děkuji za odpovědi.

50785244_808651299471282_8111219534347632640_n.jpg

Zkusit sundat rámeček rádia a potom se uvidí. Budou tam asi šrouby. Z foto toho moc nevidím.
Rámeček se opatrně vycvakuje odspodu.

hana7.machu>> To téma má dvě strany tak by neměl bejt problém si ho projít. Odpověď najdeš na první straně.

:D Jooo mě tahle sorta lidí baví... a pak ještě přijde otázka jaký Torx použít... 

Demot je na pár minut, když člověk ví kam šáhnout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.