Hurikan88 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 OII 1.4TSI 90kw VS OIII 2.0TSI 162kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Tos to tlacil ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Ani né, hoodně pohodová jízda prostě jsem na to jen nešlapal. Normálně na tédle trase mám 7,5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Hurican88: to naozaj si sa dostal na 5,8? sice neviem o aku trasu slo ale vidim, ze s 1,4 TSI si len o nieco cez liter vyssie. ja by som mal mat konecne tento tyzden svoju niekolkomesiacovocakavanu:) RS TSI tak as budem mat realnu skusenost, urcite to tu napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 budem rádi za postřehy i od tebe! Jel jsem přes celou prahu o víkendu ráno takže nebyl provoz ale ideální to taky nebylo, všude semafory a bylo to na 17" zimních což je taky plus. Pak sem někdy nahodím porovnání 17" VS 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Tak už se mě motor zajíždí (nebo jsem se s tím konečně naučil trošku jezdit), a spostřeba už klesá s předchozích průměrných 9.0 dolů... původně jsem měl cíl dlouhodobou kolem 8.0, ale spokojím se i s Hurikánovým 8.5 , přecejenom jezdím hodně po městě... Jen dotaz bokem, když Vám blikne rezerva - kolik Km Vám to ještě ukazuje dojezd? Mě většinou cca 50km , což mě příjde dost málo... někde se tady řešilo (myslím v sekci kolem velikost nádrže) že rezerva u OIII je 7l, takže při mé průměrné spotřebě by to mělo být nějakých 75 Km... a pak je tam ještě další rezerva 7l - na kterou se jede poté co to napíše dojezd 0Km... Že benzínky navštěvuji častěji, než s mou OII TDi to je vpohodě - to za ten skvělý motor TSI stojí, ale chtěl bych vědět jaké mám možnosti v přpadě, že benzínka nikde nebude, např. v cizině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 tak na mě to blikne při dojezdu 65 km při mé dlouhodobé spotřebě 7,1. Na nulu jsem jednou zkusil jet po praze a minimálně z Proseku do Čestlic to jelo, pak už jsem ale nevydržel a natankoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Ale tak to asi nemas 2.0 TSI ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Mám. Ta spotřeba je hodně daná tím, že jezdím na pohodu hlavně okresky, po Praze a na dálnicích minimálně. Občas tomu šlápnu na krk a vyženu pavouky z motoru a turba. Taky jsem zezačátku často používal plnej potenciál motoru, to jsem jezdil za 9l a postupně to šlo dolů. Není s tím problém dlouhodobě jezdit na spodní hranici tak za 6,7 aniž by se člověk loudal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Mno tak to mě se to nějak nedaří, dojedu do prace tak za 6,9 , ale stejně když se podívám tak spotřeba na nádrž je cca 8,1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) Weithfisto: A kolik tam máš dojezd na rezervu, při průměru 8,1? Jinak té spotřebe na okreskách věřím, rovinka a 90km/h je ideální... Jinak o té rezervě 7l se psalo tady: http://forum.skodahome.cz/topic/126245-nádrž-kolik-tankujete/page-5 Editováno: 25. Srpen 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Na to se musím podívat, většinou tankuju jak jedu kolem čerpačky takže na rezervu se moc nedostávám, ale myslím že při 90 km, to začne řvát, ale jak člověk jede tak ty km strašně rychle padají :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jojo, hlavně pokud se necháváš unášet a nehlídáš si nohu... Jinak, čím déle s tím motorem jezdím, tím víc se začínám zamilovávat do benzínu Když bych šel znovu zpět do nafty, tak jedině snad do 6 válce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yard Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 S otcovou RS (najeto cca 5000) jsem dělal několik pokusů ohledně spotřeby a dlouhodobá spotřeba je na 8 litrech. Poměr města a okresek asi 30:70. Ostrava - Brno ve 4 lidech cca kolem 160km/h a hustém provozu (časté zpomalování a opětovné zrychlování) za 8,5L. Ostřejší jízda okreskama zpravidla okolo 7,5L a klidná jízda lehce nad povolenou rychlostí i 6,5 a ranní dojíždění ve špičce do práce cca 10 km pod 9L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holajs Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 nejeteo 2200Km dlouhodobá 7,6L, pri klidnejsi ceste jsem se dostal i na 5,8L, maximum se pohybuje kolem 8,5L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisek1979 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 mno...myslim si ze to tohle bude realita....http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/45-Skoda/399-Octavia.html?fueltype=2&constyear_s=2013&power_s=219&power_e=222&powerunit=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) Dobrá stránka Jo to by mohlo být reálné - těch 8,71 l/100km - jako průměr s 71ks aut co je tam uvedeno, pokud mají pravdivé vstupy... Editováno: 10. Září 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 realita to určitě je, ale německá realita kdy jezdíš 80% dálnice s nastaveným tempomatem na 160 a víc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 s němcema to vůbec nesrovnávejte, ty tam fakt jezděj jenom rovně nevím jak u benzínu ale u nafty je vidět jak maj i lepší dojezd = kvalitnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 realita to určitě je, ale německá realita kdy jezdíš 80% dálnice s nastaveným tempomatem na 160 a víc To, ze jezdi 80% dalnice, s tim bych i souhlasil, ale ze daji tempomat 160 a vic, to si tam nastavit muzou, ale realita je jina. Ty auta predpokladam pouzivaji hlavne na dojizdeni do prace na vzdalenosti max. do cca 120km. U vetsich mest je v casech, kdy se jede do prace a z prace (hlavne v pondeli a v patek) hodne plno a kdyz uz se dalnice rozjede, tak vetsinou tak na max. 100 km/h, jinak se popojizdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) já vycházel z mé zkušenosti, když jsem párkrát jel přes Německo do Belgie nebo do Alp tak to tam takhle svištělo. Fakt je, že jsem se ranním a odpoledním špičkám vyhnul, takže beru tvou zkušenost Jinak okresková realita je i to moje třetí místo ... Editováno: 12. Září 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Ono hodne v Nemecku zalezi v jakou dobu a kde jedes. Ja bydlim v Dusseldorfu a rano od 7 do 10 a od 13 do 18 je to tady vzdycky docela zasekany na vetsich tazich ve vsech smerech ve vsech okolnich mestech. To popojizdeni je tu na dennim poradku a podle meho i kuli tomu maji nemecti hosi trochu vyssi spotrebu, protoze nejdriv popojizdeji a pak na to radne slapnou... Kdyz se chce nekdo dobre svezt a i vyzkouset, co auto umi, tak pokud je to mozne, tak si naplanovat trasu po A38 (minimum omezeni, kvalitni povrch a nizky provoz). Jinak se da zajet na Nürburgring, kde je moznost si auto za necelych 30€/1kolo vyzkouset na zavodnim okruhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PájaST Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Taky berte v úvahu že na tom spritmonitoru jsou to reálné spotřeby podle tankování. Podle pc by to bylo minimálně o půl litru míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 No já si píšu stav vždy při tankování (kvůli knize jízd) a tankuji plnou.... a podle výpočtu mě spotřeba (zatím) sedí +-0,1l s Maxidotem.... což např. u VW Passat to klidně ukazuje o 0,5l lepší než je realita.... takže za toto má u mě ŠA velké plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) 75% Praha a zbytek kombinace dálnic a okresek Editováno: 26. Říjen 2014, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.